سیدعلیاصغر حسینیشیروانی روز دوشنبه در جلسه شورای اداری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در ساری اظهار داشت: هماکنون برخی واحدهای تولیدی استان برای تأمین نیروی انسانی با مشکل مواجه هستند .
وی ادامه داد : به طور مثال در قائمشهر که به عنوان یکی از شهرهای صنعتی و کارگری استان مازندران به شمار می رود یک واحد تولیدی برای جذب ۳۰ نیروی کار با مشکل تأمین نیروی انسانی روبرو است و بدنبال نیروی کار می باشد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران افزود: این در حالیست امروزه در جهان سرمایه گذاری روی نیروی کار، مهمترین سرمایه گذاری محسوب میشود که زمینه ساز توسعه هر جامعه به شمار می رود .
وی با اشاره به روند سالمندی جمعیت و کاهش بُعد خانوار در کشور و در مازندران خاطرنشان کرد: به طور حتم در سالهای آینده تأمین نیروی کار برای بخش تولید دشوارتر خواهد شد و لازم است فرهنگ مهارتآموزی و استقبال جوانان از مشاغل فنی تقویت شود.
