تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

نماینده ایران “معاون اول کمیسیون مواد مخدر سازمان ملل” شد تکلیف سهام عدالت به روش غیرمستقیم بزودی مشخص می‌شود افشای راز آدم‌ربایی ساختگی کشتی بابلرود شکسته می شود هزینه حمل کالا را کاهش می دهد سهم هر ۸ ایرانی یک دستگاه کارتخوان معضل پسماند وقولهای آقای استاندار مبادلات تجاری ایران و چین با محوریت منطقه آزاد انزلی سن فرسودگی خودروها چند است؟ بیش از ۸۷۰ میلیون سهم در بورس گیلان معامله شد پرداخت تسهیلات یک میلیون تومانی به بیش از ۲۱ میلیون سرپرست خانوار حساب وکالتی سامانه یکپارچه خودرو کی آزاد می شود؟ آخرین خبرها از اتصال کارت‌های بانکی ایران و روسیه حکایت کاهش سهمیه بنزین آزاد چیست؟ آهنگ جدید حامد همایون به نام “حس عاشقی” را دانلود کنید امضای ۱۵۵ پیمان در شرکت گاز مازندران آبگیری سد نرماب هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار می‌خواهد تاریخ دیدارهای نیمه‌نهایی و فینال جام حذفی فوتبال دهیار یک روستای نوشهر به اتهام اختلاس بازداشت شد ۲ طرح اقتصاد مقاوتی در رامسر افتتاح شد خط بطلان باران بر هشدار خشکی تالاب انزلی ریزش شاخص بورس به کانال یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد جزییات جدید از تغییر ساختار بودجه

کد شما در این بخش
0

ترخیص ۴۷۰ هزار تن نهاده دامی از بندر امیرآباد آغاز شد

  • کد خبر : 42627
  • 05 آذر 1399 - 18:45
ترخیص ۴۷۰ هزار تن نهاده دامی از بندر امیرآباد آغاز شد

مدیرکل گمرک بندر امیرآباد مازندران گفت که ترخیص ۴۷۰ هزار تن نهاده‌های دامی موجود انبارهای تحت کلید این گمرک از اول آذر ماه امسال آغاز شده است.

امیر جمشیدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در حال جاضر بر اساس مصوبه شورای هماهنگی اقتصادی در باره تسهیل ترخیص کالاهای موجود در گمرکات کشور ، روزانه حدود پنج هزار تن کالا از گمرک امیرآباد ترخیص می شود که ۹۹ درصد آن نهاده های دامی است.
وی گفت : در مجموع از زمان اجرای مصوبه شورای هماهنگی اقتصادی از اول آذر ماه تاکنون بیش از ۲۰ هزار تن کالا از جمله نهاده های دامی از گمرک امیرآباد ترخیص شده است.
جمشیدی افزود : اگر چه ظرفیت برای ترخیص کالا از گمرک بندر امیرآباد روزانه بیش از این میزان است ، ولی بارندگی روزهای اخیر تا حد زیادی ترخیص نهاده های دامی را از این بندر تحت شعاع قرار داده است.
وی گفت : در شرایط فعلی تلاش می شود تا بر اساس مصوبه شورای هماهنگی اقتصادی نهاده های دامی و سایر کالاها برای تنظیم بازار ترخیص شود و در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد و گمرک امیرآباد نیز این مصوبه تسهیل سازی را به درستی در دست اجرا دارد.

مرداد ماه امسال موضوع عدم ترخیص نهاده های دامی از بندر امیرآباد به مهم ترین محور گفت و گوی مسئولان دولتی با بخش خصوصی مازندران تبدیل شده بود. در آن زمان اعلام شده بود که صدها هزار تن نهاده دامی در بندر امیرآباد دپو شده ولی ترخیص نمی شود. علت ترخیص نشدن این نهاده ها هم عدم تخصیص ارز اعلام شده بود.

مدیرکل گمرک بندر امیرآباد همچنین گفت که از ابتدای سال جاری تا پایان ماه آبان افزون بر ۳۱۵ هزار تن کالا به ارزش ۱۷ میلیون و ۳۱۹ هزار و ۸۰۰ دلار به کشورهای حاشیه دریای خزر از جمله قزاقستان و روسیه صادر شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ ارزشی ۷۹ درصد و وزنی ۲۶ درصد کاهش یافت.
وی افزود : همچنین در این مدت یک میلیون و ۲۱۶ هزار تن انواع کالا به ارزش ۴۱۵ میلیون دلار وارد این گمرک شد که از لحاظ ارزشی ۳۶ درصد و وزنی نیز ۲۵ درصد کاهش دارد.

جمشیدی کالاهای وارداتی را شامل آهن آلات ، غلات ( ذرت وجو)  روغن و دانه های روغنی معرفی کرد و گفت که این کالاها از کشورهای روسیه، قزاقستان، ترکمنستان؛ ایتالیا و ترکیه وارد گمرک امیرآباد شده است.

بندر امیرآباد در شرق مازندران دهه ۷۰ ایجاد شد و با ارتقاء به منطقه ویژه اقتصادی در دهه ۸۰ هم اکنون حدود ۲  هزار هکتار مساحت دارد. این بندر با داشتن ۱۵ اسکله و یک اسکله رو رو در دست ساخت دارای ظرفیت حدود ۶ میلیون تنی بار گیری و تخلیه بار است . نیمی از فعالیت صادرات و وارداتی شمال ایران از این بندر انجام می شود و تنها بندر راهبردی متصل به راه آهن سراسری در شمال ایران محسوب می شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=42627
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.