تاریخ : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026

اخبار ویژه

شماره شبا رادر سامانه سهام عدالت ثبت کنید تورم بازار مسکن سکته کرد/ تنظیم دیرهنگام قیمت مرغ نوآورترین شهرهای جهان توزیع کود ازته در مازندران پول‌ طلا ایده مبهم محکومیت ۴۰۰ میلیونی متقلبان برنج در تعزیرات مازندران گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی کارِ فرهنگی مراسم روز جهانی تالاب در صومعه‌سرا شرایط دو مرحله‌ای شدن انتخابات چیست؟ طغیان رودخانه مشی شهرستان گلوگاه دلایل عرضه نشدن صندوق ETF پالایشی اوج 60؛ سقوط 80! سوءاستفاده ۷۷۰ میلیارد تومانی متخلفان از افراد ناآگاه در ۲ پرونده مالیاتی قیمت‌های نسبی و اثرات تورمی نوسانات ارزی واگذاری پایانه‌های فروش به افراد زیر ۱۸ سال ممنوع شد وراث سلطان سکه نامه نوشتند این خوراکی ارزان را برای استحکام استخوان هایتان مصرف کنید پاشنه آشیل عملیات بازار باز اقدامات سیستماتیک بانک ملی ایران برای آزادسازی منابع محبوس تصویب آیین نامه اجرایی نحوه نقل و انتقال مطالبات بانک‌ها سهمیه بنزین آذر واریز شد + جدول کشف ۴ تن کود شیمیایی احتکاری در فریدونکنار

کد شما در این بخش
♥2

سارق گوشواره دختربچه‌ها در محمودآباد دستگیر شد

  • کد خبر : 68727
  • 07 آبان 1401 - 18:52
سارق گوشواره دختربچه‌ها در محمودآباد دستگیر شد

ماموران انتظامی کلانتری ۱۱ محمودآباد موفق به دستگیری مردی به اتهام سرقت گوشواره دختربچه ای ۴ ساله شدند.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی نیروی انتظامی مازندران سرهنگ محمود حسین زاده فرمانده انتظامی محمود آباد گفت: در پی تماس تلفنی یکی از شهروندان با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر سرقت گوشواره دخترش، بلافاصله ماموران گشت کلانتری ۱۱ به محل اعزام شد.
وی افزود: در بررسی صورت گرفته مشخص شده است که دختر بچه ۴ ساله در حال بازی کردن در پارک با فریب توسط سارق یک جفت گوشواره از وی به سرقت رفته است.
فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد توضیح داد : ماموران انتظامی با انجام اقدامات اطلاعاتی متهم به سرقت را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضایی در کمتر از یک ساعت و در یک عملیات غافلگیرانه وی را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.
سرهنگ حسین زاده با اشاره به اعتراف  پنج موردسرقت مشابه و کشف گوشواره های سرقتی و معرفی متهم به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی گفت: اقدام سریع و به موقع پلیس در دستگیری این متهم به سرقت باعث خرسندی مالباخته گان شد.
وی  به شهروندان توصیه کرد؛ مراقب فرزندان خردسال خود باشند و در هنگام بازی در کوچه و یا پارک آن ها را به حال خود رها نکنند و همچنین از آویختن زیورآلات به فرزندان دختر خود که باعث تحریک سارقان می شود خودداری کنند.

 

توقیف ۱۵تن چوب آلات جنگلی قاچاق در نور
بنابر این گزارش ، فرمانده انتظامی شهرستان نور نیز از دستگیری قاچاقچیان چوب جنگلی وکشف ۱۵تن چوب قاچاق خبر داد.
سرهنگ  علی اکبر قلی پور با اعلام این خبر افزود: ماموران انتظامی شهرستان نور با همکاری عوامل منابع طبیعی شهرستان خودروی حامل چوب جنگلی در محور اصلی را که در حال تردد بوده شناسایی، توقیف و طی بازرسی از خودرو ۱۵ تن چوب قاچاق کشف شد.
وی اظهار داشت: چوب جنگلی قطع شده به اداره منابع طبیعی شهرستان تحویل شد و متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

سارق گوشواره دختربچه‌ها در محمودآباد دستگیر شد

 کشف ۶.۵ تن آرد خارج از شبکه توزیع در میاندرود 

سرپرست انتظامی شهرستان میاندرود از کشف ۶.۵ تن آرد خارج از شبکه توزیع در بازرسی از یک دستگاه خودروی باری خبر داد.
روابط عمومی نیروی انتظامی مازندران به نقل از سرهنگ شهرام باقری اعلام کرد : در تداوم طرح های عملیاتی پلیس در مبارزه با قاچاق کالا، ماموران پلیس آگاهی، حین گشت زنی در محور مواصلاتی به یک دستگاه خودرو ایسوزو حامل آرد مشکوک و با هماهنگی قضائی، خودرو را متوقف کردند .
وی با اشاره به کشف ۶.۵ تن آرد قاچاق خارج از شبکه توزیع در بازرسی دقیق از خودروی توقیفی، افزود:کارشناسان ارزش آردهای کشف شده را بالغ بر ۷۰۰ میلیون ریال برآورد کردند.
سرپرست انتظامی شهرستان میاندورود با اشاره به اینکه پرونده قضائی در این خصوص تشکیل و خودروی توقیفی به پارکینگ انتقال داده شد، خاطرنشان کرد: در این عملیات پلیسی یک عامل غیر مجاز تهیه و توزیع آرد گندم دستگیر شد.
سرهنگ باقری تاکید کرد: پلیس مبارزه با قاچاق کالا را در اولویت های کاری خود قرار داده و با اجرای طرح های مختلف در این راستا در برخورد جدی با پدیده قاچاق از هیچ تلاش و کوششی دریغ نمی کند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=68727
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.