تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

آموزش بستن شال گردن برای آقایان آغاز برداشت گرانترین و کم هزینه‌ترین برنج شمال شعب شهرهای مختلف برای جذب سپرده های ارزی مردم فعال شد عقد بازیگر معروف بهم خورد سکه ۱۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد تجاوز ۲ مرد به یک زن ۴۲ ساله + عکس راه‌آهن قزوین-رشت فردا افتتاح می‌شود صندوق توسعه ملی به دنبال وصول مطالبات معوق جلسه شورای رشت برای سومین بار متوالی برگزار نشد پرداخت بیش از ۱۵۴۰ میلیارد ریال تسهیلات فرزندآوری در بانک ملی ایران ماهیگیر گیلانی جسد نوزاد صید کرد +عکس 14+ فراستی: می‌خواستند خرابم کنند، خراب شدند حسین انتظامی رئیس سازمان سینمایی شد استاندار: پیری جمعیت در مازندران بحرانی فراتر از تصور است افزایش۱۵درصدی حق بیمه شخص ثالث برای سال آینده رتبه نخست بابل در صدور پروانه و جواز تاسیس در مازندران محصولات کشاورزی ۵۵ درصد صادرات گیلان را تشکیل می دهد بندبازی دولت در بورس کرونا بیش از ۲۴ هزار نفر را در گیلان بیکار کرد تولید ٣٠.۹ هزار تن گوشت قرمز در اردیبهشت واکنش عجیب فردوسی‌پور به دعوت احمدزاده به تیم ملی نگاهی به تسهیلات ودیعه مسکن و اصلاحیه آن کشف کود شیمیایی و سموم کشاورزی قاچاق در مازندران

کد شما در این بخش
0

ستاد اجرایی فرمان امام طرح های بزرگ اقتصادی در مازندران عملیاتی می کند

  • کد خبر : 65515
  • 25 مرداد 1401 - 22:34
ستاد اجرایی فرمان امام طرح های بزرگ اقتصادی در مازندران عملیاتی می کند

– استاندار مازندران از عملیاتی شدن طرح های بزرگ اقتصادی با مشارکت و سرمایه گذاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در این استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران، سیدمحمود حسینی پور روز سه شنبه در دیدار با عارف نوروزی سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با تشریح جزییات این دیدار تصریح کرد: در دیدار امروز، زمینه های جذب سرمایه‌گذار در بخش های مختلف و بویژه توانمندی های بالقوه این استان در بخش صنایع تبدیلی کشاورزی مازندران تشریح شد.

وی با بیان اینکه در این دیدار به ظرفیت‌های مازندران در حوزه اشتغال اشاره شده است، اظهار داشت: میان استانداری مازندران و ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، برای اجرای طرح های بزرگ اقتصادی، عمرانی، توسعه ای، کشاورزی، صنایع و معادن در مازندران توافق شد.

نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به محرومیت های استان در حوزه زیرساخت ها و عمران روستایی گفت: در این نشست از ستاد اجرایی فرمان امان (ره) برای مشارکت در طرح های بزرگ اقتصادی همانند دام و طیور، هلدینگ کشاورزی، آبزی پروری و صنایع و معادن در مازندران دعوت شد که مورد استقبال نیز قرار گرفت.

عارف نوروزی سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام (ره) نیز در این دیدار با تشریح ظرفیت‌های این ستاد در بخش های مختلف هلدینگ کشاورزی، صنایع و معادن، حفاری و مشارکت در طرح‌های انرژی دریای خزر و صنایع تبدیلی گفت: این ستاد با مشارکت سایر نهادها مانند بنیاد مستضعفان و موسسه کوثر، نسبت به اجرای طرح های بزرگ توسعه ای و اقتصادی در مازندران آمادگی دارد.

در این دیدار مقرر شد، رضا علیخانی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران، به عنوان رابط استانداری و ستاد، جلسه مشترک با حضور دستگاه های اجرایی را ماهانه برگزار کند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=65515
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.