تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

اخبار ویژه

مخالفت جمنا با حضور علی لاریجانی در انتخابات تغییرات نرخ تورم دهک‌ها در دهمین ماه سال قطع گاز ۴۲ هزار و ۵۰۰ ویلا در مازندران روزانه قیمت ۱۰۰ قلم کالای اساسی در سامانه اعلام می‌شود ایران سالی ۲ میلیارد متر مکعب گاز ترکمنستان را به آذربایجان سوآپ می‌کند همه مقصرند و همه بی‌گناه یک ضامن کافی است کاربردهای چک الکترونیکی افزایش ۵ هزار و ۷۰۰ مگاواتی تولید برق تا یک سال آینده آخرین قیمت‌ها از بازار طلا سکه و ارز همتی: ادغام بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح در مراحل پایانی است مدیرعامل جدید شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران معرفی شد ۷۰ درصد شالیزارهای گیلان به مرحله برداشت رسید اخاذی با عکس خصوصی نظام تک نرخی ارز به مهار تورم کمک می‌کند تمام نمادهای جام جهانی از ۱۹۳۰ تا ۲۰۱۸ ماجرای برج ۱۰ طبقه جنگلی چیست؟ تصویب یک‌هزار و ۹۷۳ میلیارد تومان اعتبار سفر چرا ماهی گران شده است؟ پیشنهاد مذاکره همراه باتحریم معناندارد/ارز۴۲۰۰تومانی تا فروردین۹۸ کارمندان و مراجعین پزشکی قانونی مازندران تب سنجی می شوند کدام مشاغل مالیاتشان افزایش نمی‌یابد؟ ماجرای درگیری روستای دانیال متل قو چه بود؟

کد شما در این بخش
0

تصویر بوسه قاتل کلاردشتی بر پای اولیای دم / نجات از چوبه دار در لحظات آخر+عکس

  • کد خبر : 12684
  • 22 آذر 1397 - 14:35

در جنایتی خونینی که 10 سال قبل در کلاردشت روی داد و یک مرد کشته شد و دو قاتل که دراجرای نقشه قتل آن مشارکت داشتند نهایتا با اعلام رضایت خانواده مقتول یکی از قاتلین دو سال قبل و دیگری نیز صبح امروز از پای چوبه دار و اعدام از مرگ حتمی نجات پیدا کرده و حیاتی دوباره یافتند.

سرویس حوادث اقتصاد شمال:علی دستاران کینج رئیس اداره زندان شهرستان نوشهر با تایید این مطلب به گفت : اوائل بامداد امروز( م . م) قاتل42 ساله عباس آبادی بااعلام رضایت اولیای دم مقتول در پای چوپه دارازمجازات قصاص رهایی یافت و مورد بخشش قرارگرفت.

رئیس زندان نوشهر افزود : یکی از قاتلین دو سال قبل توسط اولیای دم مقتول مورد عفو قرار می گیرد و پس از طی مراحل قانونی نهایتا از زندان آزاد می شود.

رئیس زندان نوشهر تصریح کرد : در ادامه در خصوص همین پرونده با تلاش های دوباره مسئولان قضایی و انتظامی و ریش سفیدان، سپیده دم امروز نیز قاتل دوم درپای چوبه دار توسط اعضای خانواده مقتول مورد عنایت عفو و بخشش قرار می گیرد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=12684
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.