تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

رئیسی قبل از تشکیل دولت مبارزه با فساد را کلید زد زیان ۱۰ میلیارد ریالی کرونا به صنعت مرغ گلستان پلیس‌نما ها موجب وحشت خارجی ها در آستارا بودند دختری به نام «زری» افزایش ۹۴ درصدی ارزش معاملات بورس منطقه‌ای گیلان مصوبه بسته حمایت غذایی اصلاح شد قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان در ۸ شهر مازندران موسوی: برای تکمیل بارانداز راه‌آهن آستارا با جمهوری‌آذربایجان رایزنی می‌کنیم آبرفت پول‌های دولت در بانک‌ها وجود ۴ میلیون تُن کالای اساسی در بنادر کشور بازار پیراهن در شب عید چگونه است؟ ماجرای خیانت زن متاهل ۱۳ طرح عمرانی و خدماتی در بخش بلده شهرستان نور افتتاح شد بحران در خانه داماد /بزن و بکوب در خانه عروس! ۲۰۱ پروژه ارتباطی سیار و زیرساختی در گیلان بهره برداری شد مابه‌التفاوت ۵۰هزارمیلیاردی واردات کالاهای اساسی کشف احتکار ۱۰ میلیارد ریالی سیمان در مازندران ۷۹۳ تن برگ سبز چای توسط تعاون روستایی گیلان خریداری شد مهلت تسویه بدهی بانکی تمدید شد قیمت خودرو در بازار آزاد سه شنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۲ همانی که انتظار داشتیم رشد ۳ درصدی ارزش معاملات بورس

کد شما در این بخش
♥0

الزام بانک‌های دولتی و اصل ۴۴ به بخشودگی سود تسهیلات مشتریان

  • کد خبر : 31100
  • 16 مهر 1398 - 11:25

بانک مرکزی برای بخشودگی سود تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومان و کمتر از آن شرایطی را تعیین کرده و این بخشودگی در حال حاضر تنها در برخی از بانک‌ها اجرایی شده و فعلا در تمامی بانک‌ها اجرایی نمی‌شود.

بانک مرکزی بخشنامه‌ای را در خصوص اجرای بند «ل» تبصره ماده ١۶ قانون بودجه سال جاری به بانک‌ها و موسسات اعتباری ابلاغ کرد. بر اساس این بخشنامه، مشمولین بخشودگی سود تسهیلات با مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان و کمتر از آن (اصل تسهیلات) می‌توانند از زمان تصویب قانون بودجه ۹۸ فقط تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان از بخشودگی سود تسهیلات استفاده کنند و مازاد بر آن سقف قابل بخشش نیست.

اما پیگیری‌های خبرنگار ایبِنا حاکی از آن است که این بخشودگی سود در حال حاضر شامل مشتریان همه بانک‌ها نمی‌شود و همچنین مشتریان باید از دو شرط کلی برای استفاده از این بخشودگی برخوردار باشند.

شهرزاد دانشمندی مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی در این باره اظهار داشت: در رابطه با بند “ل” تبصره ۱۶ قانون بودجه امسال، تسهیلات کمتر از یک میلیارد ریال به شرطی مشمول بخشودگی سود می‌شوند که اصل تسهیلات زیر یک میلیارد ریال باشد.

وی افزود: همچنین سود و اصل تسهیلات باید کمتر از یک میلیارد ریال باشد و افرادی که این دو شرط را دارند در صورتی که اصل تسهیلات را به بانک عامل پرداخت کنند سود و جرایمشان بخشیده می‌شود.

دانشمندی تاکید کرد: این بخشودگی فعلا در همه بانک‌ها اجرایی نمی‌شود و تنها بانک‌های دولتی و بانک‌های مشمول اصل ۴۴ قانون اساسی ملزم به اجرای این بخشنامه هستند.

به گزارش ایبِنا، بخشنامه بخشودگی سود تسهیلات زیر ۱۰۰ میلیون تومان به بانک‌های ملی، صادرات، تجارت، ملت، سپه، مسکن، کشاورزی، صنعت و معدن، توسعه صادرات، رفاه کارگران، پست بانک و توسعه تعاون ابلاغ شده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=31100
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.