تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 22 October , 2026

اخبار ویژه

مهلت الزام استفاده از کارت سوخت تمدید می‌شود؟ هزینه بی‌سابقه ‌اشتباه انگلیس  ایجاد بانک‌های سرمایه‌گذاری برای رونق تولید ایراد شورای نگهبان به طرح تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی بازگشت صرافی‌ها به میدان قیمت‌گذاری دستگیری شرور سابقه‌دار غرب مازندران در گلوگاه چک برگشتی در بندِ قانون جدید/ مشکلات کسبه در استفاده از چک‌های صیادی چیست؟ صادرات عسل ایران صفر است شرط پرداخت وام اشتغال به دارندگان چک برگشتی شکاف «اصلاحات بر حاکمیت» با «اصلاحات در حاکمیت» واحد دوگازی و بویلر بازیاب بلوک سیکل ترکیبی نیروگاه نکا به مدار تولید بازگشت خصوصی‌سازی صنعت بانکداری دولتی پیوستن به اوراسیا فرصت خوبی برای صادرات کاهش ۱۴ درصدی سود بیمه پارسیان درنیمه نخست سال ماجرای شنیده شدن صدای تیراندازی در قائم شهر چه بود؟ سفر با جسد همسر ۳۰ میلیارد دلار درآمد ارزی بازنگشته است تورم موریانه توسعه زیان ۱۰ میلیارد ریالی کرونا به صنعت مرغ گلستان ۲۰ شهر و ۲۱۳ روستا در مازندران با تنش آبی مواجه‌اند علت افزایش قیمت‌ها در بهار امسال/ دستور خودروی ارزان با قیمت دستوری؟! موفقیت هنرمند اهل انزلی در جشنواره کاریکاتور کره جنوبی رشد ۹۳ درصدی واردات گوشی تلفن همراه + جدول

کد شما در این بخش
♥0

کارِ فرهنگی

  • کد خبر : 72010
  • 28 دی 1401 - 9:41
کارِ فرهنگی

شاید بتوان به اصطلاح با کارِ فرهنگی و روایتگری حرفه ای یک یا حداکثر چند بار واقعیتی عینی را برای مدتی کوتاه خلاف آنچه هست را جلوه داد، اما این وارونه نمایی برای همیشه قابل دوام نیست.

غلامرضا مصدق:اگر محتوای مواضع مسئولین، رسانه های رسمی و اخیراً فایل های صوتی و بولتن های محرمانه درز کرده به بیرون به دقت ملاحظه شود، یک خط فکری روشن و مشترک در تمام این مواضع قابل مشاهده است که به جد اعتقاد دارد، نظام دارای یک رویکرد و راهبرد بی نقص است، اما دشمن با روایت‌های سراپا دروغ خود جلوه ای وارونه از این رویکرد بی نقص به مردم ارائه داده و به دلیل کم کاری متولیان فرهنگی و رسانه ای نظام، دشمن در کار خود موفق بوده، بنابراین متولیان فرهنگی باید با تبیین شفاف رویکرد رسمی نظام برای مردم و بویژه جوانان توطئه های دشمن را خنثی کرده و کشور را از مشکلات فعلی برهانند.
به عنوان مثال ، به زعم این عزیزان، متولیان فرهنگی باید، اقتصاد ناکارآمدی که اساساً، دولتی، غیررقابتی، رانتی، بی ثبات و دارای تورم دو رقمی چند ده ساله است که خروجی طبیعی اش نارضایتی گسترده مردم است را بی توجه به واقعیات عینی این اقتصاد، با کارِ فرهنگی و روایتگری مناسب آن را در چشم مردم زیبا جلوه داده، نارضایتی را به رضایت تبدیل کنند و یا اینکه با وجود گروه های فکری متکثر در جامعه ای ۸۵ میلیونی در طیفی گسترده که در یک سر آن مومنان نماز شب خوان و در سر دیگر آن خدا ناباوران قرار دارند، متولیان فرهنگی باید باورها و نگرش های آنان را به شکلی واحد و یکدست همانطور که آن ها دوست دارند با کارِ فرهنگی شکل دهند و الا متولیان فرهنگی متهم به کم کاری می‌شوند.
شاید بتوان به اصطلاح با کارِ فرهنگی و روایتگری حرفه ای یک یا حداکثر چند بار واقعیتی عینی را برای مدتی کوتاه خلاف آنچه هست را جلوه داد، اما این وارونه نمایی برای همیشه قابل دوام نیست. حتی اگر همه دشمنان تغییر جبهه داده و همگی به کمک متولیان فرهنگی ما بیایند، قادر نخواهند بود در بلند مدت شهروندی با درآمد ثابت را که هر روز با تورم قدرت خریدش کم می‌شود را متقاعد کنند که مشکلی وجود ندارد.
خلاصه اینکه با وجود آچار فرانسه همه کاره کارِ فرهنگی هیچ نیازی به تغییر رویکردهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و سیاست خارجی برای بهبود عملکرد حکمرانی نیست، چون اصالت با روایت است نه واقعیت.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=72010
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.