تاریخ : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 21 October , 2026

اخبار ویژه

رده‌بندی بانک‌ها از نظر امنیت مبادلات افتتاح و بهره برداری از طرح محرومیت زدایی در شهر و ۱۰ روستای کلاردشت جزییات تشکیل شورای فقهی بانک مرکزی اعلام شد فهرست ارز دولتی تخصیصی به واردکنندگان بزودی منتشر می‌شود اوقاف به علوم جدید و دانش‌بنیان توجه دارد/ توزیع ۹۰هزار بسته کمک مومنانه موقوفات در مازندران قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ واریز سود سهام عدالت در شب یلدا ۱۴۰۴ تکذیب شد معمای مرگ پسر دانش آموز/ماجرای مرگ مشترک راهکار بلندمدت و کوتاه‌مدت برای تقویت پول ملی چیست؟ جابه‌جایی یک میلیون و ۴۸۸ هزار نفر مسافر در مازندران حج عمره امسال برگزار نمی‌شود این پرونده را ظریف و روحانی قضاوت کنند اصل مطلب را بگو اقای ظریف ۷۰ هزار خانه اولی صاحب مسکن شدند زمان واریز یارانه نقدی تیرماه ۱۴۰۰ اعلام شد معمای جنگی غذا توزیع ۶۲۴ میلیون متر مکعب آب کشاورزی از سد‌ها و آب‌بندان‌های مازندران مدیران آماری ۱۰درصد از حقوق خود را به سیل زدگان بخشیدند نحوه رفع سوءاثر سوابق چک‌های برگشتی دلار ۲۵ هزار و ۴۲۱ تومان است چرخ پویایی کشور به دست کارگران است قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ مزایای واردات خودروی کارکرده چیست؟

کد شما در این بخش
♥2

گفتگو با ناجی

  • کد خبر : 15461
  • 24 دی 1397 - 22:51

در حادثه صبح امروز یكی از سرنشینان هواپیما به نام فرشاد مهدوی نژاد زنده ماند و از مرگ نجات یافت.

سرویس حوادث اقتصاد شمال ،مهرداد راضی، جوان ۲۸ساله كرجی همان كسی بود كه در این حادثه از جان خود گذشت تا بتواند سرنشینان هواپیما را نجات دهد او در گفت‌وگو با همشهری می‌گوید:من در یك پروژه ساختمانی در بخش شمالی شهرك زیبادشت كار می‌كنم. صبح تازه مشغول كار شده بودم كه صدای هواپیما را شنیدم.با شنیدن این صدا به سرعت سوار ماشین شدم و رد دود را گرفتم و خودم را به محل حادثه رساندم.

بدلیل برخورد هواپیما با ویلا، بخشی از دماغه پاره شده بود. از سوراخ آن به داخل نگاه كردم. دیدم دستی تكان خورد. رفتم داخل و ۲، ۳نفر را دیدم. یكی از آنها زنده بود. بقیه را نمی‌دانم. تكان نمی‌خوردند. هر طوری بود كمك كردم و آن مرد را از داخل هواپیما بیرون كشیدم.

در بین راه او فریاد می‌زد كه ۱۵نفر دیگر داخل هواپیما هستند. دوباره به سمت هواپیما دویدم. می‌خواستم آن دو نفری را كه دیده بودم بیرون بكشم. به هواپیما كه نزدیك شدم، آتش گر گرفت و بعد انفجار رخ داد. دیگر نتوانستم جلوتر بروم.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=15461
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.