تاریخ: ۲۳:۲۸ :: ۱۳۹۸/۰۱/۱۹

فرماندار شفت بر لزوم برندسازی محصولات کشاورزی این شهرستان تأکید کرد و گفت: گلاب گیلده ، پنیرسیاهمزگی و برنج دم سیاه پشت سرا ظرفیت های ویژه ای برای بسته بندی و صنایع فرادستی دارند و باید تمهیدات لازم برای حضور سرمایه گذاران فراهم شود.

محمدرضا محسنی در آیین معارفه رئیس جدید جهاد کشاورزی شفت؛ کشاورزی ، صنعت و گردشگری را از مهمترین توانمندی های این شهرستان عنوان و خاطرنشان کرد: از ۱۴ هزار و ۳۳۶ هکتار اراضی شالیکاری، سالانه بالغ بر ۴۲هزار تن برنج سفید در شفت استحصال می شود.
وی با اشاره به اینکه شفت ۳۲ هزار هکتار پوشش جنگلی و ۵۲۰ هکتار توتستان دارد و این شهرستان با تولید ۹۰تن پیله تر رتبه دوم استان را دارد، اظهار داشت : از دو هزار و ۲۰۰ هکتار باغ های چای شفت، سالانه بالغ بر پنج هزار و ۹۰۰ تن برگ چای تولید می شود .
محسنی با بیان اینکه ۴۷ واحد مرغداری در شفت فعالیت و بالغ بر پنج هزار و ۸۵۰ تن گوشت سفید تولید می کنند، افزود: ظرفیت تولید گوشت قرمز در این شهرستان به دو هزار و ۱۱۰ تن می رسد.
نماینده عالی دولت در شفت در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه سالانه شش هزار و ۶۰۰ تن ماهیان گرمابی و یکصد تن ماهیان سردابی در این شهرستان تولید می شود، گفت: توسعه کشاورزی این خطه نیازمند نگاهی نوین است.
وی پیگیری تجهیز و نوسازی اراضی شالیکاری را یکی از وظایف مهم جهاد کشاورزی ذکر و اضافه کرد: مدیریت و لایروبی آببندان برای تامین و حفظ منابع آبی و نظارت بر روند تغییر کاربری ها از دیگر رسالت های این مجموعه در شهرستان است.
محسنی با اشاره به اینکه بیش از ۷۵ درصد جمعیت شهرستان شفت در روستاها زندگی می کنند و شغل بیشتر آنان کشاروزی و دامداری است، افزود : جهاد کشاورزی تکریم ارباب رجوع را سرلوحه کار خود قرار دهد .
در پایان این نشست محمدرضا یوسف نژاد چوبری به عنوان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شفت معرفی شد.
شفت با دو بخش مرکزی و احمدسرگوراب در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده و طبق آخرین سرشماری؛ ۵۴ هزار و ۲۲۶ نفر جمعیت دارد که از این تعداد، ۱۰ هزار و ۳۱۲ نفر شامل سه هزار و ۴۱۸ خانوار ساکن در مناطق شهری و ۴۳ هزار و ۹۱۴ نفر شامل ۱۴ هزار و ۹۹۸ خانوار ساکن در مناطق روستایی هستند.
ایرنا

print

پاسخی بگذارید