تاریخ : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 21 October , 2026

اخبار ویژه

شناسایی ۶۵۶ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در تنکابن خسارت زنجیر وار اصناف در ایران سود ۱۸ درصدی تسهیلات در نظام تولید توجیه فنی و اقتصادی ندارد چگونه در تابستان از داغ شدن گوشی جلوگیری کنیم؟ + ۱۳ راه آسان حال ناخوش پخت نان در شهرهای مازندران ۴۵ کشور دنیا متقاضی دریافت محصولات نانویی ایران صدور میلیون‌ها کد بورسی از شنبه به مدت یک ماه اختصاص ۵۰ میلیارد ریال برای تکمیل سالن ورزشی طبقاتی لاهیجان امدادرسانی هلال‌احمر مازندران به ۴۷۱ نفر گرفتار شده در برف و کولاک نرخ سکه در مرز ۱۱ میلیون تومانی؛ قیمت طلا و سکه روند صعودی دارد ۱۱۰ هزار تراکنش خرید در دو روز اول نمایشگاه شکرِ نعمت جمهوری اسلامی خدمت خالصانه کارگزاران نظام است خاتمی کجاست؟ سایپا به سایت فروش یکپارچه خودرو اضافه شد دولت با استخراج فرآورده های پردازشی رمزنگاری شده موافقت کرد ثبات نرخ ارز در بازار؛ دلار ۲۶ هزار و ۴۶۲ تومان است فاصله تورمی دهک‌ها به ۲.۶ درصد رسید برداشت توتون در شرق استان گلستان حضور هفت گیلانی در اردوی تیم ملی کیک بوکسینگ آغاز برداشت چای از باغ‌های غرب مازندران تغییرات نرخ تورم خانواردر مرداد/بیشترین وکمترین نرخ تورم استانها ۱۹ بهمن ۵۷؛ پیوستن همافران به انقلاب چشمه‌های هیرکانی قربانی جدید خشکسالی

کد شما در این بخش
♥0

ظرفیت های گردشگری در مشهد مغفول مانده است

  • کد خبر : 17818
  • 28 بهمن 1397 - 13:33

مستعلی که یکی از فعالان به نام اقتصادی و گردشگری در خراسان رضوی است بر استفاده بهتر از فضای گردشگری این استان تاکید کردو  گفت : ظرفیت های گردشگری در مشهد و خراسان رضوی مغفول مانده است .

به گزارش اقتصاد شمال از مشهد ،حسین مستعلی در جمع فعالان اقتصادی و گردشگری خراسان رضوی افزود : مشهد از ظرفیت های خوبی دراین زمینه برخورداربوده اما آنگونه که باید از آن بهره گرفته نشده است .
وی اظهار داشت : اقتصاد و اشتغال دو مقوله مهمی بوده که در ظرفیت های گردشگری مشهد و خراسان رضوی نهفته است.
این فعال اقتصادی گفت : ارتقاء شاخص های گردشگری در ابعاد مختلف نیازمند همفکری و همدلی همه زیر مجموعه و دست اندرکاران در این حوزه است .
وی افزود : کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی و صنایع ، معادن و کشاورزی با همفکری و هماهنگی بین بخشی می تواند در ارتقاء شاخص های تدوین شده نقش آفرینی کند .
مستعلی با انتقاد از نگاه های حزبی و تک بعدی به مقوله گردشگری گفت : اتاق بازرگانی و اتحادیه هتل داران خراسان رضوی از رویکردهای روبه جلو شهرداری مشهد حمایت نکردند .
وی تاکید کرد : باید شهردار جوان مشهد را در ارتقاء جایگاه گردشگری این کلانشهر یاری کرد و نباید او را تنها گذاشت .
وی تصریح کرد : مشهد بیشترین توفیق در بخش گردشگری دارد و باید آنرا گسترش داد .
رییس اتحادیه هتل داران خراسان رضوی هم گفت : گردشگری محور توسعه مشهد الرضاست و باید به آن نگاه ویژه ای شود .
محمد قانعی افزود: در سایر کشورها از گردشگری به عنوان موتور اقتصاد و ثروت حمایت همه جانبه می شود .
وی اظهار داشت : در کشور به ویژه در مشهد برعکس سایر کشورها عمل می شود و اینگونه حرکت ها نگران کننده است.
قانعی با گلایه از جزیره ای عمل کردن برخی دستگاه ها در مقوله زیرساخت های گردشگری گفت : احداث مسکن ارزان قیمت با همراهی برخی دولتی ها زیبنده بخش گردشگری نیست .
وی تاکید کرد : زائر پذیری و گردشگرپذیری در مشهد برکسی پوشیده نیست اما در این زمینه دچار سردرگمی هستیم و باید برای آن چاره اندیشی شود .
رییس اتحادیه هتل داران خراسان رضوی گفت : باید تحول و نگاهی نوینی در اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی استان جایگزین نگرش های سنتی شود .
وی معتقد است : تحول در بخش گردشگری می تواند شاخص ها را ارتقاء دهد .

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=17818
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.