تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 22 October , 2026

اخبار ویژه

واگذاری باقیمانده سهام دولت در ۳ بانک و دو بیمه کلنگ زنی۶ واحد مسکن در شهرستان محمودآباد عید فطر ۱۴۰۳چه روزی است؟ فال آخرین روز آبان آخرین نسل پورشه ۹۱۱ معرفی شد ابلاغ مبالغ جدید جزای نقدی فعالیت‌های ضد رقابتی شیوع مهاجرت ودلسردی زمین خواری ۱۰۰ میلیارد ریالی در چالوس تعداد۵۳۱ واحد مسکن مازندران به بهره برداری رسید داستان یک شکایت/برسد به قاضی القضات افزایش بیش از ۳۵ درصدی سپرده‌های مردم در بانک‌ها کنار گذاشتنFATF امکانپذیر نیست/ رعایت قواعد بازی در اقتصاد جزییات ترمیم حقوق کارمندان و بازنشستگان سهمیه بنزین آبان‌ماه امشب شارژ می‌شود حمله به کنسولگری ایران در بصره بهره برداری از ۲۴ اقامتگاه بوم‌گردی در مازندران ارمنیان انزلی کریسمس را در منازل خود جشن گرفتند یارانه نقدی دی‌ماه امشب واریز می‌شود مذاکره با مدیر تلگرام صحت دارد، اما مخفیانه نبود تمدید مهلت پرداخت مالیات مقطوع دریافت‌کنندگان سکه در سال ۱۳۹۹ کلاهبرداری میلیاردی با رمالی شفاف سازی سه دوره مالی از سوی بانک پاسارگاد زیر ۳ میلیونی‌ها چقدر حقوق می‌گیرند؟

کد شما در این بخش
♥1

نظام پرداخت حقوق کارکنان دولت تبعیض آمیز است

  • کد خبر : 10293
  • 27 آبان 1397 - 20:09

نماینده بابل نظام پرداخت حقوق کارکنان دولت را ناعادلانه و تبعیض آمیز خواند و اصلاح قانون خدمات کشوری را گامی در جهت مبارزه با تبعیض و فساد برشمرد.‌

به گزارش اقتصاد شمال ،حسین نیازآذری نماینده بابل در مجلس شورای اسلامی خواستار افزایش پایه و میانگین حقوق فرهنگیان در بودجه سال ۹۸ شد و از دولت خواست در لایحه ارسالی به مجلس به این مهم توجه جدی کند و فراتر از افزایش سالانه پایه و میانگین حقوق معلمان را ارتقا دهد.
نیازآذری با ناکافی خواندن حقوق معلمان گفت: معیشت قشرفرهیخته فرهنگی در خطر است و حقوق کم معلمان هیچ تناسبی با مسوولیت خطیر این قشر پرتلاش ندارد.

وی خواستار افزایش پایه ومیانگین حقوق فرهنگیان در بودجه ۹۸ شد و  انتقادات و اعتراضات صنفی معلمان را بحق دانست و براجابت مطالبات صنفی و منزلتی آنان تاکید کرد وخاطرنشان ساخت :متاسفانه درطول سالهای گذشته به معیشت و رفاه معلمان بی تفاوت بودیم و با انباشت مطالبات مواجه هستیم.
عضومجمع نمایندگان مازندران درخانه ملت با ابراز نگرانی شدید از کیفیت زندگی معلمان پیشکسوت از اینکه آنان در شرایط سخت اقتصادی امروز با محدودیت های رفاهی و معیشتی مواجه هستند ابراز تاسف نمود و از آنان عذرخواهی کرد.
نماینده بابل نظام پرداخت حقوق کارکنان دولت را ناعادلانه و تبعیض آمیز خواند و اصلاح قانون خدمات کشوری را گامی در جهت مبارزه با تبعیض و فساد برشمرد.‌

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=10293
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.