تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

دورِ جدید مدیریت در نساجی بیش از ۷۶ میلیون یارانه بگیر در کشور تولید ۷۵ هزار مرغ گوشتی در آستارا دستگیری زنی که دخترش را می فروخت استاندار گیلان:نظارت های مردمی بر بازار تقویت شود چگونگی وضع «مالیات بر تورم» و «کرامت» تورم‌زدگان آزمون دانشگاه‌های مازندران مجازی برگزار می شود کشف چوب جنگلی قاچاق از ۴ خودروی نیسان سکه ۸۳۰هزار تومان حباب دارد جزئیات صادرات و واردات در مردادماه ۱۴۰۰ قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ ۷۱.۸ میلیارد تومان در سایت‌های شرط‌بندی مسدود شد قیمت خودرو در بازار آزاد پنجم دی ۱۴۰۰ چراغ سبز دولت به ارز شناور رشد مهارناپذیر شاخص بورس/ کانال ۱۱۵ هزار واحد هم فتح شد هشدار ویژه برداشت ریالی از صندوق توسعه ملی کشف تجهیزات تولید ارز دیجیتال در منطقه روستایی انتصاب‌های خبرساز اقتصادی جزییات استمهال ۲ ساله بازپرداخت بدهی کشاورزان آسیب دیده از حوادث شهرداری‌های مازندران به سامانه خدمات هوشمند مجهز شوند رونق بازار ماهیان گرمابی در شرق گلستان تشییع و خاکسپاری شهید فخری زاده حجت الاسلام زائری: مسلمان زیستن را بر مردم تحمیل نکنید!

کد شما در این بخش
1

کلوپ: قصدم بی‌احترامی نبود!

  • کد خبر : 11745
  • 12 آذر 1397 - 1:43
کلوپ: قصدم بی‌احترامی نبود!

یورگن کلوپ در مورد شادی عجیبش بعد از کسب پیروزی برابر اورتون صحبت کرد.

 سرویس ورزشی اقتصاد شمال:ساعاتی پیش لیورپول با گل عجیب دقیقه ۹۶ اوریگی در دربی مرسی ساید پیروز شد و یورگن کلوپ که بعد از گل تیمش شادی عجیبی نمایش داد به این دلیل از حریف عذرخواهی کرد.

کلوپ گفت: “بابت خوشحالی ام عذرخواهی می کنم و هرگز قصد بی احترامی نداشتم اما این اتفاقی بود که رخ داد. برنامه ام نبود به سمت آلیسون بدوم اما زمانی که قصد توقف داشتم دیگر نزدیک آلیسون بودم و شما فقط باید حالت چشم های او را می دیدید البته خود آلسیون هم از رفتار من شگفت زده شد.

اگر می توانستم حس خودم را توصیف کنم باید کنترلش می کردم و نمی خواهم در این خصوص بهانه گیری کنم. من نمی دانم واکنش اتحادیه فوتبال به رفتار من چه خواهد بود و باید منتظر بمانم. بین هر دو تیم جنگی باور نکردنی بود و طرفین واقعا قصد داشتند فوتبال بازی کنند و ما بازی فوق العاده ای دیدیم.

بازی به شدت پرفشار بود و هر دو تیم شانس هایی داشتند اما عملکرد هر دو دروازه بان فوق العاده بود و در نهایت گل بسیار عجیبی به ثمر رسید.

من نمی توانم چنین ناامیدی را برای حریف متصور شوم اما به هر حال ما در این شب درخشان موفق به کسب پیروزی شدیم. ما قصد داشتیم بازی را کنترل کنیم اما اورتون در ضدحملات بسیار خوب بود و ما نتوانستیم به پشت مدافعان آنها برسیم.”

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=11745
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.