
مدیرکل دفتر هماهنگی اقتصادی استانداری مازندران بر رسیدگی فوری و قاطع به تخلف های در حوزه آرد و نان باهدف جلوگیری از قاچاق و فروش خارج از شبکه این محصول راهبردی تاکید کرد.
به گزارش اقتصاد گستر شمال ،جوادمولایی قرا روز دوشنبه در جلسه کارگروه تعیین سهمیه گندم مهرماه کارخانجات آرد استان مازندران در ساری با تأکید بر لزوم رعایت وزن استاندارد کیسههای آرد، گفت: رسیدگی فوری و قاطع به تخلفات در حوزه آرد و نان ضرورتی انکارناپذیر است و میتواند نقش بازدارندهای در تخلفات احتمالی داشته باشد.
پیشتر ۲۹ شهریور ماه جاری دادستان عمومی و انقلاب جویبار از کشف و ضبط پنج هزار کیسه آرد قاچاق در این شهرستان خبر داد و گفت: ۶ متهم اصلی این پرونده دستگیر شدند.
حمید رضا آقایی اظهار کرد: در اجرای طرح مقابله با اخلالگران نظام اقتصادی و در پی نظارتهای مستمر و دریافت گزارشهای مردمی مبنی بر فعالیتهای غیرقانونی در حوزه احتکار و اختفای مواد غذایی اساسی، تحقیقات گستردهای در این خصوص، توسط بازپرس پرونده آغاز شد.
دادستان جویبار ادامه داد: این تحقیقات به شناسایی و کشف یک انبار غیرمجاز حاوی پنج هزار کیسه آرد با هدف ایجاد کمبود مصنوعی و اخلال در بازار و زنجیره تأمین نان، به عنوان کالایی اساسی و حساس، منجر شد که در این راستا ۶ متهم اصلی احتکار عمده آرد در جویبار دستگیر شدند.
آقایی، احتکار کالاهای اساسی و اخلال در نظام اقتصادی کشور را از جمله عناوین اتهامی متهمین عنوان و تاکید کرد: پس از جمع آوری ادله و مستندات کافی و تفهیم اتهام، قرار تأمین مناسب از سوی مقام قضائی برای ۶ متهم اصلی پرونده صادر شد.
دادستان جویبار تصریح کرد: به منظور واکاوی دقیق تمامی ابعاد این پرونده، بررسی اسناد و مدارک کشف شده و نیز دفاعیات متهمان، قرار کارشناسی از سوی مقام قضائی صادر شده تا با دقت و جزئی نگری بیشتری به این موضوع رسیدگی شود.
او با اشاره به اهمیت کیفیت تولید افزود: کارخانجاتی که در زمینه کیفیت و کمیت عملکرد مطلوب دارند باید مورد حمایت و تشویق قرار گیرند.
مدیرکل دفتر هماهنگی اقتصادی استانداری مازندران همچنین با یادآوری تجربه مدیریت در جنگ ۱۲ روزه اخیر مازندران و پذیرش حدود ۱۰ میلیون مسافر، گفت: این تجربه نشان داد که باید همواره برای شرایط خاص آمادگی کامل داشته باشیم.
این مقام مسوول از پیگیریهای لازم برای واردات گندم با کیفیت از کشورهای همسایه دریای خزر نیز خبر داد.
سالانه حدود ۳۸۰ هزار تن و ماهانه ۳۱ هزار تن آرد بین بیش از چهار هزار و ۶۰۰ واحد خبازی که مسوولیت پخت نان در مازندران را برعهده دارند.