فرماندار ساری
تاریخ: ۲۲:۵۹ :: ۱۴۰۱/۰۸/۱۴
۸۶ فرصت سرمایه‌گذاری در شهرستان‌های ساری و میاندرود به ثبت رسید

فرماندار مرکز استان مازندران گفت :۸۶ فرصت سرمایه گذاری در دبیرخانه همایش فرصت های سرمایه گذاری شهرستان های ساری و میاندرود به ثبت رسیده است که از این تعداد ۷۴ فرصت سرمایه گذاری متعلق به ساری و بقیه مربوط به شهرستان میاندرود است.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،به نقل از  خبرنگار ایرنا، محمدعلی نوبخت روز شنبه در جلسه برنامه‌ریزی همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری، با اشاره به تاکید استاندار مازندران در جلسه ستاد عالی رشد اقتصادی مبنی بر هدفگذاری و ترسیم یک نقشه راه اصولی در جهت توسعه و تحقق رشد کلانشهر مازندران و ایجاد موج رشد اقتصادی در روستاها، افزود: اهتمام به توسعه و توجه به معیشت مردم باید مبنا و هدف کار شبانه روزی ما باشد و باید با همکاری، همراهی و همدستی گره های کورِ موجود در جامعه را باز کنیم.

وی با بیان اینکه اقتصاد دانش بنیان مولود اصلی نظام اقتصاد اسلامی است، اظهار داشت: باید با وحدت کلمه و با امید و پیشرفت، پرچمِ تفکرِ اقتصادِ عدالت محور را در جامعه برافراشته کنیم و با رویکردِ اقتصادِ عدالت محور و ایجاد راهکارهای مناسب با توجه به ظرفیت های موجود و شناسایی فرصت های سرمایه گذاری، برای آبادانی و شکوفایی همه جانبه شهرستان های ساری و میاندرود گام برداریم.

وی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب اسلامی در ابلاغیه سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و تاکید بر پیروی از الگوی علمی و بومی برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی و زمینه سازی مناسب برای نقش آفرینی مردم و فعالان اقتصادی در تحقق حماسه اقتصادی، گفت:گام‌های بلند دولت سیزدهم در عرصه‌های عزت، جهاد، عدالت، رشد و توسعه اقتصادی کشورمان به وضوح قابل مشاهده است و در نهایت مردم نیز از نتایج آن منتفع می‌شوند.

فرماندارمرکز مازندران گفـت:درصدد هستیم با تعیین و اولویت بندی مطلوب فرصت های سرمایه گذاری،به سمت شناساندن و شکوفایی هرچه بهتر ظرفیت ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش های مختلف شهرستان های ساری و میاندرود گام برداریم.

نوبخت با بیان اینکه مسوولان دستگاه‌های اجرایی باید با تسهیل‌گری زمینه جلب و جذب بیشتر سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را فراهم کنند، تصریح کرد: شناسایی ظرفیت‌ها و فراهم کردن زیرساخت‌های مناسب با هدف استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای ایجاد سرمایه‌گذاری در شهرستان از جمله مواردی است که مدیران دستگاه‌های اجرایی باید به آن توجه کنند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد مازندران بویژه در بخش کشاورزی، صنعت و معدن و گردشگری، اظهار داشت: متناسب با سند چشم‌انداز، فرصت‌های سرمایه‌گذاری در شهرستان نیز باید بدرستی توسط مسوولان دستگاه‌های اجرایی شناسایی و برای سرمایه گذاران بخش خصوصی تبیین و بازگو شود.

فرماندار ساری، برگزارش همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری در ساری را فرصت بسیار مطلوبی برای استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در راستای عملیاتی کردن طرح‌های مختلف در این شهرستان دانست و گفت: تمام طرح‌های سرمایه‌گذاری باید پس از انجام کار کارشناسی و با در نظر گرفتن ملاحظات زیست محیطی، عملیاتی شود و برگزاری این همایش فرصت ارزشمندی برای دستیابی به اهداف مورد نظر و از پیش تعیین شده در این بخش است.

نوبخت با بیان اینکه در گذشته بنا به دلایل مختلف تعریف درستی از اقتصاد اسلامی ارایه نشده و این بخش کمتر مورد توجه قرار گرفته است، افزود: اقتصاد اسلامی در کشورمان با محوریت توجه به فرد و جمع، ریشه تاریخی دارد و واگذاری امور به بخش خصوصی مطابق با اصل ۴۴ قانون اساسی نیز موید این مطلب مهم و اساسی است که می‌توان با توجه به این بخش به اهداف از پیش تعیین شده دست یافت.

وی اقتصاد مقاومتی را تنها نسخه شفابخش اقتصاد کشورمان در شرایط فعلی عنوان کرد و گفت: نگاه به اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی برای ایجاد توسعه پایدار و اشتغال در استان باید فراتر از ماموریت‌های روزمره دستگاه‌های اجرایی باشد.

فرماندار :۸۶ فرصت سرمایه‌گذاری در شهرستان‌های ساری و میاندرود به ثبت رسید
جلسه فرصت های سرمایه گذاری ساری و میاندرود 

فرماندار ساری گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید برای حضور بخش خصوصی در اجرای طرح های عمرانی و اقتصادی اهتمام بیشتری داشته باشند و با حذف بروکراسی اداری، علاوه بر موانع فراروی ف زمینه حضور سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را فراهم کنند.

۱۹ آبانماه زمان برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری در مرکز مازندران 

نوبخت با بیان اینکه براساس برنامه از پیش تعیین شده، همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری ۱۹ آبانماه و به میزبانی شهرستان‌های ساری و میاندرود در سالن همایش های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران و با حضور وزیر اقتصاد و دارایی برگزار خواهد شد گفت: در شرایطی که دشمنان از هر فرصتی برای ضربه زدن به نظام اسلامی استفاده می‌کنند برگزاری این همایش می‌تواند به منزله وجود امنیت در کشورمان تلقی شود که این خود عامل بسیبار موثری برای فراهم کردن زمینه حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در این استان است.

وی با بیان اینکه تمامی دستگاه‌های اجرایی استان موظف به حمایت از سرمایه گذاران داخلی و خارجی هستند، افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید با تلاش شبانه‌روزی و اهتمام بیشتر، موانع اداری را از پیش پای بخش خصوصی بردارند.
وی تاکید کرد که برای جهش و رسیدن به رشد اقتصادی راهی جز جذب سرمایه گذار بخش خصوصی نداریم و نباید با برخی کاغذبازی‌های اداری، سرمایه گذاران داخلی و خارجی را از ارزآوری برای استان دلسرد کرد.

براساس مصوبه شورای برنامه ریزی و توسعه و ستاد عالی رشد استان، همایش شناسایی و معرفی فرصت‌ها و اولویت های سرمایه‌گذاری در هفت ناحیه شامل ناحیه یک گلوگاه، بهشهر، نکا، ناحیه ۲ شامل ساری و میاندرورد، ناحیه سه شامل  قایم شهر، سوادکوه، سواکوه شمالی، سیمرغ و جویبار، ناحیه چهار شامل بابل، بابلسر و فریدونکنار، ناحیه پنج شامل آمل، نور، محمودآباد، ناحیه ۶ شامل نوشهر، چالوس  و کلاردشت و ناحیه هفت شامل تنکابن، عباس‌آباد، رامسر و همچنین همایش استانی فرصت‌های سرمایه‌گذاری حداکثر تا پایان بهمن ماه امسال با محوریت فرمانداری های نواحی یاد شده با هدف معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی های اقتصادی استان در بخش های مختلف برگزار می‌شود.

print

پاسخی بگذارید