تاریخ : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026

اخبار ویژه

عاقبت صدور کارت‌های سوخت چه شد؟ نوشیدنی ارزان که برای مغز مفید است بررسی سلامت روانی متهم به قتل آیت الله سلیمانی در پزشکی قانونی جاده کندوان تا ۲۰ شهریورماه در برخی روزهای هفته مسدود می‌شود آغاز لایروبی بندر نوشهر از نیمه دوم امسال کپی‌برداری کاریکاتوری از انقلاب آماری که با جیب و سفره مردم سازگار نیست/تناقض های آشکارا غافل از ظرفیت دریا رشد صادرات ایران به روسیه استاندار مازندران: به دنبال احداث کمپ‌های بزرگ ورزشی و گردشگری حرفه‌ای در استان هستیم جای خالی شایستگی قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۱۱ مهر ۱۴۰۵ ۱۰ درمان طبیعی برای درد سینوس سقوط لحظه‌ای قیمت خودرو در واکنش به ریزش بهای دلار/ آسیب‌های تولید از قیمت‌گذاری دستوری تقویت روابط دانش‌بنیانی ایران و روسیه با همت فناوران مازندرانی تاجگردون رئیس شد قیمت سکه ۲۰ درصد حباب دارد کشف ۴ تن گوشت احتکار شده در تهران تغییرات قیمت سکه و طلا در بازار/ نیم سکه یک میلیون تومان وصیت‌نامه سردار سلیمانی در مورد سنگ مزارش چه بود؟+ تصویر چگونه در سال جدید انسان تازه ای باشیم؟ بانک‌ها ۲۵۰ کارخانه را در مازندران می بلعند چالش های اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳

کد شما در این بخش
♥0

کاهش ۶.۲ درصدی هزینه‌ها با رتبه‌بندی اعتباری

  • کد خبر : 4324
  • 01 اردیبهشت 1397 - 8:29
کاهش ۶.۲ درصدی هزینه‌ها با رتبه‌بندی اعتباری

مدیر توسعه بازار شرکت capital intelligence گفت: رتبه‌بندی اعتباری باعث کاهش هزینه‌ها به ویژه در بازار سرمایه می‌شود.

«هورست برترام» مدیر توسعه بازار شرکت capital intelligence صبح امروز (شنبه) و در نشست نقش رتبه بندی در بازارهای بین المللی که در اتاق بازرگانی تهران برگزار شد، گفت: رتبه‌بندی اعتباری بانک‌ها، بیمه‌ها و شرکت‌های مختلف براساس میزان پایبندی آنها به تعهدات و پرداخت وام‌های خود در محیط بین‌المللی و همچنین حسابداری داخلی آنها انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه رتبه‌بندی اعتباری موضوعی حائز اهمیت در بازارهای بدهی عمومی و خصوصی است، افزود: رتبه‌بندی اعتباری می‌تواند برای بسیاری از وام‌گیرندگان مانند موسسات مالی، شرکت‌ها و شهرداری‌ها و همچنین موسسات دولتی انجام شود. برترام با برشمردن مزایای مختلف رتبه‌بندی، خاطرنشان کرد که شفافیت مهم‌ترین موردی است که از رتبه‌بندی حاصل می‌شود.

وی در ادامه به فرصت‌هایی که رتبه‌بندی اعتباری برای بانک‌ها، بیمه‌ها و دیگر شرکت‌ها و صنایع ایرانی ایجاد می‌کند اشاره کرد و افزود: به دنبال برگزاری سمینارهای مختلف در ایران برای گروه‌های مختلف هستیم.

وی ادامه داد: همچنین شرکت‌هایی که در فضای داخلی ایران نیز فعالیت می‌کنند نیز می‌توانند از خدمات رتبه بندی استفاده کرده و به دولت یا مشتریان خود نشان دهند که میزان ریسک همکاری با آنها تا چه اندازه است.

برترام توضیح داد که ممکن بانک ها یا شرکت های بیمه اتکایی حتی با داشتن رتبه اعتباری حاضر به همکاری با طرف ایرانی خود نشوند؛ اما در صورتی که شرکتی رتبه اعتباری نداشته باشند هزینه های آنها به طور میانگین ۶.۲ درصد افزایش پیدا می کند.

وی خاطرنشان کرد که رتبه بندی اعتباری باعث کاهش هزینه ها به ویژه در بازار سرمایه می شود. در ابتدای این نشست فریال مستوفی رییس مرکز سرمایه گذاری خارجی اتاق تهران توضیحاتی درباره فرصت های سرمایه گذاری در ایران و اهمیت رتبه بندی اعتباری شرکت ها ارائه کرد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=4324
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.