تاریخ: ۱۹:۰۲ :: ۱۴۰۰/۰۱/۱۷
رفع محرومیت‌؛ نتیجه هزینه هشت هزار میلیارد ریالی در رامیان

فرماندار رامیان گفت که از نیمه دوم سال ۹۲ تا دهه فجر پارسال هشت هزار و ۵۱۲ میلیارد ریال برای رفع محرومیت و ایجاد و بهبود زیرساخت‌های این شهرستان از جمله در بخش کشاورزی، بهداشت و درمان، تامین آب شرب، برق، گاز و مخابرات، صنعت، راه‌، فضاهای آموزشی، ورزشی و گردشگری هزینه شد.

جواد صادقلو روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت که هزینه‌های انجام شده توسط دولت در قالب اجرای هزار و ۴۷۶ پروژه عمرانی، تولیدی، اقتصادی، خدماتی در این شهرستان بوده که با انجام آن‌ها برای هزار و ۳۷۰ نفر از جویندگان کار به صورت مستقیم فرصت شغلی ایجاد شد.

وی افزود: مجموعه اقدامات دولت در چهار نقطه شهری رامیان، دلند، خان‌به‌بین و تاتار علیا و ۶۱ آبادی دارای کُد شناسایی رامیان انجام شد و توانست بخش قابل توجهی از محرومیت‌ این شهرستان ۹۰ هزار نفری را جبران کند.

وی در تشریح اقدامات دولت از نیمه دوم سال ۹۲ تا دهه فجر سال گذشته در رامیان گفت: اختصاص ۸۵ میلیارد ریال اعتبار برای استقرار و احداث ساختمان برخی ادارات و نهادها از جمله منابع طبیعی، کمیته امداد، ثبت احوال، دامپزشکی، فرمانداری، پایگاه امداد و نجات، آب و انتقال خون از جمله این تلاش ها بود که ارائه خدمات به مردم را بهبود و تسریع بخشید.

رامیان سال ۷۹ با استقلال از گنبدکاووس به عنوان شهرستان جدید فعالیت خود را آغاز کرد.

 جواد صادقلو فرماندار رامیان در مراسم افتتاح طرح های دهه فجر ۹۹ 

فرماندار رامیان ادامه داد: از اقدامات دیگر دولت در این شهرستان، کمک‌ مالی مستقیم از منابع مختلف به شهرداری و دهیاری‌ها بود که طی هفت سال و نیم گذشته در مجموع ۵۱۵ میلیارد ریال به حساب شهرداری‌ها و ۲۴۳ میلیارد ریال نیز به حساب دهیاری‌های رامیان واریز شد.

به گفته وی، دولت در این مدت علاوه بر کمک‌ مالی مستقیم برای تقویت امکانات دهیاری‌های رامیان، ۱۳ دستگاه ماشین آلات مختلف از جمله ۲ دستگاه خودروی آتش نشانی سبک و سنگین، ۲ دستگاه کامیونت، هشت دستگاه نیسان حمل زباله و یک دستگاه بیل بکهو به آنها واگذار کرد.

صادقلو همچنین اظهار داشت که در حوزه آموزش و پرورش و ساخت یا مقاوم سازی فضاهای آموزشی هم دولت با اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار، ۱۴ باب مدرسه در مناطق روستایی مانند سلمان فارسی، حسین آباد تپه سری، اسلام آباد، رضا آباد، دارکلاته، قورچای، کلو، سعدآباد، قره قاچ و گلند و در شهرهای رامیان، خان به‌بین و دلند احداث کرد.

فراندار رامیان، اختصاص ۶۰ میلیارد ریال برای احداث فضاهای ورزشی از جمله ساخت زمین چمن مصنوعی در شهرهای رامیان و دلند و سه سالن ورزشی در روستاهای زینت آباد، بلوچ آباد گردایش و مازیاران را از دیگر اقدامات دولت تدبیر و امید در این شهرستان ذکر کرد و گفت: در بخش سلامت نیز دولت مبلغ ۱۳۰ میلیارد ریال برای احداث مراکز جامع سلامت رامیان، دلند، سعدآباد، توسعه بیمارستان خان به‌بین، خرید تجهیزات و احداث خانه بهداشت روستایی هزینه کرده و ۱۷۰ میلیارد ریال هم برای ساخت بیمارستان شهدای رامیان تخصیص داد.

وی ادامه داد: طی هفت سال و نیم گذشته درحوزه شهرک صنعتی رامیان ۵۰ میلیارد ریال برای تامین زیرساخت‌ها (روشنایی معابر، جدول کشی،آسفالت، گازرسانی، برق، شبکه جمع آوری فاضلاب و احداث مخزن) هزینه شد ضمن اینکه ۱۵ واحد صنعتی جدید در این شهرستان با سرمایه‌گذاری ۵۳۰ میلیارد ریال و اشتغال ۲۵۷ نفر راه‌اندازی شد.

 کشتارگاه صنعتی طیور در گلند رامیان

به گفته صادقلو، در راستای حمایت از بخش تولید و رفع موانع آن، با تصویب کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید رامیان و استان گلستان درچند سال گذشته مبلغ هزار و ۳۶۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۵۱ متقاضی پرداخت شد.

وی اضافه کرد: همچنین برای حمایت از بخش کشاورزی و توسعه آبیاری تحت فشار، مکانیزاسیون ماشین آلات کشاورزی، تجهیز و نوسازی اراضی شالیکاری، مرمت جاده‌های بین مزارع، لایروبی و مرمت انهار و قنوات و احداث واحدهای صنایع سردخانه لجستیک، دولت در مجموع ۵۵۷ میلیارد ریال درقالب اعتبار و تسهیلات اختصاص و هزینه کرده است.

فرماندار رامیان، اختصاص ۴۰ میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری اعم از جنگل‌کاری، احیای مراتع، احداث سازه‌های آبخیزداری جهت کنترل سیلاب‌ها و اقدامات آبخوان‌داری، اختصاص ۳۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای بهسازی راه‌های اصلی روستایی، اختصاص ۱۰۲ میلیارد ریال درحوزه تامین آب شرب شهری و ۱۷۹ میلیارد ریال برای تامین آب شرب مناطق روستایی این شهرستان را از دیگر اقدامات دولت تدبیر و امید در این شهرستان برشمرد و گفت: علاوه بر این مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر نیز برای اجرای ۱۳ پروژه دیگر در حوزه تامین آب شرب روستایی رامیان تخصیص یافته که هم اکنون عملیات اجرایی آن درحال انجام است.

صادقلو اختصاص ۱۸۴ میلیارد ریال درحوزه مخابرات و توسعه اینترنت و فیبرنوری و دکل‌های بی تی اس، گازرسانی به ۱۰ روستای مناطق کوهستانی و توسعه شبکه گازرسانی ویژه واحدهای صنعتی درمجموع با اختصاص ۱۵۵ میلیارد ریال، راه اندازی دکل‌های دیجیتال تلویزیون در شهرها و هشت روستای فاقد پوشش با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال، اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال برای اصلاح، توسعه و پایداری شبکه برق شهرستان و تامین اعتبار و تخصیص تسهیلات به مبلغ ۵۳۰ میلیارد ریال درحوزه گردشگری و میراث فرهنگی برای ایجاد زیرساخت‌های گردشگری (اولنگ، تاشته، شیرآباد، شفیع آباد، پشمکی، دلند و پاقلعه)، احداث واحدهای اقامتی و بوم‌گردی و نیز واحدهای پذیرایی و مجتمع‌های گردشگری را از دیگر اقدامات دولت از نیمه دوم سال ۹۲ تا دهه فجر سال ۹۹ اعلام کرد.

 زلزله ۵.۱ ریشتری ۱۷ شهریور پارسال موجب واردشدن خسارت به برخی روستاهای مناطق کوهستانی رامیان شد

وی همچنین با اشاره به حادثه زلزله ۵.۱ ریشتری شهریور سال گذشته رامیان و نیز جاری شدن سیلاب‌های فصلی در سال‌های گذشته گفت: برای بازسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکونی مناطق روستایی این شهرستان، ساخت مسکن محرومان و جوانان و نیز اجرای طرح‌ هادی در مجموع ۲ هزار و ۶۸۲ میلیارد ریال اعتبار و تسهیلات پرداخت شده است.

صادقلو با ابراز رضایت از عملکرد ۷.۵ ساله دولت تدبیر و امید در شهرستان رامیان تصریح کرد: مجموع این اقدامات درحالی صورت گرفت که دولت به سبب تحریم‌های ظالمانه دشمنان در برخی سال‌ها با مشکلات و تنگناهای مالی شدیدی مواجه بود اما خدمات رسانی آن به مردم متوقف نشد.

شهرستان رامیان حدود ۹۰ هزار نفر جمعیت دارد که متشکل از اقوام مختلف آذری، ترکمن، بلوچ، سیستانی، شاهرودی، سبزواری، کُرد و فارس هستند.

print

برچسب ها: ,

پاسخی بگذارید