تاریخ : سه‌شنبه, ۲۴ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 15 September , 2026

اخبار ویژه

لیست حقوق‌ مدیران منتشر می‌شود آغاز توزیع مرغ با قیمت ۱۵ هزار تومان در گنبدکاووس نوبت سوم وام ضروری بازنشستگان کشوری امشب پرداخت می شود راه‌اندازی پلتفرم پیگیری و ارتباط استارتاپ‌های فین‌تک با پلیس فتا کشف اسکناس های جعلی در آستارا چرا زانو درد می گیریم؟ ۳ برابر شدن جریان ورودی آب به سدهای کشور راز بقای کسب و کار سیاه مخالفت مردم ژاپن با پیوستن به ائتلاف دریایی آمریکا در خلیج‌فارس تولید ۵۵۰ کیلوگرم خاویار در آستارا ۲۰ هزار هکتار از دیم‌زارهای گلستان زیر کشت کلزا رفت احتکار ۵۵ تن مرغ در مازندران اخذ مالیات از سود سپرده بانکی کلید خورد +سند اتحادیه صنفی؛ مسئول نظارت یا توجیه تخلفات!؟ سرمایه‌گذاری در برزخ برای حل مشکل ۴۰ساله خودرو عصای موسی نداریم؟ حمایت ۱۲۰ هزار میلیارد ریالی دولت ازاشتغال پایدار روستایی وعشایری اتصال نگین سر سبز ایران به حاشیه دریای عمان نکا چوب مواد اولیه ندارد/620 کارگر مشغول به کارند ۲ معلم مازندرانی رتبه نخست پژوهشی کشور را کسب کردند واحد ۳ بخاری نیروگاه نکا مجددا وارد مدار تولید شد کدام دهک‌ها مشمول دریافت کالابرگ پنجم می‌شوند؟ بهره برداری از چند زیرگذر در کمربندی جنوبی بابل

کد شما در این بخش
0

برادرکشــی به خاطر حسادت

  • کد خبر : 27318
  • 09 مرداد 1398 - 23:43

پسر جوان که به حمایت‌های پدرش از برادر ورزشکار خود حسادت می‌کرد در جریان یک درگیری خانوادگی وی را به قتل رساند.

سرویس حوادث  اقتصاد شمال ،ساعت ۱۰ صبح سه‌شنبه ۸ مرداد مأموران کلانتری ۱۴۴ جوادیه تهرانپارس گزارش مرگ مشکوک مرد ۳۷ ساله‌ای را به بازپرس کشیک قتلاعلام کردند.

به دنبال اعلام خبر، تحقیقات به دستور بازپرس شعبه هشتم دادسرای امور جنایی تهران آغاز شد. در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد وی در درگیری با برادرش به قتل رسیده است.

سرهنگ منصور حشمتیان، رئیس کلانتری ۱۴۴ جوادیه تهرانپارس گفت: برادر مقتول که ۲۸ سال دارد در بازجویی‌ها به جرم خود اعتراف و انگیزه‌اش را از اینجنایت اختلافات خانوادگی عنوان کرد.

گفت‌و‌گو با متهم

چرا برادرت را کشتی؟

من لیسانس معماری دارم و در کنار آن تعمیرات تلفن همراه نیز انجام می‌دهم. روز حادثه از مغازه به خانه برگشتم که جلو در مربی ورزشی برادرم را دیدم. گفت نیم ساعت است که زنگ خانه‌مان را می‌زند و کسی در را باز نمی‌کند. من در را باز کردم و باهم وارد خانه شدیم اما در راه پله‌ها برادرم را دیدم. به او گفتم چرا در را باز نمی‌کنی که با لحنی تند گفت: «به خودم ربط دارد و نباید در زندگی من دخالت کنی.» بعد هم شروع کرد به کتک زدن من. برادرم از من درشت جثه‌تر بود. آنقدر سر مرا به زمین کوبید که از هوش رفتم.

علت پرخاشگری اش چه بود؟

پدرم مدتی قبل به او ۱۵۰ میلیون تومان داده بود وقتی این موضوع را فهمیدم به مادرم گفتم چرا بابا بین ما فرق می‌گذارد و در واقع خیلی دوستانه گلایه کردم. اما وقتی مادرم داشته این موضوع را به پدرم می‌گفته برادرم شنیده و از من کینه به دل گرفته بود . پدرم حتی یک طبقه از خانه‌اش را به‌نام برادرم کرده بود.

بعد از دعوا چه اتفاقی افتاد؟

مربی برادرم مرا به طبقه بالا برد و بعد از دقایقی به هوش آمدم. او به من گفت برویم پیش برادرت تا باهم آشتی کنید. اما وقتی پیش او رفتیم دوباره درگیر شدیم. من هم برای دفاع از خودم او را هل دادم و او روی مبل افتاد و ناگهان چاقویی را که همراهم بود به قلبش زدم. اما الان خیلی پشیمانم. یک لحظه عصبانیت باعث شد که برادرم را بکشم. چطور می‌توانم بدون او زندگی کنم. برادرم رفیقم بود.

به دستور بازپرس کامران رضوانی از شعبه هشتم دادسرای جنایی تهران، متهم جوان با قرار بازداشت موقت در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت قرار گرفت.‌

رکنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=27318
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.