تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

تضمین کسب و کار با مشارکت فعالانه بانک ملی ایران ماجرای اسکانس های جدید چیست؟ بهره برداری از ۱۳ طرح صنعتی در مازندران بروز اختلال موقت در سامانه تسهیلات‌دهی بانک ملی ایران هشدار به اجاره‌دهندگان حساب بانکی تلفات جاده ای گیلان ۶۰ درصد کاهش یافت بیمه ایران در صدر شکایات مشتریان/ متوسط زمان پاسخگویی ۷ روز چهارمین همایش انجمن مالی اسلامی برگزار می شود یارانه معیشتی ۲۱ تیر واریز می‌شود ضرورت توجه فرا استانی برای حل مشکل ترافیک محور سوادکوه مدیرعامل و معاونان یکی از شرکت‌های سهامی دولتی مازندران دستگیر شدند عملکرد بانک‌ مرکزی درباره فروش اموال مازاد بانک‌ها یک پیروزی و یک شکست برای نماینده گیلان در لیگ برتر تکواندو بودجه ۸ بانک دولتی و یک بانک بورسی برای سال ۹۷ مشخص شد موقوفه خواری موقوف شد/برخورد قاطع دستگاه قضایی با موقوفه خواران پیامدهای دو سال تحریم بیش از یک تن پیله کرم ابریشم در آستانه اشرفیه خریداری شد سایه جنگ اقتصادی برمعیشت ملت‌ها چهار طرح عمرانی در آستارا به بهره برداری رسید ممنوعیت اخذ وثیقه نقدی قبل و یا بعد از اعطای تسهیلات گذری بر ادبیات جنگ در موزیک جیگای انزلی مزایده عمومی املاک موسسه ملل شالیکاری شرق مازندران تحت تاثیر کاهش ۳۶ درصدی بارندگی سال زراعی جاری

کد شما در این بخش
0

۲۶۰۰گلستانی آماده سفر حج می شوند

  • کد خبر : 19567
  • 10 اسفند 1397 - 23:31
۲۶۰۰گلستانی آماده سفر حج می شوند

مدیر حج و زیارت گلستان با اشاره به ضرورت نام نویسی نهایی از دارندگان قبوض ودیعه حج تمتع تا ۳۰ بهمن سال ۱۳۸۵ ،گفت: ۲ هزار و ۶۰۰ گلستانی دارای این فیش ها هستند.

سرویس مذهبی اقتصادشمال ،سید علی میرقاسم پور  اظهار داشت: با توجه به ظرفیت چهار هزار و ۵۰۰ نفری در نظر گرفته شده برای استان پیش بینی می شود اولویت های بعد از بهمن ۸۵ نیز بتوانند برای نام نویسی و اعزام اقدام کنند.
به گفته وی، گلستانی های دارای فیش های ودیعه حج تمتع تا پایان اسفند ۸۶ حدود ۳۴ هزار و ۵۰۰ نفر هستند.
وی همچنین سرانه ارزی هر حاجی را سه هزار و ۱۰۰ تا سه هزار و ۳۰۰ دلار دانست و اضافه کرد: نرخ هر دلار برای حاجیان ۷۰ هزار ریال در نظر گرفته شده و براساس آن هزینه هر حاجی سال ۹۸ بین ۲۲۰ تا ۲۵۰ میلیون ریال خواهد بود.
مدیر حج و زیارت گلستان یادآور شد: سود ودیعه گذاری اولیه این حاجیان حدود ۴۰ میلیون ریال بوده و مابقی در ۲ قسط از آنان دریافت می شود.
وی افزود که براساس اطلاعیه سازمان حج و زیارت، دارندگان فیش های حج تا ۳۰ بهمن ۸۵ که کار پیش ثبت نام اولیه و تکمیل اطلاعات خود را حدود ۳ ماه قبل انجام داده اند، در اولویت نام نویسی نهایی قرار داشته و باید با حضور در دفاتر کارگزاری حج نام نویسی نهایی را به سرانجام برسانند.
طبق اطلاعیه این سازمان کلیه واجدین شرایط از روز جمعه ۱۰ اسفند تا ۱۵ این ماه مهلت نام نویسی دارند که باید مدارک لازم از جمله اصل فیش بانکی ودیعه به مبلغ ۱۰ میلیون ریال و گذرنامه معتبر تا ۱۵ بهمن سال آینده را به همراه داشته باشند.
همچنین به دارندگان قبوض ودیعه گذاری در اولویت اعزام به حج سال آینده که تاکنون نسبت به تکمیل اطلاعات خود در سامانه reserve.haj.ir اقدام نکرده اند توصیه شده که تا قبل از فرآیند ثبت‌نام در کاروان ها، اطلاعات خود را در سامانه یاد شده، تکمیل و به روزرسانی کنند.
میرقاسم پور یادآور شد: چنانچه با نام نویسی افراد در اولویت ظرفیت کاروان های کشور تکمیل نشود، اولویت های بعدی نام نویسی نهایی می شوند.
وی همچنین گفت: کسانی که خواهان درج تغییراتی در اطلاعات زمان پیش ثبت نام و تکمیل آن بوده، تنها تا ساعت ۱۰روز جمعه ۱۰ اسفند فرصت ویرایش دارند.
اعزام حاجیان دارای قبوض ودیعه تا ۳۰ بهمن ۸۵ ، اوایل تابستان سال آینده است.

ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=19567
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.