مدیرکل امور امنیتی و انتظامی استانداری مازندران گفت که کوتاهی اعضای شوراهای اسلامی و شهرداران مهمترین علت تجهیز نشدن برخی شهرهای استان به سامانه هوشمند نظارتی است.
علی شیرازی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در نوشهر افزود : طرح سامانه هوشمند نظارتی شهرهای استان مازندران با انتخاب ۴۱ نقطه شهری در سال ۹۳ تدوین شد و همزمان با آغاز عملیات اجرایی این طرح در ماه های پایانی سال ۹۴ استانداری هم هشت میلیارد تومان برای خرید ۲۸۵ دستگاه دوربین هزینه کرده است.
وی اظهار داشت : از سال ۹۴ تاکنون این طرح تنها در شهرهای رامسر ، محمودآباد ، آمل ، قائمشهر ، ساری ، بابلسر ، ایزدشهر ، بهشهر و نوشهر اجرایی شده منتهی در برخی از این شهر ها دوربین نصب شده ولی هنوز اتاق مانیتورینگ احداث نشده و باید شهرداران و اعضای شوراهای اسلامی برای فراهم کردن زیرساخت های کامل این طرح همراهی لازم را داشته باشند.
مدیرکل امور امنیتی و انتظامی استانداری مازندران گفت که شوراهای اسلامی شهر باید اعتباراتی را در حوزه زیرساختی در جهت فراهم کردن امکانات و تجهیزاتی نظیر شبکه گذاری فیبر نوری ، ساخت اتاق مانیتورینگ و تامین برق اقدام کنند ضمن آنکه برابر قانون فراهم سازی این زیرساخت ها باید در قانون بودجه سنواتی شهرداری ها پیش بینی می شد که متاسفانه برخی از شهرداران و شوراهای شهر نسبت به تحقق این مهم کوتاهی کردند .
مدیرکل امور امنیتی و انتظامی استانداری مازندران ، یکی از اهداف تجهیز شهرها ،اماکن عمومی و حساس استان به سامانه هوشمند نظارتی در “طرح پایش تصویری ” را ارتقای امنیت ، سلامت اجتماعی و روانی در جامعه معرفی کرد و گفت : این طرح مزیت های فراوان دیگری مانند ثبت تخلفات رانندگی ، شناسایی و دستگیری مجرمان و حتی عامل کمک کننده در زمان بحران نیز است تا بتوان در زمان حوادثی نظیر سیل به آسانی این بلای طبیعی را مدیریت کرد و تا حدودی سطح خسارت ها و نگرانی های آسیب دیدگان را کاهش داد.
شیرازی با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در ماه های آتی تاکید کرد که باید تا پایان سال بقیه شهرهای استان نیز به سامانه هوشمند نظارتی و طرح پایش تصویری مجهز شوند و هرگونه کوتاهی از سوی شهرداران و شوراهای اسلامی در این حوزه توجیه پذیر نیست .
استان مازندران دارای ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت ، ۲۲ شهرستان ، ۵۸ شهر و بیش از ۳ هزار روستا و آبادی است .