تاریخ : شنبه, ۲۱ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 12 September , 2026

اخبار ویژه

معاملات کپی و تقلیدی؛ روشی برای توسعه بازار سرمایه تولید بیش از ۵۰۰ میلیون کیلو وات ساعت انرژی در نیروگاه‌ ‌نکا جزئیات پولی شدن النگدره آنها که از مهندسی حرف می‌زنند خودشان دکترا دارند صادرات ۴۱ تن کیوی مازندران به ازبکستان کاهش ۳.۱ درصدی تعداد چک‌های برگشتی چادرت را کنار بگذار خانم سلحشوری خودرو گران شد/ رشد ۴ تا ۹ میلیون تومانی قیمت محصولات سایپا+ تصویر بخشنامه مدل و فرمول محاسبه میزان مطالبات بانک ها طراحی شد شناسایی ۴۲۸ واحد مسکونی در حاشیه رودخانه های گیلان بازگشت حدود ۳۴۰ هکتار اراضی جنگلی و مرتعی به انفال دو شرط واگذاری سهام پرسپولیس و استقلال در فرابورس مازندران در شاخص کشوری «امنیت سرمایه‌گذاری» چه جایگاهی دارد؟ برگزاری دوره آموزش چوب‌شناسی در مازندران یارانه بهمن ماه امشب واریز می شود افزایش ۲۲ درصدی صادرات از گیلان کسب و کارهای کوچک اسیر فروشگاه های زنجیره ای سرمربی جدید سپیدرود رشت گفت: از پیروزی در دربی رشت خوشحال نیستم صلاحیت پنج منتخب شورای ششم شهرهای مازندران رد شد از توجه به معیشت مردم تا ایستادگی در برابر یاوه گویی های آمریکا دستگیر یک پیمانکار شهرداری بابل جاده کندوان تا ۲۰ شهریورماه در برخی روزهای هفته مسدود می‌شود فرصت سهامداران برای اصلاح مشکلات حسابی خود تا واریز سود سهام عدالت

کد شما در این بخش
0

پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم توسط بخش خصوصی برای خرید ۱۸ شرکت دولتی

  • کد خبر : 24292
  • 20 خرداد 1398 - 23:59

وزیر اقتصاد گفت: برای واگذاری سهام دولت در ۱۸ شرکت بورسی بخش خصوصی می‌تواند برای خرید به صورت انفرادی و یا تشکیل کنسرسیوم و به صورت جمعی اقدام کند.

به گزارش اقتصادشمال ،‌فرهاد دژپسند در جمع فعالان اقتصادی در نشست توجیهی واگذاری‌های بزرگ با بیان اینکه همه کارشناسان متوجه مشکلات خصوصی‌سازی که از زمستان سال ۶۲ آغاز شد هستند گفت: طی این دوره خصوصی‌سازی فراز و نشیب‌های زیادی داشته است اما بعد از ابلاغ سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی همه ما این احساس را داشتیم که دیگر با چالش و مشکل اساسی مواجه نیستیم.

وی افزود: آن زمان انتظار بود که یک حاشیه امنی برای خصوصی‌سازی ایجاد شده است این در حالی بود که فقط در همین یکسال اخیر موارد و نقدهای مختلفی درباره خصوصی‌سازی مطرح شده است.

به گفته وزیر اقتصاد حجم قابل توجهی از انتقادات در مورد خصوصی‌سازی‌ها مطرح شده است مقام معظم رهبری هم در جلسه اخیر خود با دانشجویان به این موضوع اشاره داشتند.

وی با بیان اینکه در مقام واگذاری‌ها باید با کمترین حواشی به بیشترین تحقق اهداف برسیم گفت: در خصوصی‌سازی با مقاومت‌های بخشی و دستگاهی مواجه هستیم اما باید بر این نکته تاکید کرد که برخی مقاومت‌ها ناشی از مشکلات و آسیب‌هاست.

وی افزود: به همین دلیل اخیرا به معاونت اقتصادی ماموریت دادیم تا برای خصوصی‌هاسازی‌های چند سال اخیر یک گزارش آسیب‌شناسی آماده شود.

دژپسند با بیان اینک در شرایط فعلی این سوال مطرح است که آیا فروش مطلق جواب می‌دهد؟ گفت: به نظر می‌رسد باید به سراغ روشهای دیگر مثل واگذاری مدیریت یا اداره به شرط تملیک برویم.

وی با بیان اینکه هدف از واگذاری‌ها تامین مالی دولت نیست گفت: بایستی در روشهای واگذاری تجدید نظر کنیم تا کارآیی اقتصادی به دست بیاید.

وزیر اقتصاد گفت در واگذاری ۱۷ شرکت بورسی بخش خصوصی می‌تواند به صورت منفرد و کنسرسیوم ورود کند.

دژپسند تاکید کرد: در دیدار فعالان اقتصادی با رئیس جمهور که در ماه رمضان تشکیل شده نیز به تشکیل کنسرسیوم برای خرید شرکتهای دولتی اشاره کردند.

وی گفت: به دنبال واگذاری باقیمانده سهام دولت در شرکتهای بورسی هستیم و باید به این نکته تاکید کرد که هیچ سهم مدیریتی برای دولت باقی نمی‌ماند و سهم بخش غیردولتی در اداره کشور افزایش یابد.

تسنیم

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=24292
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.