تاریخ : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 21 October , 2026

اخبار ویژه

برندسازی صنایع دستی از نیازهای گیلان است آنچه اقتصاد بر سر تئاتر آورد مفهوم مالیات بر عایدی سرمایه ابلاغیه نحوه محاسبه عوارض معاملات در سال ۹۷+تصویر وضعیت سبد سهام عدالت در ۲۷ آذر بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر روش آزادسازی سهام عدالت خود را تعیین کردند حذف ۱۸ میلیون یارانه بگیر چه شد؟ دستورالعمل هماهنگی دفتر بازرسی وزارت اقتصاد با دستگاه‌های اجرایی پرونده تحصیلی “حسین فریدون” دوباره در مجلس به جریان افتاد عامل برداشت غیرمجاز ۲.۵ میلیارد ریالی از حساب شهروند گنبدی دستگیر شد کدام معاونت‌های رئیس‌جمهور انتخاب شدند +جدول نقشه پلید زن و شوهر برای رییس ثبت ملی ۶ اثر طبیعی مازندران رتبه نخست بابل در صدور پروانه و جواز تاسیس در مازندران سرانه مصرف میوه در کشور ۱۵۰ کیلو در سال است کارت‌های بازرگانی تا ۲۹ فروردین‌ تمدید شد/ لغو همایش‌ها تصاویر دیده نشده از مسئولان در راهپیمایی 22 بهمن نخست وزیر لبنان استعفا داد اوج‌گیری فرودگاه‌های مازندران با افزایش خطوط پروازی بانک مرکزی در حال تدوین سیاست‌هایی متناسب با شرایط جدید کشور است ۵۵ نفر نامزد انتخابات شرکت سهام عدالت در گیلان شدند سکه ۱۲ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان شد سقف کارت به کارت ۱۰ میلیون تومان شد

کد شما در این بخش
♥0

80 برنامه توسعه ای در بهشهر اجرا می شود

  • کد خبر : 15737
  • 29 دی 1397 - 18:56

فرماندار بهشهر در جلسه شورای اداری این شهرستان با بیان اینکه باید به ظرفیت های توسعه ای شهرستان توجه ویژه نشان داد ،گفت:بهره مندی از ظرفیت های متعدد خدادادی بهشهر را یکی از پتانسیل های خوب برای رشد در استان بدل کرده است.

به گزارش اقتصاد شمال  از بهشهر  هادی خنجری  با انتقاد از روند کلیشه ای برگزاری جلسات شورای اداری دو سویه بودن ارتباط بین مدیران دستگاهها را گام مهمی برای رفع بهتر مشکلات دانست و افزود: ظرفیت سنجی برای شتاب روند توسعه شهرستانی تنها با تعامل مسئولان در برطرف کردن مشکلات مردم محقق خواهد شد.

وی به تعیین مدت صد روزه  از سوی استاندار مازندران  برای ارائه و اجرای برنامه در شهرستان ها  اشاره کردو اظهار داشت :در شهرستان بهشهر با تدوین 80 برنامه  سعی داریم در مدت زمان تعیین شده خلاء های اجرایی و مدیریتی برخی طرح ها را بررسی و به سرانجام نزدیک کنیم .

خنجری به سه راهبرد مورد اشاره استاندار مازندران اشاره و  ادامه داد:تعیین سه راهبرد امید اجتماعی ،عدالت اجتماعی و تدبیر اقتصادی می تواند فرآیند توسعه شهرستان را تسریع و تقویت امید را  در میان مردم موجب  شود.

وی  یادآور شد:رفتار مدیریتی باید به گونه ای باشد که مراجعان باور داشته باشند تمامی تلاش ها برای به سرانجام رسیدن کارها در حال انجام است و موجبات خشنودی مردم را در پی داشته باشد.

فرماندار بهشهر تبعیض و نا عدالتی را آفت رفتارهای مدیریتی خواند و خاطر نشان کرد: تمامی مدیران دستگاههای اجرایی باید با صبر و تحمل در پیاده کردن الگوهای رفتاری مناسب برخورد با مردم و انجام خدمات بهتر به آنان تلاش کنند.

خنجری در خاتمه به برپایی جشنواره روز میانکاله اشاره کردو افزود: برپایی برنامه های فرهنگی با رویکرد های اقتصادی و گردشگری می تواند سهم مهمی در برنامه ریزی توسعه ای و پایداری آن داشته باشد.

 

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=15737
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.