تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 22 October , 2026

اخبار ویژه

پرداخت تسهیلات به واحد‌های صنعتی مازندران کاهش یک متری تراز دریای خزر در ۵ سال به سپرده‌های سرمایه‌گذاری ملل چقدر سود تعلق می‌گیرد؟ جریمه‌خوری دولت از جیب ملت گرانی درد بی درمان ورود سه ابزار معاملاتی جدید به بورس ماجرای خیانت نازی ۲ رقم جدید کلزا برای کشت آماده معرفی به کشاورزان گلستان است ماجرای خواستگاری عمو پورنگ پرداخت تسهیلات یک میلیون تومانی به بیش از ۲۱ میلیون سرپرست خانوار به موجودی حساب قرض الحسنه پس انداز بانک ملی ایران دست نزنید! افزایش ۹۳ درصدی صادرات کالا از آستارا هراز مسدود است کارد فقر به استخوان رسید ضرورت برطرف کردن موانع تولیدکنندگان در صنعتی‌ترین شهر مازندران آغاز بررسی ایرادات مصوبات بودجه ۹۷ در کمیسیون تلفیق ، فردا ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی ۱۵ میلیون تومان شد افتتاح ۲۰پروژه مسکن مددجویی، تولیدی و مخابراتی در صومعه سرا اعضای یک شرکت هرمی در رامسر دستگیر شدند وام یک میلیونی یارانه بگیران «دفاتر پیشخوان» را شلوغ کرد/ ازدحام جمعیت برای خرید سیم‌کارت برندگان قرعه کشی بانک مسکن اعلام شد تامین و توزیع ۱۰ نوع کود کشاورزی در مازندران چرا روزه می‌گیریم؟

کد شما در این بخش
♥1

كاهش مصرف سوخت مازوت و افزايش 4 درصدي توليد انرژي در نيروگاه‌ ‌نكا

  • کد خبر : 16891
  • 19 بهمن 1397 - 1:12
كاهش مصرف سوخت مازوت و افزايش 4 درصدي توليد انرژي در نيروگاه‌ ‌نكا

 از ابتداي سال جاري تا پايان دي ماه 9 ميليارد و 850 ميليون و 860 هزار كيلو وات ساعت انرژي در نيروگاه شهيدسليمي نكا توليد شد.

به گزارش اقتصاد شمال عمادی مسئول روابط عمومی نیروگاه نکا  در گفتگو با اقتصاد شمال با بیان اینکه  از اين ميزان توليد 8 ميليارد و 718 ميليون و 887 هزار كيلووات ساعت انرژي خالص به شبكه سراسري برق كشور تحويل شد گفت:  این میزان از تولید  در مقايسه با مدت مشابه سال قبل 4 درصد رشد داشته است.

وی ادامه داد:در اين  مدت 10 ماه از سال جاری  81 درصد انرژي توليدي در واحدهاي بخاري و 19 درصد در واحدهاي سيكل تركيبي به دست آمد.

عمادی با اشاره به اینکه در پي تلاشها و رايزني هاي وسيع اين نيروگاه با مسئولان استان و كشور در راستاي افزايش تخصيص سوخت گاز و حذف كامل مازوت از چرخه مصرف نيروگاه، تصریح کرد:  در  مدت  یاد شده شاخص سهم سوخت گاز در مجموع انرژي توليدي نيروگاه 10 درصد رشد كرد و به 77 درصد رسيد.

وی یادآور شد:  در اين مدت ميزان توليد انرژي در نيروگاه در مقايسه با سال قبل 4 درصد افزايش داشت و مصرف مازوت سير نزولي در پيش گرفت و نسبت به همين مدت در سال گذشته 25 درصد كاهش يافت.

لازم به ذكر است در اين ده ماه 87 درصد انرژي تعهدي سالجاري نيروگاه، طبق قرارداد محقق شد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=16891
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.