تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

توقف فعالیت کانال بانک ملی ایران در تلگرام ثبت بیش از ۱۳۴میلیون تراکنش خدمات الکترونیک در فروردین و اردیبهشت طرح اصلاح قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان اعلام وصول شد کشت قراردادی برنج به مذاق کشاورزان خوش آمد ریشه‌های تورم در اقتصاد ایران ۴۴۲ میلیارد تومان تسهیلات برای رونق تولید پرداخت شد ۳ ریسک پیش روی اقتصاد توزیع نهاده دامی در سوادکوه‌شمالی ۸۰ صندلی مدیریتی مازندران در دولت چهاردهم نصیب بانوان شد آموزه‌های تربت بی‌نشان موافقت با درخواست شرکت فولاد گیلان برای تأمین ارز ریشه مشکلات اقتصاد ایران/ همگرایی در سیاست‌گذاری‌ها از خوش و بش نماینده نوشهر تا ژست دوربینی کواکبیان هول حلیم و در دیگ افتادن بی بی سی سهمیه نفت سفید اعلام شد شفافیت تسهیلات امتیازی با راه اندازی سامانه میانگین موجودی استاندار مازندران برای رفع معضل شیرابه زباله سوز نوشهر یک ماه مهلت داد دادستان کل کشور: فیفا چه کار به ورزشگاه رفتن زنان دارد؟ تعرفه حمل بار در سال ۹۷ افزایش نمی یابد سهم کارت‌خوان‌ها از تراکنش‌های کارتی قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ ماجرای مردی که علف هرز بود سوالات متداول سایت بانک مرکزی با موضوع قانون جدید چک

کد شما در این بخش
0

قطع برق ٧٣ اداره و بانک بدمصرف در غرب مازندران

  • کد خبر : 86326
  • 22 خرداد 1403 - 22:46
قطع برق ٧٣ اداره و بانک بدمصرف در غرب مازندران

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران با اعلام قطع برق ٧٣ اداره و بانک بدمصرف در غرب مازندران گفت: برق این نهادها و ادارات به دلیل تخطی در میزان مصرف برق تعیین شده و برابر دستورالعمل ابلاغی هیأت وزیران، در روز سه شنبه ٢٢ خرداد ماه در راستای کنترل مصرف برق ادارات و سازمان‌های عمومی قطع شده است.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،به نقل از خبرگزاری فارس از نوشهر، مصطفی بابایی عصر امروز در جمع خبرنگاران به مصوبه هیأت وزیران مبنی بر کاهش ٣٠ درصدی مصرف برق ادارات و دستگاه های اجرایی در ساعت اداری و کاهش ۶٠ درصدی آن در ساعات غیراداری اشاره کرد و گفت: با توجه به نصب کنتورهای هوشمند میزان مصرف ادارات و دستگاه‌های اجرایی به صورت لحظه‌ای و از راه دور رصد و پایش می‌شود و در صورت رعایت نکردن مصوبات ابلاغی بدون اغماض با ادارات غیرهمکار برخورد خواهد شد.مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران با اعلام قطع برق ٧٣ اداره و بانک بدمصرف در غرب مازندران گفت: برق این نهادها و ادارات به دلیل تخطی در میزان مصرف برق تعیین شده و برابر دستورالعمل ابلاغی هیأت وزیران، در روز سه شنبه ٢٢ خرداد ماه در راستای کنترل مصرف برق ادارات و سازمان‌های عمومی قطع شده است. وی خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه‌های اداری موظف‌اند یک ساعت پیش از خاتمه ساعت کاری، تجهیزات سرمایشی مورد استفاده خود را خاموش کنند و در ساعت اداری لوازم سرمایشی را در دمای آسایش ٢۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنند. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران افزود: بخش زیادی از مشترکان برق غرب مازندران خانگی هستند، لذا با توجه به پیش رو بودن دوران پیک مصرف برق تابستان ١۴٠٣ درخواست داریم با رعایت راهکارهای ساده‌ای نظیر استفاده از لوازم برقی پرمصرف در ساعات غیر پیک و استفاده از روشنایی روز و خاموش کردن لامپ‌های اضافی، استفاده از لباسشویی و ظرفشویی با ظرفیت کامل، تنظیم دمای لوازم سرمایشی روی دمای آسایش ٢۵ درجه یاری‌رسان صنعت برق کشور به ویژه کارکنان شرکت توزیع برق غرب مازندران باشید.

بابایی به جوایز وزارت نیرو برای مشترکان خانگی و تجاری هم اشاره داشت و گفت: وزارت نیرو در پیک تابستان ١۴٠٣ علاوه بر پاداش ٢٠ برابری که به ازای هر کیلووات ساعت صرفه جویی نسبت به سال گذشته تا ٢ هزار تومان پاداش می دهد، بلکه در قالب #پویش_باانرژی (Ba-energy.ir) میلیون ها جایزه و صدها خودرو دنا، تارا و پژو ٢٠٧ به قید قرعه به مشترکانی که مصرفشان نسبت به سال گذشته کاهش یابد بر مبنای امتیاز کسب شده هدیه می‌دهد.
لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=86326
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.