تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

نمایشگاه لوازم خانگی و سیستم های صوتی،تصویری در رشت گشایش یافت رنگ خطر مشکلات اقتصادی سالمندی دهه شصتی ها از سامانه چک‌های سرقتی رونمایی شد قیمت خرده‌فروشی سیگار در بازار + جزئیات خرید تضمینی بیش از ۳۰۷ هزار تن محصولات کشاورزی در مازندران خواستگاری عجیب افسانه از مادر یک جوان روند پرداخت وام خسارت‌دیدگان کشاورزی گلستان کند است چگونه اکانت تلگرام خود را حذف کنیم؟ معرفی ظرفیت‌های گردشگری برای رونق اقتصادی سوادکوه ردیابی محصولات کشاورزی از مبدا تا مقصد فعالان محیط زیست؛ ساحل رادیو دریا را از زباله ها پاک کردند داماد خونی اقتصاد ملی و بحران بهره‌وری پایین نیروی کار قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۹ دی ماه ۱۴۰۲ همه چیز هست اما گران ماینینگ در تور مالیاتی دسترسی ۸۰ هزار خانوار بابلی به اینترنت پرسرعت مزایده عمومی املاک و مستغلات موسسه اعتباری ملل نرخ سکه و طلا اندکی کاهش یافت؛ سکه ۱۰ میلیون و ۴۰ هزار تومان قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۱ شهریور ۱۴۰۲ نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۴۴ درصد رسید موسسه تحقیقات برنج کشور ۲ رقم جدید این محصول را معرفی کرد صدور مجوز احداث معدن در حاشیه بزرگراه تهران- شمال به چه قیمت؟

کد شما در این بخش
0

۵ طرح عمرانی و خدماتی در رامسر به بهره برداری رسید

  • کد خبر : 29243
  • 02 شهریور 1398 - 23:42

همزمان با نخستین روز از هفته دولت ۵ طرح عمرانی، خدماتی و مددجویی روز شنبه با اعتباری بالغ بر ۱ میلیارد و ۱۶۰ میلیون تومان در رامسر به بهره برداری رسید.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،این طرح ها شامل آسفالت و بهسازی راه روستایی، ۲ طرح دیواره حفاظتی، افتتاح یک واحد مسکونی مددجویی و یک واحد اشتغالزایی بهزیستی است.

معاون امور عمرانی و اقتصادی فرمانداری رامسر روز شنبه در آئین افتتاح پروژه آسفالت راه روستای سفید تمشک گفت: راه این روستا به طول یک هزار و ۵۰ متر با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیون تومان به بهره برداری رسید.

علی لاریجانی با بیان این که اعتبار اجرای این طرح از سوی دهیاری روستا و اهالی محل تامین و پرداخت شده است،  افزود : علاوه بر بهسازی به منظور پیشگیری از تصادفات، علاوه بر خط کشی، آینه هم در کنار محور نصب شد.

به گفته وی ، این روستا یکی از محورهای گردشگری در شهرستان رامسر است و با بهره برداری این طرح، در رونق بخش گردشگری منطقه موثر است.

وی  همچنین با اشاره به اجرای طرح  دیوار سنگی برای جلوگیری از رانش زمین در روستای گاو رمک اشاره کرد و گفت: این طرح با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات حوادثی تامین و هزینه شده است.

لاریجانی افزود : با اجرای این طرح پس از بارندگی شاهد رانش زمین منطقه نخواهیم بود.

معاون امور عمرانی و اقتصادی فرمانداری رامسر خاطر نشان کرد : ساخت دیوار حفاظتی در روستای پتک هم با  اعتباری بالغ بر  ۲۰۰ میلیون تومان از محل اعتبار حوادث غیرمترقبه تامین و پرداخت شده است.

وی گفت : برای تکمیل این طرح دو ماه وقت صرف شد و از این پس مردم منطقه برای تردد به هنگام بارندگی مشکلی نخواهند داشت.

همچنین در نخستین روز از هفته دولت یک واحد مسکونی مددجویی تحت پوشش کمیته امداد با اعتبار ۴۰ میلیون تومان از محل کمک های خیرین و کمیته امداد ساخته و تحویل مددجو شد و یک واحد شیرینی پزی در بخش اشتغالزایی نیز با اعتبار ۲۰ میلیون تومان از سوی اداره بهزیستی رامسر تامین و ساخته شده است.

شهرستان ۸۰ هزار نفری رامسر یکی از گردشگر پذیر ترین شهرهای غرب استان‌مازندران است.

ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=29243
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.