تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

سومین نمایشگاه بورس بانک و بیمه برگزار می شود تکافل، آغازی بر پایان رویکرد مدیریت سنتی در بازار بیمه بیمارستانی که امکانات ندارد پروانه بهره برداری ۵۲۵۰ تن محصول کشاورزی در گلستان صادر شد اجرای طرح پرداخت الکترونیک کرایه تاکسی تا پایان پاییز برگزاری دوره آموزشی تحول دیجیتال در بانک ایران زمین جابجایی بیش از ۱۷ میلیون تن کالا از مازندران به سایر نقاط کشور دستهای خالی صنعت در گلستان فساد سازمان یافته در وزارت بهداشت خربزه میلیاردی دیدید ‌آبه ماجرای جسد اشتباهی خسارت برف به کشاورزان و تولید کنندگان عکس عجیب از علی دایی سقف اعتباری کارت مرابحه به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت سرمایه‌گذاران منتظر کاهش قیمت طلا تا ۱۲۰۰دلار هستند/ کاهش ۹درصدی طلا در ۶ماه گذشته رئال با سولاری تا ۲۰۲۱ ماجرای لبنیات در سفره ایرانی «تام و جری» به سینما‌ها می‌آیند «تخلیط برنج» تجارت تقلب‌کارانه برای بدنامی کشاورزی مازندران ثبت‌نام از متقاضیان یارانه نقدی و معیشتی در سال ۱۴۰۰ در سالمرگ دکتر مصدق آموزه‌های تربت بی‌نشان

کد شما در این بخش
1

تقاطع ریل و جاده در آستارا ساماندهی می‌شود

  • کد خبر : 47958
  • 28 اردیبهشت 1400 - 20:53
تقاطع ریل و جاده در آستارا ساماندهی می‌شود

فرماندار آستارا با اعلام گلایه رانندگان از وضعیت ناهموار تقاطع ریل و جاده در این شهرستان، اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و شرکت پیمانکار پروژه را به ساماندهی آن محدوده فراخواند.

به گزارش خبرنگار ایرنا عباس صابر روز سه شنبه در جلسه شورای ترافیک در فرمانداری این شهرستان با اشاره به حجم بالای تردد در محور آستارا – اردبیل، ساماندهی تقاطع ریل و جاده را ضروری خواند و بر انجام این امر ظرف ۱۵ روز تاکید کرد.

وی گفت: بسیاری از سرعت گیرها در جاده های مواصلاتی آستارا ایمن ساخته نشده است و شهرداری و راهداری برای ایمن سازی و اصلاح آنها برنامه ریزی و اقدام کنند.

وی از برنامه ریزی برای یک طرف شدن خیابان های شهید رستمیان و ولی عصر خبر داد و گفت: ماموران پلیس راه و راهور با وجود کمبود نیرو و امکانات، برای رفع ترافیک و امنیت عبور و مرور تلاش می کنند.

کامبیز لقمانی مقدم معاون برنامه ریزی فرماندار آستارا هم بر افزایش گشت پلیس در محور آستارا-اردبیل برای مقابله با تخلفات رانندگی و کاهش تصادفات تاکید کرد و تامین روشنایی برخی نقاط گردشگری و پر تردد را با همکاری دستگاه های متولی خواستار شد.

رمضان دانش رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای آستارا در این جلسه گفت: ۴۲ سرعت گیر در مسیر آستارا و تالش ساخته و ۲ دوربین ثبت تخلف سرعت راه اندازی شده است و باید ابزارهای الکترونیکی جلوگیری از تخلفات رانندگی افزایش یابد.

جمشید کونشی رئیس پلیس راه آستارا نیز در این جلسه اعلام کرد: در سه سال گذشته در مسیر شهرک عباس آباد تا روبروی پایانه، ۲۵۷ فقره تصادف فوتی و جرحی رخ داده و بیشترین علت آن سرعت غیرمجاز بوده و نصب سرعت گیر در آن مسیر ضروری است.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت و ۲۵ کیلومتر راه اصلی، ۱۴۸ کیلومتر راه روستایی و ۱۵ کیلومتر بزرگراه در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=47958
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.