تاریخ : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026

اخبار ویژه

انسداد کامل محور کندوان با نیوجرسی‌ها بتونی قیمت خودرو در بازار آزاد؛ ۱۸ آبان۱۴۰۰ نسل Z چگونه فکر می‌کند دادوستد ۴۵۹میلیارد سهم در بورس سکه ۱۲ میلیون و ۵۰ هزار تومان شد صادرات غیرنفتی/ عبور از دوران تحریم بارش باران در سواحل دریای خزر خانه دار شدن ۷۸۰۳ مازندرانی در طرح جهش تولید مسکن پادکست خبری ۲۵ تیر چادرت را کنار بگذار خانم سلحشوری دوباره از همان خیابان ها با شاعر قصه ها افتتاح فاز نخست کارخانه کمپوست تنکابن اعتراض کارگران نیروگاه برق نوشهر دلار در مبادلات اقتصادی محدود شد/ اتصال بانک‌های اروپا به ایران میانگین سن ازدواج در مازندران اعلام شد کرونا ۶۵ درصد واحدهای صنعتی مازندران را تحت تاثیر قرار داد برگزاری مراسم پرفیض دعای عرفه در ۱۰۰ امامزاده و بقعه متبرکه مازندران تولیدات گل و گیاه تزیینی مازندران نیازمند ساماندهی خرافات میلیاردی! کارت ملی هوشمند تبدیل به کارت بانکی شد گرگانرود لبریز شد مسکن در دوراهی ثبات یا افزایش قیمت جزییات آغاز فاز جدید طرح کالابرگ الکترونیک

کد شما در این بخش
♥2

سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان در بخش کشاورزی تنکابن سرمایه‌گذاری شد

  • کد خبر : 46456
  • 14 فروردین 1400 - 16:44
سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان در بخش کشاورزی تنکابن سرمایه‌گذاری شد

فرماندار ویژه تنکابن گفت که در سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان برای توسعه بخش کشاورزی این شهرستان سرمایه گذاری شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، سید امیر حسینی جو روز شنبه در نخستین جلسه شورای اداری شهرستان تنکابن با بیان اینکه اعتبارات تملک دارایی به تنهایی نمی تواند باعث توسعه همه جانبه شهرستان شود افزود: برای توسعه این شهرستان علاوه بر تعامل و همکاری بخش دولتی و خصوصی باید از ظرفیت های بالقوه برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف استفاده کرد.

وی گفت: تعامل و همکاری بین دستگاههای اجرایی شهرستان سبب شده تا در سال گذشته هفت واحد تولید راکد در این شهرستان به چرخه تولید بازگردد.

فرماندار ویژه شهرستان تنکابن با تاکید بر اینکه مدیران دستگاه های اجرایی در سیستم اداری نباید منتظر معجزه باشند اظهار داشت: باید با جسارت و تلاش بیشتر در جهت رفع موانع و مشکلات مردم و بخش های اقتصادی گام برداشت.

حسینی‌جو همچنین با اشاره به انتخابات همزمان ریاست جمهوری ، خبرگان رهبری و شوراهای اسلامی شهر و روستا گفت : بالابردن مشارکت عمومی ، رعایت قانون و برگزاری انتخابات باشکوه سه وظیفه مهمی است که همه آحاد جامعه بویژه مسئولان دستگاه های اجرایی باید در این زمینه تلاش مضاعف داشته باشند.

وی با بیان اینکه در این دوره از انتخابات ۳۰۳ شعبه اخذ رای در شهرستان تنکابن پیش بینی شده است ، افزود : نامزدهای انتخاباتی با پرهیز از رقابت هایی که کام مردم را تلخ می کند ، در جهت افزایش مشارکت عمومی تلاش نمایند.

لازمه تحقق شعار سال همراهی مردم است

نماینده مردم شهرستان‌های تنکابن ، رامسر و عباس‌آباد در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه لازمه تحقق شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری نام‌گذاری شد را تلاش مضاعف مسئولان و همراهی بیشتر مردم دانست و گفت که ضروری است همه آحاد جامعه در این زمینه تلاش کنند.

سید شمس الدین حسینی افزود : در سال گذشته مردم ایران به واسطه تحریم های ظالمانه سختی ها و دشواری های زیادی را متحمل شدند و باید در سال جدید با تلاش بیشتر سختی ها را کاهش داده و در جهت گشایش و بهبود امور گام های بیشتری برداریم.

وی اظهار داشت : متاسفانه در سالهای اخیر به دلیل تحریم های ناعادلانه آسیب های جدی به بخش های تولیدی و معیشت مردم وارد شد، بنابراین باید برای کاستن این مشکلات بیش از پیش تلاش کنیم.

حسینی با بیان اینکه در سال جدید مجوز دانشگاه پرستاری رامسر و طرح آزاد راه چالوس به رامسر اخذ شده است ، خاطر نشان کرد : طرح ۷۵ کیلومتری آزاد راه چالوس به رامسر مجوز کمیسیون ماده ۲۳ را در سال گذشته اخذ کرده و قرار است با اعتباری بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد تومان در سال جدید به مرحله اجرا درآید.

به گفته نماینده مردم شهرستان های تنکابن ، رامسر و عباس آباد در مجلس ، برای توسعه بیشتر منطقه نیازمند آن هستیم تا میزان مطالبه گری مسئولان و اقدامات آنها افزایش یابد.

شهرستان ۱۷۰ هزار نفری تنکابن در غرب مازندران قرار دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=46456
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.