تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

فراری دادن سرمایه گذاران با سنگ اندازی مدیران استانی! تحقق وارونه وعده کاهش قیمت ها/ نفت ایران به بازار بر می گردد؟ یکصد پروژه ارتباطی در گیلان به بهره برداری رسید اتمام عملیات اجرایی پروژه خط جمع کننده انتقال آب شهر گلوگاه کلیات لایحه بودجه سال ۹۸ کل کشور تصویب شد انتشار اوراق مالی اسلامی قانون بودجه ۱۴۰۰ از هفته اول خرداد تشکیل پرونده ۱۰۷ میلیارد ریالی برای خبازان متخلف درخواست ساسی مانکن از افخمی! درد نان یا فرهنگ؟ یارانه پُردرآمدها چگونه حذف می‌شود؟ دستور رهبر معظم انقلاب به ستادکل نیروهای مسلح در پی سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی چک بی محل پر مصرف آب در خشکه کاری برنج ۹۱ درصد کاهش می یابد استان های شمالی دچار افت فشار گاز شده اند کارت اعتباری ایران کیش ۵۳۴ ریال سود محقق کرد هجوم لشکر سنبل آبی جنگجوی چشم آبی نگاه چند وجهی به قوانین درمجموعه اتاق بازرگانی باید اصلاح شود چرا حضرت فاطمه(س) در مدینه غریب بود؟ گل که نمی‌زنید ؛به حریف پاس گل ندهید سرمایه‌گذاری ایتالیایی‌ها برای ساخت نیروگاه برق در گلستان نرخ تورم مصرف کننده در آبان ماه ۱۵.۶ درصد ‌توصیه‌های خسارت‌بار ماکیاولی‌ اشک تمساح برای کارگران!

کد شما در این بخش
♥3

سه هزار میلیارد تومان به صندوق ملی مسکن واریز شده است

  • کد خبر : 64966
  • 10 مرداد 1401 - 22:57
سه هزار میلیارد تومان به صندوق ملی مسکن واریز شده است

رییس کل بانک مرکزی، گفت: بر اساس توافق انجام شده مبالغ وصول شده از محل بدهی دولت به بانک مرکزی به صندوق ملی مسکن واریز می‌شود که در سال ۱۴۰۰ میزان وصولی حدود سه هزار میلیارد تومان است.

علی صالح آبادی در تشریح نشست روز دوشنبه کمیسیون اقتصادی در خصوص بررسی آخرین وضعیت تامین مالی تولید مسکن در اجرای قانون جهش تولید و تامین مسکن که با حضور رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی و  مسعود میر کاظمی رییس سازمان برنامه و بودجه برگزار شد، گفت: خط اعتباری وجود دارد که متعلق به حدود ۱۲ سال قبل بوده و به منظور احداث مسکن مهر اعطاء شده است، طبق قانون جهش تولید مسکن مقرر شده تا این بدهی به بدهی دولت به بانک مرکزی تبدیل و منابع حاصل از برگشت طرح مسکن مهر به صندوق ملی مسکن واریز و صرف اهداف مقرر شود.

 

رییس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه مکاتبات بین سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی صورت گرفته است تا به دو شکل بدهی مربوط به خط اعتباری مسکن مهر وصول شود، بیان داشت: یکی از روش های مطرح شده این است که خط اعتباری ۵۰ هزار میلیارد تومانی مذکور به صورت یکجا به بدهی دولت تبدیل و یا اینکه به صورت اقساطی و به مرور این اتفاق رخ دهد، بر اساس تفاهم انجام شده بین بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقرر شده است تا به مرور تبدیل به بدهی دولت نسبت به بانک مرکزی تبدیل و مبلغ وصول شده نیز مرتبا و به محض وصول به صندوق ملی مسکن واریز شود.

 

وی افزود: بر اساس توافق انجام شده مبالغ وصول شده از محل بدهی دولت به بانک مرکزی مرتبا به صندوق ملی مسکن واریز می‌شود که در سال ۱۴۰۰ میزان وصولی حدود سه هزار میلیارد تومان است.

 

منبع: ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=64966
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.