تاریخ : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 21 October , 2026

اخبار ویژه

سفر خانوادگی قالیباف روزانه ۷ هزارتن مرغ در سطح کشور تولید می‌شود بیشترین مشکل واحدهای تولیدی در بانک‌ها پنجاه و هفتمین مجمع بانک مرکزی فردا برگزار می شود شرکت دخانیات ایران بورسی می شود تمامی معاملات مربوط به املاک دارای سند باید از سامانه کاتب انجام شود واریز مرحله اول سود سهام عدالت از فردا مشوق‏‌های جدید مالیاتی برای شرکت‏‌های دانش‌بنیان آخرین خبرها از سهمیه‌بندی بنزین بالای ۷۰ درصد سبد درآمد خانوار برای مسکن هزینه می‌شود معامله بیش از ۴۰۰ میلیون سهم در بورس مازندران تصویب قانون مالیات بر عایدی سرمایه در انتظار رای مجلس داستان یک مانع بزرگ تبریز به الگوی ملی در مدیریت سالمندی تبدیل می‌شود محدودیت و ارزش بالای زمین چالش اساسی توسعه فرودگاه‌های مازندران شکار خرچنگ‎ رشد ۲۲ درصدی شاخص بهای کالاهای صادراتی در مرداد ۹۷ الکترونیکی شدن بارنامه‌های حمل و نقل کالا در مازندران حذف کامل شیوه علی‌الراس از نظام مالیاتی قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب وکار رافع معضل بیکاری در غرب‌مازندران تخفیف ۵۰ درصدی تعرفه‌ها برای ترانزیت از مسیر ایران حسین انتظامی رئیس سازمان سینمایی شد پرداخت وام ودیعه مسکن تا اسفند ماه ادامه دارد

کد شما در این بخش
♥1

توقف افزایش قیمت ها/اخراج کارمند گمرک کذب است

  • کد خبر : 13787
  • 05 دی 1397 - 13:03

وزیر اقتصاد با بیان اینکه وزارت صمت نظام نظارت بر بازار را سازماندهی کرده است، گفت: برای جلوگیری از افزایش قیمت‌ها در ابتدا لازم بود که مانع از افزایش قیمت اجناس شویم که این اتفاق افتاده است.

به گزارش اقتصاد شمال ،فرهاد دژپسند ظهر امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالی درباره اقدامات انجام شده برای کاهش قیمت ها، گفت: طبیعتا باید نظام نظارت بر بازار سازماندهی می شد که خوشبختانه وزارت صنعت این کار را انجام داد و امیدوار هستیم که در آینده نزدیک، این موضوع اثر خود را بگذارد.

وی افزود: اگر دقت کرده باشید، در دو هفته اخیر آثار اقدامات وزارت صنعت را در برخی از گروه های کالایی دیده اید. البته در مرحله اول باید افزایش قیمت ها کنترل می شد که این اتفاق افتاده است.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه باید با دقت، حساسیت و اعمال مدیریت بیشتر مانع از افزایش قیمت ها شویم، گفت: بعد از جلوگیری از افزایش قیمت ها، باید به سمت کاهش قیمت ها برویم که البته این موضوع زمان بر است. دژپسند ادامه داد: منافع برخی از افراد ایجاب می کند که اجناس را با قیمت های بالاتر بفروشند که باید این موضوع مدیریت شود.

کارمند گمرک تخلفی نکرده است

وی در پاسخ به سوالی درباره پیگیری موضوع حضور یکی از نمایندگان مجلس در گمرک و تنش های به وجود آمده ناشی از انتشار فیلم برخورد با وی گفت: کارگروهی برای بررسی این موضوع در گمرک تشکیل شد؛ یکی از شبهات، انتشار فیلمی بود که در شبکه های اجتماعی منتشر شده بود.

دژپسند با بیان اینکه این فیلم توسط کارکنان گمرک ضبط و منتشر نشده است، ادامه داد: بررسی های ما همچنین نشان داد که حتی برخورد نامناسب با نماینده مجلس از جمله هل دادن و بیرون کردن وی نیز توسط کارکنان گمرک انجام نشده است.

وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: بعد از بررسی های مختلف، گزارشی را برای رییس مجلس ارسال کردم و از آنجایی که تخلفی از کارکنان گمرک سر نزده بود، برخوردی هم با آنها صورت نگرفته است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=13787
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.