تاریخ : شنبه, ۲۸ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 19 September , 2026

اخبار ویژه

تنهای سینمای بابلسر تعطیل می‌شود رقابت های تنیس روی میز در نیروگاه نکا برگزار شد ورود شیرابه و فاضلاب آلوده مازندران به دریا آینده مبهم توسعه صنایع انعقاد تفاهم‌نامه همکاری توسعه گردشگری در مازندران واگذاری‌بیش از ۱۷ هزار میلیارد ریال از اموال وسهام مازاد بانک ملی استاندار:تسهیل‌گری فعالان اقتصادی مازندران برای تحقق شعار سال ضروری است نیسان صورتی هم آمد امکان سوخت‌گیری با کارت هوشمند در ۳۰ جایگاه منطقه ساری بزرگترین پُل شمال کشور در ساری توسط اقشار مردم افتتاح شد حقوق کارکنان دولت شفاف می‌شود راه‌اندازی درگاه مشاهده ارزش واقعی سهام عدالت سهمیه بنزین آذر واریز شد + جدول یاداشت دکتر همتی درباره سفر به عراق تورم بالای ۴۰ درصد؛ چالش دولت سیزدهم/ تاکتیک ضدتورمی دولت چیست؟ آخرین جزئیات تعطیلی پنج شنبه ها در مازندران افزایش ۶.۸ درصدی اجاره‌بها در تابستان ۹۹ رئیس شورای شهر کشته شد صنایع تبدیلی گلستان جلوتر از برنامه توسعه بسته شدن ۲ روزه محور کندوان کدام بانک کارمزد کمتری دارد؟ دامپزشکی نسبت به شیوع بیماری آنفلوانزا پرندگان در مازندران هشدار داد ۶۳ قطعه آب بندان مازندران لایروبی می شود

کد شما در این بخش
1

جزئیات تازه از حمله به خودروی گشت ارشاد

  • کد خبر : 17782
  • 28 بهمن 1397 - 2:59

فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که نشان می دهد هنگام تذکر ماموران گشت امنیت اخلاقی به بانوان بدحجاب، تعدادی از شهروندان نیز به محل این رویداد می آیند و با ماموران درگیر می شوند.

سرویس اجتماعی اقتصاد شمال ، فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که نشان می دهد هنگام تذکر ماموران گشت امنیت اخلاقی به بانوان بدحجاب، تعدادی از شهروندان نیز به محل این رویداد می آیند و با ماموران درگیر می شوند؛ در این فیلم صدای شلیک هوایی نیز به گوش می رسد، در همین رابطه رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ جزئیات حمله به خودروی گشت ارشاد در میدان نبوت را تشریح کرد.

سرهنگ بابک‌ نمک‌شناس؛ درباره جزئیات حمله به خودروی گشت‌ ارشاد در میدان نبوت، اظهار کرد: ساعت 18 روز گذشته (26 بهمن 97) مأموران پلیس امنیت اخلاقی به دو نفر از بانوان که با پوشش خود، هنجارهای جامعه را رعایت نکرده بودند، تذکر داد که آنها اقدام به جوسازی، هیاهو و فحاشی نسبت به پلیس کردند.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ خاطرنشان کرد: پلیس به علت اهانت و جوسازی، قصد انتقال آنها به مقر پلیس را داشت که این افراد با رفتار و گفتارهای زننده خود، از دستور پلیس تمرد کردند و با همدستی چند عابر، با یورش به سمت خودروی پلیس و شکستن شیشه، قصد چپ کردن خودروی پلیس را داشتند که یکی از مأموران با شلیک تیر هوایی مانع این اقدام اخلال‌گران شد.

وی یادآور شد: پلیس بر اساس وظیفه ذاتی خود، در برابر رفتارها و پوششهای هنجارشکن مسئول است و نمی‌تواند نسبت به اینگونه مسائل بی‌تفاوت باشد و بدون تردید مأموران، با افرادی که بخواهند از دستور پلیس سرپیچی کنند، با اقتدار برخورد خواهد کرد و اسیر جوسازی رسانه‌ها نخواهد شد.

برترین

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=17782
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.