تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

دانشگاه مازندران بورسیه تحصیلی نیما به دانشجویان خارجی می‌دهد تحولات قریب‌الوقوع فضای مجازی چیست؟ قیمت خودرو در بازار آزاد سه‌شنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۲ محافظان مسلح ظریف سقف تسهیلات مسکن آزادگان، جانبازان و خانواده شهدا افزایش یافت ظرفیت انبارداری بندر امیرآباد به یک میلیون تن افزایش یافت تمدید وام بدون سپرده مسکن تا پایان شهریور مجازات کیوی‌کاران به جرم ناکرده ورود ۴۶ تن لوازم آرایشی ناخن نشانه‌های خروج بخش مسکن از رکود/ پرداخت ۱۸۳ هزار فقره وام ازدواج حمایت از اقشار نیازمند مسکن/ درآمدهای ارزی ایران در حال افزایش است قتل عام خانوادگی این همه فساد کالا یعنی چی؟ قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ نقش راهبردی مهارت‌آموزی در توسعه مازندران شهرستان بابل می تواند بندر خشک اقتصادی باشد آقای روحانی! اینجا که واتیکان نیست بداخلاقی‌ در انتصاب رئیس سازمان مالیاتی آرزوی شمس استاندار مازندران خواستار تسریع در تکمیل نیروگاه زباله‌سوز ساری شد رسوایی اخلاقی خواننده مشهور استاندار مازندران: قوانین حوزه صنعت و تولید به نفع فعالان اقتصادی پیاده‌سازی شود کاهش ۱.۹ درصدی ارزش سهام عدالت در بازار سهام امروز

کد شما در این بخش
0

نامه کودک 8ساله به روحانی

  • کد خبر : 13235
  • 28 آذر 1397 - 5:05

حسن روحانی رئیس جمهوری دست نوشته‌ای برای کودک هشت ساله‌ای که برای او نامه نوشته بود، نگاشت و همچنین از شاعر90 ساله روستای بیابانک تشکر و قدردانی کرد.

سرویس سیاسی اقتصاد شمال ،نامه نویسی برای رئیس جمهوری در سفرهای استانی و دیدارهای مردمی یکی از کارهای معمول است که طی آن مردم شهرهای مختلف استان با نوشتن نامه برای عالی‌ترین مدیر اجرایی کشور، خواسته‌های خود را با امید دیده شدن از سوی رئیس جمهوری روی کاغذ می‌آورند.

نامه‌های جمع‌آوری شده در سفرهای استانی و دیدارهای مردمی رئیس جمهوری توسط مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت (سامد) که به صورت شبانه روزی آماده دریافت گزارشات، شکایات، انتقادات، طرح‌ها، ایده‌ها و درخواست‌های مردمی است، ثبت و به صورت دقیق مورد بررسی و رسیدگی قرار می‌گیرد و با اخذ دستورات لازم از سوی رئیس جمهوری و دیگر مسئولان ذیربط در نهاد ریاست جمهوری، اقدامات لازم برای حل مشکلات و اجابت تقاضای‌های مطرح شده از سوی صاحبان نامه‌ها، در سریع‌ترین زمان ممکن انجام می‌شود.

دو هفته پس از انجام  سفر کاروان تدبیر و امید به استان سمنان (13 و 14 آذرماه) پاسخ نامه کودک هشت ساله سمنانی با دستنوشته دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری به دست «بنیامین قبیله» رسید و از شاعر آیینی 90 ساله اهل روستای بیابانک از توابع شهرستان سرخه که در سفر دکتر روحانی به زادگاهش، نامه‌ای همراه با کتاب احوالات چهارده معصوم و مجموعه اشعار خود را برای رئیس جمهوری ارسال کرده بود، قدردانی شد.

بنیامین با زبان خود از دکتر روحانی خواسته بود تا «به فکر بچه‌های روستا و آنها که پول ندارند باشد و کمک کند تا آنها بتوانند همیشه شاد و خوشحال باشند».

کودک هشت ساله سمنانی در نامه خود به رئیس جمهوری همچنین از علاقه فراوانش به ورزش و فوتبال گفته و تأکید کرده بود که درس خود را خوب می‌خواند تا موفق شود.

بنیامین وقتی نامه ارسالی خود به دکتر روحانی را با دستنوشته رئیس جمهوری در قابی شیشه‌ای بدست گرفت، سر از پا نمی‌شناخت و با شادی کودکانه خود به خوبی نشان داد که اصلاً منتظر چنین صحنه‌ای نبوده است.

مادر بنیامن ایستاده در آشپزخانه آپارتمان کوچکشان، اشک ریزان، شادی پسرش را به نظاره نشسته بود و مدام زیر لب این جمله را تکرار می‌کرد، «خدایا شکرت». برق شادی در چشمان بنیامین وقتی بیشتر شد که نماینده مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری از او خواست، جعبه اهدایی از سوی این مرکز را باز کند و هنگامی که بنیامین لباس یکدست، ست ورزشی، توپ فوتبال و شیپور تشویق فوتبالی همرنگ تیم محبوبش را دید، لحظه‌ای برای پوشیدن لباس‌های ورزشی درنگ نکرد.

رئیس جمهوری برای بنیامین هشت ساله نوشت: «بسمه تعالی. بنیامین عزیز از این که با همه تلاش درس می‌خوانی و به ورزش علاقه‌مند هستی خیلی خوشحالم. از خداوند می‌خواهم شما را یاری کند تا به هدف‌های زندگی دست یابی. به پدر و مادر و اقوام محترم سلام برسان 15/9/97»

منبع:رکنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=13235
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.