تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

وصول درآمدهای عمومی مازندران ۱۵ درصد افزایش یافت برگزاری اولین جشنواره بومی محلی ترسیب کربن در مازندران اختصاص ۱۵ درصد حقوق دولتی معادن به استان‌ها دلایل رابطه برخی زنان متاهل با پسران مجرد زمان برگزاری مجمع صاحبان سهام بانک آینده اعلام شد گزارش تصویری از روز نخست سیزدهمین نمایشگاه قطعات تهران نیم درصد درآمدهای عمومی کشور در بودجه سال آینده سهم گلستان است مفهوم تورم نقطه به نقطه و کارکرد آن جزئیات راه‌اندازی بازارثانویه ارز/کشف نرخ اظهارنامه درسامانه نیما میدان داری مازندران در تجارت با قزاقستان جزئیات افزایش قیمت شیر و لبنیات + جدول انتصاب سرپرست منطقه آزاد اروند ۷۶۱ هزار فقره چک برگشت خورد بازیکن پرسپولیسی از ماجرای دستگیری می گوید کشف جسد جوان ۱۹ ساله رهبر معظم انقلاب: دستمزد عادلانه، پرداخت منظم و بدون تأخیر حقوق طبیعی نیروی کار است گلستان و ظرفیت‌های مغفول در پرورش و صنایع تبدیلی دام بی‌اطلاعی وزارت نفت از دستگیری باند نفوذ در این وزارتخانه کوچ پول خردها شروع شد ساخت نیروگاه خورشیدی در کجور نوشهر آغاز شد استفاده از چوب و پوست به عنوان پول! شرایط فروش فوری و قیمت خودرو‌های ایران خودرو ابلاغ عوارض خروج از کشور در سال۹۹

کد شما در این بخش
2

کمک 500 میلیون تومانی برای ساخت پروژه های عمرانی

  • کد خبر : 13514
  • 02 دی 1397 - 16:25
کمک 500 میلیون تومانی برای ساخت پروژه های عمرانی

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: طی سال جاری حدود 5 میلیارد ریال اعتبار از محل نزورات مردمی برای پروژه‌های عمرانی بقاع متبرکه مازندران هزینه شده است.

به گزارش اقتصاد شمال به نقل از  روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران، حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی با اشاره به اهمیت اجرای پروژه‌های عمرانی موقوفات و بقاع متبرکه در مازندران، اظهار کرد: استان علوی و ولایتمدار مازندران از لحاظ داشتن بقاع متبرکه و امامزاده رتبه دوم کشور را دارد که همین مسئله وظیفه اوقاف را در نگهداری و حفاظت از این اماکن مذهبی سنگین کرده است.
وی با اشاره به وجود هزار و 361 بقعه متبرکه و امامزاده در مازندران، افزود: 117 بقعه متبرکه استان دارای طرح جامع هستند که باید با کمک خیران، مردم و دولت این پروژه‌ها به سرانجام برسند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران خاطرنشان کرد: بقاع متبرکه دارای طرح جامع از لحاظ فنی و مهندسی تمامی زیرساخت‌های پیش‌بینی و طراحی شده است که بسیاری از آنها در مرحله اجرا قرار دارند.
حیدری با بیان اینکه 130 پروژه عمرانی در بقاع متبرکه مازندران در حال اجراست که این پروژه های به صورت مردمی و با کمک اوقاف اداره می‌شوند، تصریح کرد: این پروژه‌های عمرانی در مساحت‌های مختلف در قالب ایجاد فضایی بزرگتر بر بقعه متبرکه و ایجاد ضریح انجام می‌شود.
وی بر ضرورت داشتن سرویس‌های بهداشتی مناسب در بقاع متبرکه استان تاکید کرد و گفت: بیش از 50 سرویس بهداشتی در سطح بقاع متبرکه مازندران در حال احداث، تکمیل و تعمیر است که اعتیار آن از محل کمک‌های مردمی و اوقاف تامین می‌شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون حدود 5 میلیارد ریال اعتبار از محل نزورات مردمی برای پروژه‌های عمرانی بقاع متبرکه مازندران هزینه شده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=13514
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.