تاریخ : دوشنبه, ۲۶ مرداد , ۱۴۰۵ Monday, 17 August , 2026
0

سخنگوی قوه‌قضائیه: سعید ملک‌پور از مبادی غیر رسمی از کشور خارج شده است

  • کد خبر : 27516
  • 03 آگوست 2019 - 23:27

سخنگوی قوه‌قضائیه گفت که سعید ملک‌پور زندانی محکوم به حبس ابد که به مرخصی آمده بود، از مبادی غیررسمی از کشور خارج شده است.

سرویس سیاسی اقتصاد گستر شمال،غلامحسین اسماعیلی درباره خبر فرار سعید ملک‌پور گرداننده سایت‌های مستهجن که به حبس ابد محکوم شده بود، اظهار کرد: فرد مورد اشاره بیش از ۱۱ سال از محکومیت خود را سپری کرده بود و برابر ضوابط و مقررات مشارالیه ۲۲ تیر ۹۸ برابر با مقررات مربوطه و اخذ وثیقه به مرخصی سه روزه رفت که در پایان مهلت مرخصی به زندان مراجعه نکرد.

وی اضافه کرد: به مراجع امنیتی و اطلاعاتی اعلام کرده بودیم به فرد مورد اشاره مرخصی اعطا می‌شود و مراقبت‌های لازم را داشته باشند. محکوم مورد اشاره ممنوع الخروج بوده و از مبادی غیر رسمی از مرز خارج شده است.

سخنگوی قوه‌قضائیه افزود: این فرد ابتدا محکوم به اعدام شده بود ولی حکم اعدام وی تبدیل به مجازات حبس ابد شد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=27516

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.