تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

ارز واردات فوری یک میلیون دوز واکسن کرونا پرداخت شد آموزش تبدیل هر گوشی به مودم وای فای روش های شناخت زنی که به شما علاقمند است صادرات ۱۴۵ هزار تن کالا از مازندران به کشورهای منطقه طی یک‌ماه بازیگر زن :شوهرم اگر بفهمد با من چه کردند ؛ مرا می کشد تصادف عجیب 206در تهران/معجزه زنده ماندن راننده ماجرای آتش گرفتن محوطه صفی آباد چه بود؟ اثر پیشگامی بانک مسکن در ارائه گارانتی ساختمان تکمیل زنجیره ارزش در صنعت نفت ایرادات اجرایی شدن مالیات خودروهای وارداتی/ جایگاه رمزارز در معاملات ایرانیان خودرو گران شد/ رشد ۴ تا ۹ میلیون تومانی قیمت محصولات سایپا+ تصویر بخشنامه آغاز عملیات اجرایی باقی مانده آزادراه رشت – قزوین در محدوده منجیل اعضای شبکه فساد مالی در شهرداری بندرگز دستگیر شدند تعمیر پنج فروند شناور با پرچم خارجی در مازندران رفع محرومیت سیاست اقدامات ویژه اوراسیا برای مقابله با کرونا چه کسی وزیر را بازخواست کرد؟ وام ۱۲۰ میلیون تومانی بافت فرسوده ابلاغ شد پایش قضایی واحدهای تولیدی و مساله اقتصاد رونمایی از “مثل ما ، اما” در آستانه اشرفیه گزارش خسارت سیل ارائه می شود افزایش ۲۵ لیتر در ثانیه‌ای آب شرب مشترکین ماهفروجک ساری جزئیات جدید در مورد پرونده «مدرسه معین»

کد شما در این بخش
4

استفاده از ابزار مالیات برای توسعه پایدار بخش خصوصی

  • کد خبر : 28106
  • 16 مرداد 1398 - 23:52

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: اجرای فرآیند مالیات بر مجموع درآمد بگونه‌ای انجام شود که بهبود استفاده از ابزارهای مالیاتی در توسعه پایدار بخش خصوصی را به دنبال داشته باشد.

فرهاد دژپسند در گفتگویی در حاشیه هشتاد و هفتمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، اعمال مالیات بر مجموع درآمد را، یکی از رویکردهای جدی وزارت اقتصاد عنوان کرد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ابراز امیدواری کرد، اجرای فرآیند مالیات بر مجموع درآمد بگونه ای انجام شود که بهبود استفاده از ابزارهای مالیاتی در توسعه پایدار بخش خصوصی و فرونشاندن فعالیت های اختلال زا را در پی داشته باشد.

وزیر اقتصاد با اشاره به فرآیند پیاده سازی مالیات در بورس تاکید کرد: باید با ایجاد انگیزه هایی، ورود شرکت ها در مقیاس های بزرگ، متوسط و کوچک به بازار بورس را تقویت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح، باید دغدغه عملیات های گذشته را برای ورود به بازار بورس به حداقل برسانیم و در این راستا مقرر شد نظرات تکمیلی اعضاء را اخذ و در فرآیند اصلاح استفاده کنیم.

دژپسند در پاسخ به سوالی در خصوص مالیات بر عایدی سرمایه نیز گفت: یکی از مواردی که در اصلاح قانون مالیات های مستقیم بر روی آن متمرکز شدیم، تعریف پایه های جدید مالیاتی از جمله مالیات بر عایدی سرمایه و نیز معافیت های مالیاتی است.

وی افزود: ما در یک دوره تاریخی گسترده،  معافیت های مالیاتی متعددی وضع کرده ایم که برخی از این معافیت ها، اقتضای دوره خود را از دست داده و دلیلی برای ادامه بقای آنهای وجود ندارد، بنابراین اصلاح آن در دستور کار وزارت اقتصاد قرار دارد.

این گزارش حاکی است، هشتاد و هفتمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی  به ریاست دکتر فرهاد دژپسند و با دستور کار بررسی راهکارهای “تسهیل ورود شرکت‌ها به بورس اوراق بهادار و تسریع وصول مالیات از طریق اصلاح برخی از مواد قانون مالیات‌های مستقیم” برگزار شد.

در این نشست، همچنین، بررسی شرایط ورود شرکت های متوسط و کوچک موسوم به SME ها به بازار سرمایه و مشکلات و موانع موجود در مسیر تغییر وضعیت حقوقی شرکت ها از مسئولیت محدود به سهامی، مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=28106
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.