تاریخ : سه‌شنبه, ۱۷ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 8 September , 2026

اخبار ویژه

حقوق ۹۹ میلیونی شایعه یا واقعیت نقد و بررسی مواد ۱۰۱ تا ۱۰۳ طرح جدید بانکداری آنهایی که به قدرت خدا ایمان دارند در زمان قدرت بازی سیاسی نمی‌کنند وصول ۶۸۳ هزار فقره چک رمزدار در خرداد ماه تبیین استراتژی دوساله برای ارتقای عملکرد بانک ملی ایران یارانه نقدی مرداد چهارشنبه واریز می‌شود DNA تروریست‌ها و تحریف‌کنندگان یکی است؟! پیشنهاداتی به دولت چهاردهم برای ساماندهی مسکن سکه ۱۱ میلیون و ۶۸۰ هزار تومان شد مبانی استراتژی دیوانگی پرداخت سود سهام عدالت ۲۰۰ هزار تومانی مهلت ثبت‌نام وپرداخت تسهیلات کسب‌وکارهای به شدت آسیب دیده ازکرونا جهش شاخص‌های عملکردی بانک ملی ایران اوراسیا بازار بکر تجاری قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۲ آبان ۱۴۰۱ چرا ارازل و اشرار را محاکمه نمی کنید؟ علت خالی شدن سریع خودپرداز‌ها از اسکناس مزیت های بیمه تکافل را بدانیم امکان دریافت تسهیلات حوادث غیرمترقبه برای بدهکاران بانکی افزایش ۶۶درصدی صادرات گلستان متاسفانه عمده مدیران ما از ترس واحدهای نظارتی بی‌انگیزه شده‌اند/ بانک‌ها مجرم‌ترین رکن اقتصادند بندر امیرآباد رکود زد/شکست رکورد تخلیه ۷ میلیارد بدهکاریم

کد شما در این بخش
2

تولید سواری، وانت و خودروهای حمل‌ونقل عمومی کاهشی شد

  • کد خبر : 52233
  • 06 شهریور 1400 - 7:48
تولید سواری، وانت و خودروهای حمل‌ونقل عمومی کاهشی شد

گزارش عملکرد خودروسازان داخلی در چهار ماهه نخست سال جاری نشان می‌دهد در سالی که مزین به نام تولید، مانع‌زدایی‌ها، پشتیبانی‌ها است، خودروسازان پس رفت کرده و تولید انواع سواری، وانت و خودروهای اتوبوس، مینی‌بوس و میدل‌باس با کاهش تولید نسبت به چهارماهه ابتدایی سال گذشته روبرو شده‌اند و تنها تولید کمباین و تراکتور افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، طبق  آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) طی چهار ماه نخست سال جاری، نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب تولید کمباین (ماشین‌های برداشت محصولات دانه‌دار کشاورزی) ۳۰.۹ درصد و تراکتور ۲.۴ درصد افزایش یافته است اما در مقابل تولید وانت ۱۱.۳ درصد، اتوبوس، مینی‌بوس و میدل‌باس ۱.۱ درصد و انواع سواری یک درصد افت کرده است.

از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه امسال ۲۹۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه از انواع خودرو سواری تولید شده که نسبت به تعداد دستگاه سواری تولید شده در چهار ماهه ابتدایی سال گذشته که معادل ۲۹۵ هزار و ۴۰۰ بوده، یک درصد کمتر شده و در حقیقت سواری‌سازان درجا زده‌اند.

همچنین تولید انواع اتوبوس، مینی‌بوس و میدل‌باس نیز ۱.۱ درصد در چهار ماهه ابتدایی سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته و از ۵۴۴ دستگاه به ۵۳۸ دستگاه رسیده است.

بیشترین میزان کاهش تولید نیز در تولید وانت‌ها دیده می‌شود که تولید آن‌ها در مدت مذکور سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱.۳ کاهش را ثبت کرده است. در حالی که در مجموع چهار ماه نخست سال گذشته ۲۵ هزار و ۲۸۳ دستگاه وانت تولید شده بود، این میزان در مدت مشابه امسال به ۲۲ هزار و ۴۱۵ دستگاه  رسیده است.

در مقابل اما طی چهار ماه نخست سال ۱۴۰۰ بیشترین میزان افزایش تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته مختص کمباین‌هاست که از ۱۶۵ دستگاه با افزایش قریب به ۳۱ درصدی به ۲۱۶ دستگاه رسیده است.

پس از آن‌ نیز تراکتور با ۴.۱ درصد افزایش تولید، تنها آمار افزایشی تولید خودروها هستند. در مجموع در چهار ماهه ابتدایی سال ۱۳۹۹، حدود ۵۷۹۸ دستگاه تراکتور تولید شده است که این میزان در مدت مشابه سال جاری به ۵۹۳۸۹ دستگاه رسیده است.

علاوه بر این‌ها، میزان تولید لاستیک خودرو نیز در چهار ماهه امسال نسبت به همین مدت در سال گذشته که ۸۵ هزار تن بوده، به ۸۷ هزار و ۸۰۰ تن رسیده و رشد ۳.۳ درصدی را رقم زده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=52233
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.