تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

یکی از شهدای حادثه شناور کنارک گلستانی است حساب قرض‌الحسنه متوفیان را به بانک‌ها اطلاع دهید رمزگشایی از سقوط آزاد بورس/ استیضاح وزیر اقتصاد کلید خورد ارسال لایحه CFT برای بررسی به مجمع تشخیص مصلحت نظام پرداخت تسهیلات مستأجران «کمک ودیعه مسکن» بزودی آغاز می‌شود ذخیره‌ ۴.۲ میلیون تن کالاهای اساسی در بنادر کشور پرداخت ۱۴ میلیارد تومان تسهیلات کرونایی در کلاله لیست واگذاری ۶۳۱ شرکت دولتی در سال ۹۷ سلبریتی‌های سیاست رئیس شورای شهر کشته شد دلال‌ها نفس صنعت را بریده‌اند پرواز مستقیم گرگان – اکتائو اعمال محدودیت های کرونایی نباید منجر به اختلال در تولید شود جوجه ریزی رکورد زد ترافیک در محور کندوان سنگین شد حراج املاک ایرانی در گرجستان مصوبات شورای پول و اعتبار در حمایت از کسب‌وکارها در پی شیوع کرونا قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ هزینه‌ زندگی در کدام استان‌ها بیشتر است؟ ۲ گلستانی به تیم ملی راگبی بانوان دعوت شدند رشد دسته جمعی قیمت انواع سکه/ طرح جدید ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان منطقه آزاد برای مازندرانی ها آرزو شد محور کندوان یکشنبه تا سه شنبه هفته جاری در ساعاتی از روز بسته است

کد شما در این بخش
0

پرداخت ۸۰ میلیارد تومان سهم مالیاتی به شهرداری ها و دهیاری های گیلان

  • کد خبر : 39058
  • 15 مرداد 1399 - 14:21
پرداخت ۸۰ میلیارد تومان سهم مالیاتی به شهرداری ها و دهیاری های گیلان

مدیرکل امورمالیاتی گیلان از پرداخت حدود ۸۰ میلیارد تومان سهم مالیاتی به شهرداری ها و دهیاری های استان طی امسال خبر داد.

محسن  محمدی پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:  سال ۹۸  نیز بیش از ۲۶۶ میلیارد تومان به حساب شهرداری ها و دهیاری های استان  واریز شد که این امر گام مهمی در راستای فعالیت های عمرانی و توسعه ای شهرها و روستاهای استان محسوب می شود.

وی تصریح کرد: ۹۹ درصد وصول مالیات طی سال ۹۸ در استان تحقق یافته ؛ ضمن آنکه وصول مالیات در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ نشان دهنده رشد ۲۸ درصدی است.

وی  با بیان اینکه  اگر مردم بدانند ، مالیاتی که  پرداخت می کنند ، چه جاهایی هزینه می شود با میل و رغبت ، مالیات را پرداخت می کنند ، بیان کرد:  براساس قانون  بخشی از مالیات به شهرداری ها برای پروژه های عمرانی پرداخت می شود  .

محمدی پور خاطر نشان کرد: بخشی دیگر از مالیات به خزانه واریز می شود اما تمام مالیات وصولی کفاف حقوق  دستگاه های  دولتی را نمی دهد.

محمدی پور همچنین با اشاره به شرایط سخت ناشی از شیوع ویروس کرونا افزود:  سازمان مالیاتی تلاش کرده با ارائه تسهیلاتی به مودیان در مواردی همچون افزایش مهلت های قانونی ارائه اظهارنامه ها، ثبت اعتراض ها، بخشودگی جرایم  بویژه برای اقشار آسیب دیده،  یاریگر مردم باشد.

وی اظهار داشت: همچنین افرادی که از شرایط تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات های مستقیم استفاده نمایند نیازی به ارائه اظهارنامه مالیاتی نخواهند داشت .

مدیر کل امورمالیاتی استان گیلان طرح ابلاغ الکترونیک اوراق مالیاتی را گام مهم دیگر این سازمان در مسیر تحقق دولت الکترونیک عنوان و تصریح کرد: تحقق این امر منجر به کاهش مراجعات غیرضروری مودیان به ادارات مالیاتی و شفاف سازی فرآیندها خواهد شد.
وی با بیان اینکه  ۳۱ مرداد آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی مشاغل از طریق سامانه www.tax.gov.ir است ، تصریح کرد : همچنین سامانه دریافت گزارش فرار مالیاتی هم در سایت اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.intamedia.ir فعال می باشد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=39058
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.