تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

اصلاح بودجه ۹۹ بر مبنای عملکرد واقعی دولت در سال ۹۸ زوایای مختلف حذف صفر سرگیجه آمریکا و اسرائیل از چرخش «نور» به دور زمین ابهام در لایحه بودجه 98 بازگشت به عصر تورم های ماندگار ایرادات شورای نگهبان به لایحه اصلاح قانون پولی و بانکی گلوگاههای تولید در بودجه بنزین برای همه؟ رانت ۵۰ هزار میلیارد تومانی در فروش خودرو/ تدابیر مجلس برای ارزان شدن خانه ۸۱ پرونده املاک مازاد دولت در مازندران به ارزش پنج همت تعیین تکلیف شد رشد بیش از ۲ برابری عملیات کانتینری در بندرامیرآباد افزایش ۳۰ هزار تومانی قیمت سکه/دلار به کانال ۱۰ هزار تومان بازگشت روز شمار دهه وقف ۹۹ اعلام شد سکه ات را چند می فروشی؟ افزایش بیش از ۳۵ درصدی سپرده‌های مردم در بانک‌ها بیمه سامان اساسنامه خود را به روز کرد واردات تخمه آفتاب گردان آجیلی آزاداست + سند قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۹ آذر ۱۴۰۱ تخفیف ۵۰ درصدی تعرفه‌ها برای ترانزیت از مسیر ایران تمدید مهلت پرداخت مالیات مقطوع دریافت‌کنندگان سکه در سال ۱۳۹۹ دشمن‌سازی‌های اصولگرایانه! آخرین اخطار به بانک‌ها برای ارائه اطلاعات حساب‌ها/ به قانون تمکین نکنید اسامی متخلفان را افشا می‌کنیم درآمد‌های ناشی از اجرای طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان کجا می رود؟

کد شما در این بخش
♥1

تکمیل ابنیه نیروگاه زباله‌سوز ساری سه هزار میلیارد ریال اعتبار می‌خواهد

  • کد خبر : 90908
  • 05 خرداد 1404 - 13:46
تکمیل ابنیه نیروگاه زباله‌سوز ساری سه هزار میلیارد ریال اعتبار می‌خواهد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران اعتبار مورد نیاز برای تکمیل بخش ابنیه پروژه ۴۵۰ تنی نیروگاه زباله سوز ساری را سه هزار میلیارد ریال اعلام کرد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال  به نقل از  ایرنا،از روابط عمومی استانداری مازندران، عبدالرضا دادبود روز دوشنبه درباره آخرین وضعیت نیروگاه ۴۵۰ تنی شهرستان ساری اظهار کرد: بر اساس گزارشات واصله از شهرداری شهرستان ساری و مدیر طرح، میزان پیشرفت فیزیکی کل پروژه در حال حاضر در بخش ابنیه ۹۷ درصد در بخش ورود تجهیزات ۹۷ درصد و در بخش نصب تجهیزات ابنیه ۹۱ درصد است.

وی درباره اصلی ترین تجهیزات باقیمانده برای تکمیل پروژه افزود: با توجه به درصد بالای پیشرفت فعالیت در تکمیل پروژه، در شرایط حاضر ضرورت جدی جهت خرید سه کانتینر تابلوی LV بسیار مهم و اساسی که با تاکید جدی استاندار موضوع به جد در دستور کار قرار گرفت که در حال حاضر از بندر دبی به سمت بندرعباس در حال حمل بوده و تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ ماه جاری به محل سایت، حمل خواهد شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران اظهار کرد: از سال ۱۳۹۱ تا کنون مبلغ ۶۱۲ میلیارد ریال از محل منابع دولتی برای تکمیل این پروژه تخصیص داده شده است که در جدول زیر مبالغ تخصصی در سنوات مختلف قید شده است.

دادبود ادامه داد: مدت زمان مورد نیاز برای تکمیل پروژه، ۲ ماه برای بخش ابنیه و ۴ ماه برای بخش تجهیزات و مبلغ مورد نیاز برای تکمیل پروژه، ۲۸۸ هزار دلار برای بخش تجهیزات (باقیمانده سهم شهرداری) و سه هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال برای تکمیل و اتمام بخش ابنیه است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=90908
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.