تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 22 October , 2026

اخبار ویژه

تغییر اندک نرخ سکه و طلا در بازار؛ سکه ۱۱ میلیون و ۷۳۰ هزار تومان شد نوبت ترکیدن کدام حباب است؟ تحرک بازار با عاملیت چند بانک در پرداخت تسهیلات مسکن/مقاوم سازی سازه ها سرعت می گیرد دلایل کاهش نسبت تسهیلات به سپرده در شبکه بانکی معرفی ۳۰۰ واحد خبازی متخلف به تعزیرات حکومتی مازندران تعمیرات دوره ای واحد یک گازی نیروگاه نکا انجام شد مالیات و عوارض خودرو در سال ۹۹ ۱۱ تن آرد قاچاق در آستارا کشف شد آتش سوزی فضای سبز پارک آمل میزبانی مازندرانی ها از دو شهید در شب‌های قدر ادعای تورم ۷۸ درصدی؛ واقعی یا تخیلی؟ ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار ارز دولتی برای واردات کالاهای غیرضروری هزینه شده است شهرداری‌ها متهم مجهز نشدن شهرهای مازندران به سامانه هوشمند نظارتی شاخص کل بورس بیش از ۳۶ هزار واحد رشد کرد نادرترین گروه خونی جان پسر رانجات داد سونامی پول هیات اقتصادی چینی به مازندران می آید دستگاههای برتر دولت الکترونیک اعلام شد پرداخت ۳۵۰۰میلیارد ریال تسهیلات کرونا به صاحبان مشاغل در گیلان نیاز ۱۰ هزار میلیارد تومانی نگهداری راهها در سال واریز سود سهام عدالت در شب یلدا ۱۴۰۴ تکذیب شد ورشکستگی عاقبت نزدیک بنگاه‌های اقتصادی مسابقات شطرنج فلاورجان اصفهان با قهرمانی یک گیلانی پایان یافت

کد شما در این بخش
♥1

نحوه اخذ کارت اعتباری سهام عدالت

  • کد خبر : 43035
  • 18 آذر 1399 - 22:46

معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی، نحوه دریافت کارت اعتباری سهام عدالت برای مشمولانی که روش غیرمستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده اند، تشریح کرد.

به نقل از ایسنا، علیرضا ماهیار با بیان اینکه یکی از طرح هایی که برای توسعه سهام عدالت و اعطای تسهیلات به مشمولان سهام عدالت طراحی شد، اعطای کارت اعتباری بود، اظهار کرد: این کارت ها مخصوصا برای سهام دارانی که روش غیر مستقیم را برای مدیریت سهام عدالت خود انتخاب کرده بودند و تعداد آن ها حدودا ۳۰ میلیون نفر است، طراحی شده است.

به گفته او، این فرایند به صورت تمام الکترونیک از مبدا بانک های عامل تا مقصد که شرکت سپرده گذاری و بازار سرمایه هستند، خواهد بود.

ماهیار درمورد نحوه اخذ این کارت توضیح داد: مشمول سهام عدالت که روش غیرمستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده است، باید سجامی باشد و بعد از احراز هویت در اپلیکیشن های مربوط به بانک های عامل و پس از اینکه شرکت سپرده گذاری سجامی بودن فرد را برای بانک تایید کرد، می تواند دارایی خود را مشاهده کند و متوجه شود چقدر دارایی سهام عدالت دارد و متناسب با آن، فرم مربوطه را داخل سیستم بانک پر کند.

وی افزود: در واقع فرد بدون نیاز به مراجعه حضوری متوجه می شود که می تواند تا چه میزان تسهیلات دریافت کند.

معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپرده گذاری مرکزی درباره میزان تسهیلاتی که از سوی بانک ها اعطا می شود، گفت: برخی بانک ها ۶۰ درصد ارزش روز دارایی فرد و برخی تا ۱۰۰ درصد هم برای اعطای تسهیلات پیش بینی کرده اند که مکانیزم آن بستگی به بانک عامل دارد. در نهایت درخواست فرد به شرکت سپرده گذاری مرکزی ارسال می شود.

ماهیار گفت: این درخواست‌ها به صورت تجمعی بوده و بحث توثیق مکانیزه اتفاق می افتد و بعد از آن شرکت به بانک اعلام می کند که سهام فرد توثیق شد و بانک می تواند به سهامدار اعتبار دهد.

به گفته وی، برخی از بانک ها در نظر دارند این مبلغ را در قالب شارژ کردن کارت عادی مشتریان، برخی کارت خرید و برخی از طریق روش های نوین پرداخت شارژ کنند.

احتمال ارائه کارت تا پایان آذرماه

معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپرده گذاری مرکزی درمورد زمان آغاز فرایند مذکور نیز اظهار کرد: بحث های حقوقی و تعاملات بین شبکه بانکی، شرکت سپرده گذاری و بازار سرمایه این فرایند از بحث های فنی آن پیچیده تر است، زیرا برای نخستین بار است و باید پروتکل های حقوقی به نحوی باشد که بحث ارتباطات و ذینفعان و عاملیت فرد وثیقه گذار و وثیقه گیر کاملا مشخص شود.

وی ادامه داد: باید بحث احراز هویت الکترونیک پیاده سازی شود و معاونت حقوقی شرکت سپرده گذاری در حال تدوین نهایی سازی این موضوعات است. در این راستا با چند بانک تعاملات اولیه اتفاق افتاده است و برخی بانک ها سرویس را تا بخش زیادی پیاده سازی کرده اند.

به گفته ماهیار، پس از اینکه اولین قرارداد نهایی شود، مردم می توانند از مزایای این کارت اعتباری تا پایان آذرماه بهره مند شوند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=43035
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.