تاریخ : چهارشنبه, ۱ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 23 September , 2026

اخبار ویژه

انهدام باند کلاهبرداری از شرکت‌های بیمه با تصادفات ساختگی اخذ مالیات ۷۰۰ میلیارد تومانی از املاک لوکس/ معافیت جدید برای واحدهای تجاری مهار قیمت‌ها با مدیریت انتظارات تورمی افول بهره‌وری در اقتصاد ایران شب عید با چاشنی گرانی هزار و ۱۳۲ واحد صنفی آسیب‌دیده از کرونا در آستارا وام دریافت کردند هزینه ها و درآمدهای شفاف بکارگیری دریانوردان خارجی در ناوگان دریایی مازندران به حداقل می‌رسد یخبندان ده روزه /از پیش بینی تا واقعیت دارندگان برگه سهام عدالت همچنان منتظر تعیین تکلیف بمانند کاهش بیش از ۱۸ هزار واحدی شاخص کل بورس در آخرین روز هفته پروازهای گیلان افزایش یافت ۲ هزار و ۴۷۰ ماموریت اورژانس بابل در آذر اختلالات زنجیره‌ای در کارگزاری‌های بورس مزارع شالیزاری، راه‌ها و خانه‌ها در سیل اخیر تخریب شدند تعرفه آب مصرفی دستگاه‌های اجرایی به قیمت آزاد پالایش یکم با تایید دولت در بورس بازگشایی خواهد شد بررسی مستثنی شدن برخی افراد از قانون چک در کمیسیون اقتصاد دولت قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۳ بهمن ۱۴۰۱ مقابله با گرانی غیرمنطقی لبنیات حضور مردم در صحنه اقتصاد پاسخ بانک مرکزی به انتقادات «تخصیص ارز رسمی به برخی شرکت ها» نهاده‌های کشاورزی تقلبی، چالش کشاورزی مازندران

کد شما در این بخش
0

متقاضیان وام از «بانک کشاورزی» بخوانند

  • کد خبر : 69584
  • 24 آبان 1401 - 21:31
متقاضیان وام از «بانک کشاورزی» بخوانند

مشاهدات میدانی از برخی شعب بانک کشاورزی در روند پرداخت تسهیلات بیانگر این است که اکثر شعب این بانک از طریق بررسی میانگین حساب وام می‌دهند؛ اینگونه که برای حساب جاری سه برابر میانگین آن و برای حساب‌های کوتاه مدت نیز دو برابر میانگین می‌توان وام گرفت.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،در پی ممنوعیت بلوکه کردن بخشی از مبلغ وام و همچنین سپرده‌گذاری بدون سود برای دریافت تسهیلات، عملکرد بانک‌ها در این راستا و رعایت این بخشنامه مورد بررسی قرار گرفته که در این گزارش به طور نمونه شرایط وام دهی از سوی بانک کشاورزی و چگونگی برخورد این بانک با بخشنامه مربوطه رصد شده است.

بر اساس مشاهدات میدانی از برخی شعب بانک کشاوزی این بانک برای پرداخت تسهیلات خرد، مبلغی از وام یا سپرده را بلوکه نمی‌کند. اما پرداخت وام در این بانک منوط به بررسی میانگین حساب است.

در این زمینه، مسئول اعتبارات یکی از شعب بانک کشاورزی می‌گوید که برای دریافت وام اگر حساب جاری داشته باشید می‌توانید تا سه برابر میانگین آن وام بگیرید و در صورت داشتن حساب کوتاه‌مدت تا دو برابر میانگین آن را می‌توانید تسهیلات تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان دریافت کنید.

همچنین، شعبه دیگری نیز درباره شرایط پرداخت وام اینگونه توضیح می‌دهد که می‌توان پس از گذشت شش ماه تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان به روش ذکر شده در بالا وام خرد گرفت.

البته، در رابطه با اینکه برای دریافت وام از بانک کشاورزی به این شکل شرایط اخذ ضامن به چه صورت است، مسئولان شعب این بانک اعلام می‌کنند که برای وام بالای ۵۰ میلیون تومان باید یک ضامن می‌خواهد.

علاوه براین، شعبه دیگری می‌گوید که ضامن برای دریافت وام باید کارمند رسمی و چک صیادی داشته باشد.

بررسی‌های دیگر از شعب بانک کشاورزی نیز بیانگر این است که باید حداقل سه تا شش ماه از افتتاح حساب شما در این بانک گذشته باشد تا میانگین حساب شما براساس نوع حساب بررسی شود که بتوانید وام بگیرید.

طبق این گزارش، در حالی بانک کشاورزی شرط تسهیلات‌دهی در شعب خود را میانگین حساب اعلام می‌کند که مسئولان بانکی معتقدند بانک‌ها نباید برای پرداخت تسیهلات خرد شرط بررسی میانگین حساب بگذارند و باید براساس رتبه اعتباری نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام کنند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=69584
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.