تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

تندباد به سربندی ۹۵ واحد ساختمانی در املش خسارت زد پرداخت تسهیلات یک میلیون تومانی به بیش از ۲۱ میلیون سرپرست خانوار اخذ سند مالکیت کاداستر برای ساحل دریا ‌توصیه‌های خسارت‌بار ماکیاولی‌ نام لاریجانی به عنوان نماینده تاخیرکننده اعلام شد ماجرای درگیری شدید ۷ مرد در آستارا صدور کد بورسی برای همه دارندگان سهام عدالت اصلاحیه قانون مالیات بر ارزش افزوده از دوشنبه اجرایی می‌شود جاده چالوس یک هفته تا ۱۰ روز بسته خواهد بود ۲۰ اشکال اساسی در طرح قانون بانک مرکزی مجلس راز پوشاک محلی مردم مازندران احیای گردشگری تورقوزآباد کنترل نقدینگی با ابزار نرخ سپرده قانونی جهش ۴۹۰ هزار تومانی سکه/ طرح جدید از ۴ میلیون گذشت استاندارد بین‌المللی دوغ رابطه سواد رسانه ای و شهروند رسانه در جامعه تغییرات قیمت ۱۲ گروه هزینه‌ای خانوار در بهمن ماه تعطیلی شعب زیان ده بانکی/ پیگیری واگذاری اموال مازاد بانک‌ها پول یا ارز فیات چیست؟ افزایش ۳۵ درصدی درآمد مازندران طبیعت بهاری گلستان نظارت بر زنجیره تأمین و توزیع سموم کشاورزی در مازندران مامانِ تتلو: امیر را شما زامبی‌ها خراب کردید

کد شما در این بخش
0

سرنوشت سهمیه بنزین نوروزی چه می‌شود؟

  • کد خبر : 37916
  • 07 تیر 1399 - 12:26
سرنوشت سهمیه بنزین نوروزی چه می‌شود؟

شیوع ویروس کرونا در کشور سرنوشت سهمیه نوروزی بنزین را تغییر داد و آنطور که مسوولان اعلام کرده بودند قرار شد این سهمیه در فرصت مناسب‌تری به مالکان خودرو تخصیص یابد که به نظر می‌رسد با صحبت‌های رئیس جمهوری درباره امکان شروع مسافرت‌ها با رعایت نکات ایمنی و بهداشتی، زمان مناسب برای تخصیص سهمیه بنزین نوروزی فرا رسیده باشد.

بعد از سهمیه‌بندی بنزین و نزدیک شدن به ایام نوروز، موضوع سهمیه نوروزی مطرح شد اما شیوع ویروس کرونا در کشور و منتفی شدن سفرهای نوروزی بحثهای دیگری را مبنی بر تغییر در زمان اختصاص این سهمیه، ایجاد کرد، آن زمان علی ربیعی – سخنگوی دولت  – اعلام کرد: دولت تلاش می‌کند سهمیه بنزین نوروزی برای فرصتی مناسبت‌تر و بعد از شکست کرونا به کارت‌های سوخت واریز و مورداستفاده قرار گیرد.

به گزارش ایسنا؛این درحالی است که حسن روحانی – رئیس جمهوری – به تازگی گفته است: با بررسی‌ها در ۳ استان تهران، گیلان و مازندران مشخص شد که مسافرت عامل شیوع کرونا نبوده و می‌توان با رعایت نکات بهداشتی به مسافرت رفت.

این صحبت‌ها حاکی از این است که عملا درهای سفر به سوی گردشگران باز شده و اکنون شهروندان انتظار دارند که در این شرایط فکری نیز به حال سهمیه بنزین سفر شود و هیات دولت در این باره تدابیر لازم را در نظر بگیرد.

اما فاطمه کاهی – سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی – درباره این مساله به ایسنا اظهار کرد: هنوز دستوری در این رابطه به شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ابلاغ نشده است اما اگر تصمیمی اتخاذ شود، مشکلی برای توزیع سهمیه نوروزی وجود ندارد.

وی با بیان این‌که این تصمیم باید از سوی هیات دولت ابلاغ شود، تصریح کرد: شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی،  اجراکننده این طرح است و در صورت ابلاغ این موضوع آمادگی لازم برای اجرای این کار در این شرکت وجود دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=37916
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.