تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

اخبار ویژه

دست‌های خالی آستارا از گردشگری سلامت عقب‌گرد اقتصاد در سایه کاهش قدرت خرید و قطعی اینترنت آغاز طرح ویژه نظارت بر بازار عید نوروز و ماه رمضان طرح هادی روستای شیردارکلا بابلکناردر ایام الله دهه مبارک فجر سوت‌زنی در طرح بانکداری هفدهمین نمایشگاه صنعت ساختمان در گرگان اجرای طرح پرداخت وام طرح اشتغال پایدار روستایی حذف شرط ۱ سال رهن بودن سند خودرو؛ پرداخت مالیات یا دلالی کدام به صرفه‌تر است؟ سرنوشت شعب بانک سپه پس از ادغام چه می‌شود؟ مهلت آزادسازی سهام عدالت فعلا ادامه دارد/ حدود ۱ میلیون نفر سهام خود را فروختند کاهش نرخ بیکاری رویا یا واقعیت؟ پیش بینی ۴۲۰ میلیارد تومانی برای طرح‌ هادی اصغر فرهادی و همسرش دارادوم را بیشتر بشناسید ‌احضار ۴ مدیر سابق و فعلی استان گلستان به دادسرا خبرگزاری آریا رفع فیلتر شد جنجال تازه آقای گل معروف /فسخ قرارداد باشگاهی میزان هدررفت آب در ایران چقدر است؟ حقوق های نجومی یگان ویژه؟ تجاوز به دختر خوشابی کشت گیاهان دارویی؛ از صادرات خام تا فقدان برنامه علمی تولید عوارض خروج و سهم خواهی جابجایی بیش از ۳.۷ میلیون مسافر و ۳۳ هزار تن بار در فرودگاه‌های کشور

کد شما در این بخش
0

اجرای مرحله به مرحله پروژه تصفیه خانه طول لات رودسر

  • کد خبر : 22875
  • 15 اردیبهشت 1398 - 23:47

فرماندار رودسر از اجرای مرحله به مرحله پروژه تصفیه خانه طول لات رحیم آباد این شهرستان خبر داد.

 به گزارش اقتصاد شمال حسین اسماعیل پور در همایش شوراهای اسلامی شهرستان رودسر با بیان این مطلب افزود: برای اجرای این پروژه تصفیه خانه ، ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برآورد شده است.
وی به موضوع پسماندها در این شهرستان اشاره و اضافه کرد: هر کسی طرح و برنامه ای در این زمینه دارد، ارائه دهد و ما هم در این زمینه کمک می کنیم.
فرماندار رودسر همچنین از افزایش چهار برابری بودجه ورزش این شهرستان در سال جاری خبر داد.
اسماعیل پور به نقش و جایگاه شوراها اشاره و بیان کرد: شوراها نقشی موثر و سازنده در روند توسعه دارند و اعتقاد دارم به جای پرداختن به رویکرد تقابلی با مدیران، به رویکرد تعامل روی آورده که طبعا این شرایط به نفع و مصالح جامعه است.
اسدالله عباسی نماینده مردم شهرستان های رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت در دولت تدبیر و امید گفت: بیمارستان رودسر فاقد دستگاه سی تی اسکن است و با وجود احداث بیمارستان در املش، اتاق عمل راه اندازی نشده است.
وی بر ضرورت ساماندهی منطقه باقر آباد رودسر تاکید کرد و از شورا و شهرداری رودسر خواست از همه توان و ظرفیت خود برای انجام آن بکارگیری کنند.
مسلم احمدیان درسنکی رئیس شورای اسلامی رودسر هم در این مراسم با بیان اینکه تلاش هایی برای توسعه این شهرستان در ابعاد و اشکال مختلف انجام شده ولی هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود داریم، گفت: به عنوان نمونه منطقه اشکورات برغم نقش بزرگ و تاثیر گذار در فرایند اقتصاد کشور، متاسفانه از حیث برخی امکانات زیر ساختی محروم است.
وی همچنین بر ضرورت افزایش متعارف قیمت برگ سبز چای، شتاب بخشی در روند ساخت کمربندی کنار گذر کلاچای و همچنین اجرای پروژه راه کلاچای – رحیم آباد – قزوین تاکید کرد.
شهرستان رودسر با چهار بخش مرکزی، کلاچای، رحیم اباد و چابکسر در ۷۵ کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.

ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=22875
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.