تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

پرداخت تسهیلات ماشین‌آلات کشاورزی به ۳۰ بهره‌بردار در آستارا ۲ هزار میلیارد ریال برای تکمیل راه آهن رشت – کاسپین تامین می شود تورم ۲۳درصدی و افزایش فاصله دهک ها بازداشت حفاران غیرمجاز در نوشهر انعقاد توافقنامه تکمیلی گروه کاری توسعه و مدیریت کریدور شمال_جنوب مشخصات ظاهری چک‌های جدید صادرات ۱۶۵ میلیون دلاری کالای غیرنفتی  از گمرک آستارا جزئیات افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان و دریافتی بالای ۱۰ میلیون شرکت در قرعه کشی سپرده‌های قرض الحسنه پس انداز انصار نگاهی به تورم اجاره بهای واحد های مسکونی شمال ایران دشواری های اقتصاد ۱۴۰۳ تبلیغ عجیب یک آدامس پیمان‌های پولی گل بی‌خار نیست تنها مرجع رسمی ثبت نام وام ازدواج بانک مرکزی است واگذاری واحدهای تولیدی راکد به دانش بنیان‌ها آزادسازی اراضی کشاورزی در عباس آباد ثبت بیش از ۱۲۴ میلیون تردد در جاده‌های مازندران ظلم ارزی به ملت چه‌کسانی وام یارانه ۲میلیون‌تومانی دریافت خواهند کرد؟ سلاخی دختر ۱۴ ساله توسط برادرش ۶فایده حوصله سر رفتن رشوه ۳۰۰ میلیون دلاری ریاض به رضا پهلوی؟ بهره مندی روستاییان چهاردانگه از آب آشامیدنی سالم

کد شما در این بخش
0

رمزارز ملی به صورت آزمایشی راه‌اندازی می‌شود

  • کد خبر : 54312
  • 25 مهر 1400 - 18:42
رمزارز ملی به صورت آزمایشی راه‌اندازی می‌شود

رئیس کل بانک مرکزی با بیان این که هیچ گونه کمبود ارز نداریم و بازار در آینده هم مثل اکنون در آرامش خواهد بود در مورد موضوع رمزارزها گفت: در آینده رمز ارز ملی را به صورت آزمایشی راه اندازی خواهیم کرد.

علی صالح آبادی در حاشیه نشست امروز کمیسیون اقتصادی مجلس و در جمع خبرنگاران در خصوص گزارشی مبنی بر افزایش نامتعارف قیمت ارز طی ۴ سال آینده، تصریح کرد: این گزارش در دولت قبل تهیه شده و نظرات یک کارشناس بوده و به هیچ وجه نظر دولت سیزدهم نیست.

وی افزود: دولت سیزدهم هیچ کدام از مفروضات و مبانی این گزارش را قبول ندارد، ما علی رغم فشار‌های تحریمی توانستیم آرامش را در بازار ایجاد کنیم و انشاالله تداوم خواهد داشت.

صالح آبادی ادامه داد: منابع ارزی حاصل از صادرات نفتی و غیر نفتی در سامانه نیما عرضه می‌شود و خوشبختانه اکنون هیچ گونه کمبود ارز در سامانه نداریم و حتی بعضا مازاد عرضه ارز را در سامانه‌ها شاهد هستیم.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: آرامش را در بازار پیش بینی می‌کنم، تمام تلاش ما بر این خواهد بود که این آرامش را در بازار ارز همچنان حفظ کنیم.

وی همچنین در خصوص موضوع حذف ارز ترجیحی برای واردات کالا‌های اساسی تصریح کرد: این موضوع در ستاد اقتصادی دولت در حال رسیدگی است، نتایج آن اعلام خواهد شد منتهی تا زمانی که تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به یک سری کالا‌های خاص و اساسی مطرح است، ما اختصاص خواهیم داد.

صالح آبادی با اشاره به بررسی موضوع رمزارز‌ها در کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در آینده رمز ارز ملی را به صورت آزمایشی راه اندازی خواهیم کرد و در حال حاضر بانک مرکزی بررسی‌های خود را روی آن انجام می‌دهد.

وی افزود: امیدواریم ضوابط آن در شورای پول و اعتبار نهایی شود تا این موضوع که به صورت محدود از سوی برخی کشور‌ها دنبال شده، در ایران نیز راه اندازی شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=54312
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.