تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

ابزار جدید سیاست‌گذاری پولی به تصویب شورای فقهی بانک مرکزی رسید صادرات ۷۰۰ تن کیوی از نوشهر به خارج کشور بدهی دولت با بانک ها ۱۰۰ هزارتن برنج در گمرک دپو شده است آموزش مهارتی بیش از ۱۸ هزار نفر در مازندران افزایش۲۵ درصدی درآمد مازندران از گردشگران خارجی پرسپولیس در چه صورتی قهرمان آسیا می‌شود؟ شرکت‌های حمل و نقل متقاضی کارنه تیر رتبه‌بندی می‌شوند آزاده گیلانی: غفلت اهالی قلم از یادگاران دوران دفاع مقدس گناه نابخشودنی است مقاومت قیمت برنج مازندران در سقف ۶۰ هزار تومان تورم سالانه شهریور ماه ۴۵.۸ درصد شد تغییرات بدهی‌های خارجی در ۵ سال اخیر سهم قابل توجه بانک ملی ایران در طرح اشتغال فراگیر بهره‌برداری از سد لاستیکی سرخرود تا ۴ ماه آینده تشکیل کارگروه مناطق آزاد در قوه قضائیه انتصاب مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد افزایش ۱۱ درصدی تلفات ناشی حوادث کار عرضه سفته‌های جدید در بانک ملی آغاز شد + عکس تنور رانت و فساد خاموش می شود؟ ۲۵ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی کلاردشت به چرخه تولید برگشت ممنوعیت صادرات کالاهای مشمول ارز ۴۲۰۰ تومانی توزیع ۱۸ هزار تن نهاده‌های دامی یارانه‌ای بین مرغداران گیلانی وزیر ورزش و جوانان از پروژه نیمه کاره ورزشی بازدید کرد

کد شما در این بخش
0

حکم محکومیت ۱۰ کارمند رشوه‌ بگیر در محمودآباد صادر شد

  • کد خبر : 32762
  • 13 آذر 1398 - 13:29

دادگستری مازندران از صدور احکام قطعی ۱۰ کارمند رشوه بگیر دستگاههای اجرایی شهرستان محمودآباد خبر داد.

روابط عمومی دادگستری مازندران اعلام کرد که این افراد از مسئولان  اداری سابق و کارمندان بخشداری، بنیاد مسکن، بنیاد مستضعفان، هیات مدیره شرکت تعاونی مسکن کارکنان بانک و دهیاری شهرستان محمودآباد بودند.

جرم این افراد اخذ رشوه، دریافت های غیرقانونی از افراد متقاضی دریافت مجوز ساخت و تغییر کاربری اعلام شده است.

روابط عمومی دادگستری مازندران از قول رییس کل دادگستری استان مزاحمت در اجرای احکام منابع طبیعی، جعل، شهادت کذب، رشوه و ارتشاء را از دیگر اتهامات این افراد اعلام کرد.

حجت الاسلام محمد صادق اکبری با اعلام این که احکام در  شعبه دادگاه تجدیدنظر استان مازندران قطعی شد، توضیح داد: در این راستا ۱۰ نفر به نام‌های سلمان دریایی، اسدالله محسنی، رجب مهدوی، حسین رضوی، علی اکبر زارع، مجتبی زارع، حسین اسماعیلی، مرتضی سلحشور، تراب حسی، دل آرام دریایی دستگیر و پس از صدور احکام قطعی این افراد به حبس، شلاق، انفصال از خدمات دولتی، ضبط وجوه پرداختی ناشی از ارتشاء و پرداخت میلیون‌ها تومان جزای نقدی تا دو برابر بهاء اراضی زراعی و باغ‌ها وقلع و قمع بنا بابت تغییر کاربری اراضی محکوم شدند.

رییس کل دادگستری مازندران با بیان این که تمام عزم دستگاه قضایی استان مازندران شناسایی و بستن راه‌های بروز فساد و مبارزه با مفاسد است، گفت : مبارزه جدی و قاطعانه با فساد در چارچوب قانون انجام می‌گیرد و سیاست ما رسیدگی به پرونده‌های مهم در نهایت دقت و سرعت است تا بسترهای فساد اداری و مالی خشکانده و ناامن شود.

دادگستری مازندران اوایل آبان ماه گذشته نیز حکم قطعی مسئولان سابق اداری شهرستان نور از جمله فرمانداری، بخشداری، جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن که با اخذ رشوه و دریافت‌های غیرقانونی از افراد متقاضی دریافت مجوز ساخت و تغییر کاربری، مبادرت به تغییر کاربری و ساخت و ساز غیرمجاز می‌کردند، صادر و اطلاع رسانی کرده بود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=32762
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.