تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

قیمت طلا و سکه در بازار ۵ فروردین ۱۴۰۲ کاهش قیمت سکه و طلا در نخستین روز هفته علی صحرائی رسما مدیرعامل بورس تهران شد رئیسی: فساد رنج‌آور شده است؛ در مبارزه با “فساد” گرفتار حاشیه‌سازی‌ها نمی‌شویم قیمت سکه تمام بهار آزادی از مرز ۲۵ میلیون تومان عبور کرد اقدامات شاخص و کلیدی بانک مرکزی در سال ۹۹ تعداد کارتخوان‌های فاقد تراکنش به ۱.۷ میلیون دستگاه رسید نرخ تورم بهمن ماه به ۲۳.۵ درصد رسید شکارچیان قرقاول خود شکار شدند دریافت کپی مدارک از سوی بانک‌ها ممنوع است تولید برق در نیروگاه نکا ۲۱ درصد افزایش یافت تصادف عجیب 206در تهران/معجزه زنده ماندن راننده جشنواره ارکیده نوشهر با جذب گردشگر اقتصاد شهری را توسعه می دهد رئیس مرکز آمار ایران منصوب شد ثبت ۱۷۵ میلیون تردد در جاده‌های مازندران یارانه نقدی مرداد چهارشنبه واریز می‌شود چهار واحد صنعتی مازندران طی ۱۰ روز اخیر به چرخه تولید برگشتند گوشت منجمد در فروشگاههای مازندران توزیع می شود روند نرخ‌های سودهای بانکی از سال ۹۷ تا ۹۹ مالیات بر عایدی سرمایه در راه است درس اخلاقی وزیر اطلاعات در مازندران ورود به تالاب میانکاله ممنوع شد ریرش قیمت دلار؟

کد شما در این بخش
2

تأثیر حمل‌ونقل ریلی در رشد اقتصادی و کاهش آلایندگی

  • کد خبر : 30958
  • 13 مهر 1398 - 22:30
تأثیر حمل‌ونقل ریلی در رشد اقتصادی و کاهش آلایندگی

سرپرست اداره‌کل راه‌آهن شمال ۲ گفت: مصرف سوخت حمل و نقل ریلی نسبت به حمل و نقل جاده ای یک هفتم است که این مهم می تواند در رشد اقتصادی، کاهش تصادفات جاده ای و آلاینده های زیست محیطی نقش مهمی ایفا کند.

روابط عمومی اداره کل راه آهن شمال ۲ غلامحسین ولدی در نشستی با کوچکی نژاد نماینده رشت در مجلس با بیان این مطلب، به استقبال خوب مردم از قطارهای مسافری این اداره کل اشاره و اضافه کرد: قطار مسافری رشت به تهران همه روزه و قطار رشت به مشهد به صورت یک روز در میان، به صورت رفت و برگشت در مسیرهای مذکور تردد می کنند.

وی ضریب اشغال بیش از ۱۰۰ درصدی قطارهای مسافری راه آهن شمال ۲ را نشان از تقاضای مردم دانست و تصریح کرد: تقاضای زیاد باعث افزایش کیفی و کمی خدمات و امکانات می شود.

سرپرست اداره کل راه آهن شمال ۲ خاطرنشان کرد: در نظر داریم با بازاریابی درست و شناخت کافی، امکان افزایش تعداد قطارهای مسافری را فراهم کنیم ضمن آنکه با اتمام پروژه راه آهن رشت به آستارا و رشت به انزلی و به تبع آن تکمیل کریدور شمال – جنوب، تاثیرگذاری راه آهن در حوزه حمل و نقل و ترانزیت افزایش می یابد.

کوچکی نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: حمل و نقل ریلی یکی از ضروریات استان گیلان به ویژه شهرستان رشت است و پیگیری های راه آهن موجب افزایش سرعت روند پیشرفت پروژه های زیربنایی در زمینه حمل نقل ریلی می شود.

وی افزود: نمایندگان استان گیلان در این زمینه همگام و همراه مجموعه راه آهن خواهند بود و امیدوارم روند پیشرفت پروژه های زیربنایی حوزه حمل و نقل سرعت بگیرد.

کوچکی نژاد با تصریح اینکه منابع اعتباری خوبی در حوزه ریلی تعیین شده ، تاکید کرد: ترافیک شدید معابر شهری رشت یکی از مشکلات و معضلات این شهر است.

به گزارش ایرنا نیمه اسفندماه سال گذشته راه آهن قزوین – رشت با حضور رئیس جمهوری و هیأت هایی خارجی، به طور رسمی افتتاح شد. راه آهن قزوین – رشت به صورت یک خطه، از ایستگاه سیاه چشمه در شمال غرب قزوین و قبل از شهر تاکستان از خط آهن اصلی تهران – تبریز منشعب شده و با گذر از روستاهای کوهین و شیرین سو در محدوده شهرهای لوشان، منجیل، رودبار، رستم آباد و امامزاده هاشم ادامه مسیر داده و به ایستگاه رشت می رسد.
راه آهن قزوین – رشت ۵۳ تونل به طول ۲۲ کیلومتر دارد؛ همچنین بزرگترین پل راه آهن کشور به طول یک هزار و ۴۳۰ متر روی سد منجیل ساخته و برای احداث این خط ریلی حدود ۹ کیلومتر پل بزرگ و ۲۲ میلیون متر مکعب خاکبرداری و خاکریزی شده است. یکی از مهمترین اهداف احداث خط آهن گیلان تکمیل نوستراک شمال – جنوب است؛ هم اکنون برای تحقق این مهم در ادامه راه اهن رشت – قزوین ، مسیر ریلی از رشت به سمت بندرانزلی، کاسپین و آستارا در حال تکمیل است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=30958
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.