تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

بازار مسکن چه زمانی از رکود خارج می شود؟ «علی سردارافخمی» معمار ایرانی درگذشت قیمت خودرو در بازار آزاد در ۷ شهریور ۱۴۰۱ محدودیت در تراکنش‌ کارت‌خوان‌ها قاچاق ارز را کنترل کرد آغاز دوره رشد مجدد اقتصادی/ دولتمردان در صف خرید مرغ بایستند فروش ۱۲ هزار میلیارد تومان اموال مازاد بانک ها بازرگانان خراسان رضوی در انتخابات اتاق بازرگانی حضوری فعال داشته باشند سهم بیش از ۵۰ درصدی اسناد خزانه از اوراق بهادار منتشر شده در سال ۹۸ + جدول خزر خلیج فارس نیست تخصیص ۲۰ میلیارد ریال برای تملک اراضی حاشیه جاده خوش ییلاق حمله پلنگ به مرد چوپان دهم شهریور، یادآور خانه‌تکانی بانکی آیت‌الله رئیسی در نشست خبری: خود را خادمِ جمهور می‌دانم/ تشکیل دولت براساس شایسته‌سالاری است قیمت خودرو امروز تعزیر شرکت تولیدی خوارک دام و طیور ۱۲۲۰ اشتغال مستقیم بابهره برداری پروژه های دهه فجر ایجاد می شود بوم‌گردی مازندران در ترازوی نقد گردشگران رشد صادرات نفت ایران در سال ۲۰۲۳ محقق می‌شود علت قطعی چندین ساعته اینترنت در مازندران چه بود؟ برداشت ترافل زنگ خطری برای جنگلهای شمال اینفوگرافیک/ دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه “فناوری اطلاعات و ارتباطات” ضرورت شتاب در تکمیل تصفیه‌خانه شیرابه کارخانه کمپوست انزلی برق هسته‌ای حلقه مفقوده مقابله با خاموشی‌ها/ شوخی مهار تورم بدون کاهش هزینه تولید!

کد شما در این بخش
1

خسارت بیش از ۴۰میلیارد تومانی سیل در رضوانشهر

  • کد خبر : 43763
  • 09 دی 1399 - 10:36
خسارت بیش از ۴۰میلیارد تومانی سیل در رضوانشهر

فرماندار رضوانشهر گفت: خسارت ناشی از سیل در این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون ۴۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است.

محمود قاسمی ، فرماندار شهرستان رضوانشهر در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران گفت:  سیل امسال به تاسیسات مختلف این شهرستان بیش از ۴۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان خسارت وارد کرده است.

او افزود: سیل امسال به ۲۱ سردهنه کشاورزی و تاسیسات آبرسانی، ابنیه فنی، پل‌ها و حاشیه راه‌ها و محور‌های مواصلاتی، ۵ هزار و ۵۱۰ هکتار زمین کشاورزی، تأسیسات دامی و دام زنده دامداران و حریق خسارت وارد کرده است.

فرماندار شهرستان رضوانشهر ، با اشاره به وجود درختان مزاحم و حادثه ساز در حاشیه راه‌ها و رودخانه‌ها، گفت: بارندگی‌های شدید سبب طغیان رودخانه‌ها و تخریب پل‌ها و ابنیه‌ها خواهد شد و برای پیشگیری از هر گونه حادثه احتمالی، خواستار صدور مجوز برای حذف درختان حادثه ساز در سطح شهرستان هستیم.

قاسمی همچنین با اشاره به وجود راهدارخانه در محور پونل به خلخال در روستای زندانه ، افزود: برق رسانی به راهدارخانه برای ما بسیار مهم است و برای امداد رسانی به حادثه دیدگان احتمالی و مراقبت از جاده‌ها نیاز به تجهیز این مکان به برق است.

او همچنین گفت: با توجه به شرایط بحرانی و حادثه خیزی محور پونل به خلخال و برای جلوگیری از حوادث احتمالی نیاز به ساخت پایگاه امداد و نجات در این محور است.

فرماندار رضوانشهر با اشاره به اینکه ۲۸ روستا در بخش مرکزی و پره سر در معرض خطر رانش زمین هستند ،گفت: در این زمینه مدیریت بحران استان مساعدت لازم را در خصوص تامین اعتبار مربوطه مبنی بر پیشگیری از هرگونه حادثه احتمالی را داشته باشد.

امیر مرادی، مدیر کل مدیریت بحران استانداری گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه دولت از امسال هیچ گونه هزینه‌ای در حوزه بحران برای تاسیسات و زیرساخت‌ها پرداخت نمی‌کند، افزود: همه دستگاه‌های اجرایی باید تاسیسات و زیرساخت‌های خود را بیمه کنند.

او گفت: در مورد درختان مزاحم و احتمال آسیب رساندن به تأسیسات مربوطه هم این موارد جزء مصوبات استانی است و باید نسبت به رفع این مشکل و حذف آن اقدام شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان همچنین با اشاره به برق رسانی به راهدار خانه زندانه در محور پونل به خلخال افزود: برق دار کردن راهدارخانه جزء مصوبات استانی است که باید انجام بشود.

مرادی همچنین در خصوص تأمین امکانات برف روبی برای شهرداری‌های این مناطق، گفت: شهرداران و تعاونی‌های دهیاری‌ها دستگاه‌های برف روب خریداری کنند و هزینه مربوطه را مدیریت بحران استان پرداخت می‌کند.

او تصریح کرد:  در حوزه رانشی مشکلی از نظر تامین اعتبار نداریم و بنیاد مسکن شهرستان ۲۸ روستای رانشی را ارزیابی کند تا در نشستی با فرماندار و مدیرکل بنیاد مسکن استان تصمیم گیری شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=43763
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.