تاریخ : شنبه, ۲۱ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 12 September , 2026

اخبار ویژه

درخواست لغو محدویت برای دریافت کارت بازرگانی اقتصاد ملی و معمای برگشت محموله‌های صادراتی تخلیه و بارگیری بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن کالا از بنادر گیلان انسداد ۴۸ ساعته محور هراز دومینوی شکار شاه‌ماهی ها چشم پوشی گمرک از درآمد بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومانی کارگردانی در کرانه کاسپین مرگ ۸۵ نفر بر اثر سوء مصرف مواد در سال ۱۴۰۰ توزیع آرد بر اساس نوع پخت نان در مازندران پیگیر موضوع مومیایی هستم تشییع و خاکسپاری شهید فخری زاده عملکرد سازمان های « صمت » استان ها مواردی در رابطه با انتشار اوراق سلف استاندارد نفتی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران منصوب شد حل مشکل ۹۵ درصد از سپرده گذاران موسسات غیرمجاز ۲۸۰ هزار میلیارد ریال اموال مازاد بانک‌ها فروخته شد مسابقه افزایش قیمت ها در بازار/ چالش های اقتصادی در پسا تحریم افزایش ۷۵ درصدی تولید برق در نیروگاه برقابی سفیدرود آغاز پرداخت سود سهام عدالت سال ۹۷ از آبان ماه رونق گمرکات مازندران با رشد ۳۰ درصدی درآمد در سال‌جاری نمایی از دکل های ایسلند قطبی: منتظر باخت فولاد بودند چرا قانون اخذ مالیات از خانه‌های لوکس به درستی اجرا نشد؟

کد شما در این بخش
0

سه ویلای غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد

  • کد خبر : 81255
  • 08 آذر 1402 - 20:02
سه ویلای غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد

مدیر جهاد کشاورزی آمل از قلع و قمع سه واحد ویلایی غیرمجاز به مساحت یکهزار مترمربع در روستای بیشه‌محله این شهرستان خبر داد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال  ،به نقل از  ایرنا ،از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران مهرداد فولاد گفت: برای اجرای حکم قطعی موضوع ماده سه قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، سه واحد ویلایی غیرمجاز به حکم قطعی صادره از مرجع قضایی و با هماهنگی شعبه اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان آمل قلع و قمع شد.

مدیر جهاد کشاورزی آمل ادامه داد: کارشناسان این مدیریت و مرکز جهاد کشاورزی رودبار با همراهی عوامل انتظامی با حضور در محل اجرای حکم، اقدام به قلع و قمع این سه بنای غیرمجاز در عرصه‌ای به مساحت یک هزار مترمربع در روستای بیشه‌محله این شهرستان کردند.

فولاد تصریح کرد: حفظ بستر تولید محصولات کشاورزی، خط قرمز این مدیریت است و در ماه‌های گذشته با اجرای مداوم احکام و دستورات قضایی در حوزه‌های آمل، لاریجان و دابودشت عملیات قلع و قمع انجام شد.

وی از مردم خواست با جدیت و مسوولیت‌شناسی هرچه بیشتر، تحرکات افراد سودجو در تخریب عرصه‌های زراعی و باغی را به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مراکز جهاد کشاورزی دهستان ها اطلاع‌رسانی کنند.

سود جویی از زمین های کشاورزی در قالب تغییر کاربری های غیر مجاز از چالش های مهم مازندران است در چند سال اخیر همزمان با عملیاتی شدن چندین طرح حفاظت از زمین های کشاورزی از جمله ایجاد گشت و یگان حفاظت از زمین های کشاورزی، تا حدود زیادی مدیریت شده پیش می رود.

وسعت اراضی کشاورزی و باغی مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار است که سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول از آن برداشت و تولید می شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=81255
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.