تاریخ : شنبه, ۲۱ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 12 September , 2026

اخبار ویژه

صادرات ۱۵۰ میلیون دلاری کالا از مازندران اجرای حاکمیت شرکتی باید جدی تر شود جوجه‌ریزی ۱۶.۷ میلیون قطعه‌ای در مازندران بازتاب سخنان رهبری در رسانه‌های عربی دستور ارزی رئیسی به بانک مرکزی صاحبان صنایع کوچک گلستان مشاوره بورسی می‌گیرند عمل نکردن به تعهد ارزی گران تمام شد محل جدید دفن زباله درمنطقه “شوکاشور” آمل منتفی شد توکلی در میان تجمع کنندگان تا اطلاع ثانوی خودرو نخرید واگذاری باقیمانده سهام دولت در ۳ بانک و دو بیمه افراد انقلابی برای مقابله با مصادیق بدحجابی وارد میدان شوند ضرورت سرمایه گذاری در صنعت گردشگری گیلان خسارت بیش از ۴۰میلیارد تومانی سیل در رضوانشهر رشد ۱۰۰ درصدی درآمد شهرداری بهنمیر در سال ۹۹ محاسبه عیدی شاغلان پاره‌وقت/ هر ماه کارکرد چقدر عیدی دارد؟ فعالیت کارخانه کمپوست پسماند تنکابن آغاز شد جزییات جدید از واگذاری سرخابی‌ها/ مردم سهامدار باشگاه‌ها می‌شوند پیشنهاد حذف چک حامل/ درج کدملی گیرنده بر روی تمام چک‌ها خودکشی مرد ۳۴ ساله در آستارا گلستان از امکانات ایجاد اکوسیستم های فن آور محور محروم است امداد رسانی سپاه کربلا به سیل زدگان آتش در جنگل‌های نوشهر

کد شما در این بخش
0

تکلیف سهام عدالت به روش غیرمستقیم بزودی مشخص می‌شود

  • کد خبر : 37227
  • 12 خرداد 1399 - 12:33

مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس از تعیین تکلیف سهامداران عدالت به روش غیر مستقیم از ۱۷ خرداد خبر داد.

به نقل از واحد مرکزی خبر، محمدرضا معتمد گفت: از ۱۷ خرداد به بعد شرکت‌های سرمایه گذاری استانی در بورس پذیرفته می‌شوند و سهامدارانی که روش غیر مستقیم را انتخاب کردند می‌توانند از طریق شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام خود را معامله کنند.

مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس با اشاره به اینکه سهام عدالت یک سهام ارزنده است و منفعت‌های آتی زیادی دارد گفت: از زمان آزاد سازی سهام عدالت، حجم فروش این سهام نسبت به سهام‌های روز بسیار کمتر است و بیانگر این است که سهامداران عدالت قصدشان نگهداری این منافع ارزشمند است.

وی ادامه داد: در زمان آزاد سازی امکان فروش ۳۰ درصد از سهام وجود دارد که تا پایان سال امکان فروش کامل سهام امکان پذیر خواهد بود. معتمد بیان کرد: سرمایه داران سهام عدالت با مشخصات هویتی خود می‌توانند وارد سامانه سهام عدالت شوند و اطلاعات سهام خود را مشاهده کنند.

معتمد درباره احراز هویت سهامداران عدالت گفت: احراز هویت برای افرادی که شماره تلفن و شبای خود را در سامانه ثبت کردند احراز هویت آنان انجام شده، اما افرادی که شماره تلفن و شبای بانکی خود را در سامانه وارد نکرده اند باید با مراجعه به کارگزاری‌ها، سامانه سجام، دفاتر پیشخوان و بانک‌ها احراز هویت شوند.

مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس بیان کرد: با توجه به تمدید روش انتخاب مستقیم یا غیر مستقیم سهام عدالت تا ۱۵ خرداد، از ۱۷ خرداد ماه مشخص می‌شود که چه تعداد روش مستقیم وچه تعداد روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند.

معتمد بیان کرد: افرادی که روش غیر مستقیم را انتخاب کردند و سهام آنها در اختیار شرکت‌های سرمایه گذاری استانی است، ما این شرکت‌ها را در بورس پذیرش می‌کنیم و سهام شرکت‌های استانی به ان‌ها تخصیص داده می‌شود.

وی ادامه داد: به همه افرادی که روش مستقیم یا غیر مستقیم را انتخاب کرده اند سهام ۳۶ شرکت بورسی و ۱۳ شرکت غیربورسی تعلق می‌گیرد. در آینده این ۱۳ شرکت در قالب شرکت‌های هلدینگ تعیین تکلیف می‌شوند و سهام این شرکت‌ها به افراد تعلق می‌گیرد. ۱۳ شرکت از شرکت‌های پُر بازده هستند و در آینده منافع زیادی دارند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=37227
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.