تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد انزلی معرفی شد ۳۱ میلیون دلار خرج “نوشابه” شد توزیع ۲۸ هزار بسته معیشتی بین عزاداران حسینی در مازندران علت انگشت کردن در بینی چیست؟ پیش‌فروش کنسرت کیهان کلهر آقای ظریف! وقت استعفا نبود /دلخوری‌ها را در کابینه حل کنید برای تامین و استاندارد سازی سیستم گرمایشی و سرمایشی مدارس قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ توسعه روابط با کشورهای حاشیه خزر /توسعه اقتصاد دریا محور مازندران به جمع استان‌های دارای رشته‌های خاص پزشکی کشور پیوست استعلام اعتبار یارانه با کد ملی چگونه است؟ توییت جدید احمدی‌نژاد به زبان انگلیسی آغاز مهلت ۴ روزه برای انصراف از سامانه یکپارچه ترامپ: اگر بخواهم می‌توانم دلار را در ۲ ثانیه تضعیف کنم! کارت سوخت دوباره احیاء می شود جریانات بازار ارز دریافت مجوز راه اندازی دانشکده داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی بابل رفع تنش آبی ۵۵ هزار خانوار بهشهری توان تولید ماهی در قفس کشور به ۱۴ هزار تن رسید واریز ۷۶ هزار میلیارد ریال سهم آورده متقاضیان مسکن ملی ایجاد شغل‌های کیفی رویکرد شورای عالی کار دولت در سال جاری است نوت ۱۰ سامسونگ با ۴ دوربین در پشت افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت زعفران در بازار داخلی

کد شما در این بخش
0

روزانه حدود ۶ هزار تن کالا از بندر امیرآباد مازندران بارگیری می‌شود

  • کد خبر : 41442
  • 29 مهر 1399 - 22:24
روزانه حدود ۶ هزار تن کالا از بندر امیرآباد مازندران بارگیری می‌شود

رییس اداره حمل و نقل کالای راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت که روزانه پنج هزار و ۹۲۶ تن کالا از بندر امیرآباد در شرق این استان بارگیری و به سایر نقاط کشور حمل می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ ای مازندران ، سید رحمت الله موسوی افزود : عمده کالای جا به جا شده از این بندر شن و ماسه ، جو ، ذرت دامی ، گازوِییل ، سیمان کیسه ای ، فرآورده های لبنی ، سیمان فله ای ، بنزین معمولی ، ام دی اف و گندم است.

وی گفت که این میزان بار طی ۲۴۶ سفر در سطح کشور جا به جا می شود.

موسوی همچنین گفت که در نیمه نخست سال جاری بیش از یک میلیون تن کالا از بندر امیرآباد به سایر نقاط کشور جا به جا شده است.

وی با اعلام این که ۱۳۲شرکت حمل و نقل و شعبات در سطح مازندران فعال هستند ، افزود : مازندران هفت انجمن صنفی کارفرمائی شرکت های حمل ونقل کالا ، یک کانون انجمن صنفی کارفرمائی شرکت های حمل ونقل کالا ، یک کانون انجمن صنفی کارگری رانندگان ، یک اتحادیه حمل بار و ۱۱ انجمن صنفی کارگری رانندگان وسائط نقلیه کالای جاده ای دارد.

بندر امیرآباد در شرق استان مازندران در دهه ۷۰ ایجاد شد و با ارتقاء به منطقه ویژه اقتصادی در دهه ۸۰ هم اکنون حدود ۲  هزار هکتار مساحت دارد.

تاکنون بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری از سوی بخش خصوصی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد انجام شده است. همچنین به همین میزان هم در حوزه زیرساختی این بندر سرمایه گذاری شده است. در حال حاضر بیش از چهار هزار نفر در این منطقه مشغول کار هستند.
بندر امیرآباد با داشتن ۱۵ اسکله و یک اسکله رو رو در دست ساخت دارای ظرفیت حدود ۶ میلیون تنی بار گیری و تخلیه بار است . نیمی از فعالیت صادرات و وارداتی شمال ایران از این بندر انجام می شود و تنها بندر راهبردی متصل به راه آهن سراسری در شمال ایران محسوب می شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=41442
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.