تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

حقایق تلخ «لیدی گاگا» سهام دولت در ۱۵ شرکت دولتی تا پایان سال عرضه می‌شود رونق گمرکات مازندران با رشد ۳۰ درصدی درآمد در سال‌جاری تاکید استاندار گلستان بر تکمیل مجتمع پرورش میگوی گمیشان پرداخت سود سهام عدالت سال ۹۹ تا اسفند کارت ملی هوشمند تبدیل به کارت بانکی شد پارسال ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری صنعتی در گلستان انجام شد تصویب آیین‌نامه‌های بودجه۹۷/ابلاغیه‌ دولت به بانک‌ها و بانک مرکزی قیمت نفت در بودجه ۹۸ محقق می‌شود؟ کشف ثروت هنگفت یک ساواکی بعد از 60 سال چرا ۱۶ آذر روز دانشجو نامگذاری شده است؟ ششمین همایش ایران و اروپا ۸ و ۹ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود تغییرات قیمت طلا در مازندران وصول ۴۹ هزار میلیارد تومان مطالبات بانکی در ۲ سال اخیر بسته حمایتی کارمندان هفته آینده توزیع می شود اهدا لوح تقدیر به بانک مسکن عرضه مرکبات شمال در ۲۰ غرفه پایتخت افراد انقلابی برای مقابله با مصادیق بدحجابی وارد میدان شوند سنجش ۲۳هزار نوآموز مازندرانی در پایگاههای سلامت مردم از پیش خرید خودروهای پلاک منطقه آزاد مازندران خودداری کنند شاخص کل بورس مثبت بسته شد افزایش ۲۸۲ درصدی ورود خودروها در نوروز به گیلان دهه فجر ۲۴۰ میلیارد تومان پروژه در آمل به بار می‌نشیند

کد شما در این بخش
♥1

جلوگیری از توزیع محصولات غیراستاندارد از طریق سامانه سینا

  • کد خبر : 29034
  • 30 مرداد 1398 - 15:54
جلوگیری از توزیع محصولات غیراستاندارد از طریق سامانه سینا

مدیرکل استاندارد گیلان تاکید کرد: می توانیم از طریق سامانه یکپارچه سینا، جلوی توزیع محصولات غیر استانداردی که حتی از استان دیگری وارد بازار گیلان شود را بگیریم.

به گزارش  اقتصاد گستر شمال،داریوش اشکانی پور روز چهارشنبه در  پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه  مقام معظم رهبری بر افزایش پوشش استاندارد تاکید کرده اند، افزود: سلامت مردم برای اداره کل استاندارد  استان در اولویت است و علاوه بر محصولات، بر خدماتی همچون   آسانسورهای عمومی و  شهربازی ها نیز نظارت می کنیم.

وی با اشاره به حادثه ای که اخیرا در زیبا کنار رشت و در پارک  بازی بخش خصوصی منجر به   فوت کودکی شد، تصریح کرد:  استاندارد استان برای پیگیری این موضوع طرح دعوا کرده است.

وی با بیان اینکه برای نظارت بهتر در هر زمینه ای باید آگاهی های مردم نسبت به حقوق شهروندی افزایش یابد ،تصریح کرد: آگاهی مردم نسبت به حقوق و مطالبه گری آنها موجب اهتمام و تلاش بیشتر  مدیران و دست اندرکاران   برای  احقاق حق شهروندان می شود.

اشکانی پور  با اشاره به  مشکلات واحدهای تولیدی  اظهار کرد: بسیاری از واحدهای تولیدی تمام توان خود را برای تولید محصولات با کیفیت و مطابق استاندارد  به کار می گیرند و تلاش دارند تا در شرایط کنونی و مشکلات  موجود، خط تولید را حفظ کنند اما برخی می خواهند از آب گل الود ماهی بگیرند و در شرایطی از جعل نشان استاندارد نیز بهره می گیرند.

وی نظارت بر بازار را  یکی از اقداماتی خواند که اداره کل استاندارد استان برآن اهتمام دارد و افزود: رسیدگی به شکایات مردمی از کارهای با اولویت این اداره کل است  و مردم هر کالا و خدماتی که دارای نشان استاندارد است، با اطمینان خاطر از آن استفاده کنند  البته اگر به کالایی مشکوک شدند، می توانند از واقعی بودن علامت استاندارد آن مطمئن شوند.

 به گفته اشکانی پور؛ مردم می توانند در صورت مشاهده تخلفات در این بخش به سامانه ۱۵۱۷ اطلاع دهند و یا با ارسال  شناسه ۱۰ رقمی  کالا به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ مشخصات محصول برای مصرف کنندگان ارسال می شود. 

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=29034
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.