تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

افتتاح3 پروژه عمرانی در شهر هچیرود چالوس شواهد نویافته از آثار سده های اولیه اسلامی در رشت هویدا شد آغاز طرح «بیمه مستقل زلزله برای واحدهای مسکونی» بیمه ایران به مناسبت دهه فجر ۳۳ سال است‌در‌قرنطینه‌خانگی‌هستم جزییات تغییرات ۸ ماهه قیمت‌ها در بازار معامله بیش از ۱۶۹ میلیون سهم در بورس حرف و حدیث های پایان داستان ماه عسل و احسان علیخانی امتیاز مسکن ملی در دام بازار سیاه/ چه کسی روغن نباتی را کمیاب کرد؟ کسب‌وکار‌ها تا ۱۵ اردیبهشت ماه ملزم به دریافت شناسه یکتا هستند ایجاد مقاصد گردشگری روستایی در مازندران صنعت نساجی راهی برای همکاری /کره ای ها در راه گیلان صید بیش از ۴۹۳۰ تن ماهی کیلکا در مازندران نخستین کاروان اعزامی حج تمتع ۱۴۰۲ امشب از فرودگاه ساری جمع‌آوری برخی از شعب بانک‌ها سهم بانک مسکن در طرح اقدام ملی مهلت ۱۰ روزه ء اثر چک‌های برگشتی لغو شد ناکارآمدی نهاد روابط عمومی در ادارات شهرستان دورود جزییات پرداخت چک تسهیلات مسکن وزیر ورزش و جوانان از پروژه نیمه کاره ورزشی بازدید کرد وعده خبر خوش برای کاهش سود وام مسکن ضرورت تقویت شاخص اعتماد در بورس/ گشایش اقتصادی با فروش اوراق به دست نمی‌آید رمزهای یکبار مصرف اجراشد قطعی برق و خسارت های چند میلیونی به مشترکین/ چرا برق قطع می‌شود؟

کد شما در این بخش
1

۵۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به زراعی باغات و بهسازی کارخانجات چای پرداخت می شود

  • کد خبر : 42041
  • 19 آبان 1399 - 21:36
۵۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به زراعی باغات و بهسازی کارخانجات چای پرداخت می شود

رئیس سازمان چای کشور گفت: ۵۵۰ میلیارد ریال تسهیلات از محل صندوق حمایت توسعه صنعت چای و بانک های عامل برای به زراعی باغ های چای و بهسازی کارخانه ها به چایکاران و کارخانه داران چای گیلان و مازندران پرداخت می شود.

حبیب جهانساز روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه تسهیلات به زراعی باغ های چای شامل هرس بوته ها، وجین علف های هرز و کودپاشی با سود ۴ درصد پرداخت می شود، خاطر نشان کرد: به منظور احیای باغات چای به ازای هر هکتار ۱۵۰ میلیون ریال، هرس کف بر ۱۰۰ میلیون ریال و هرس کمربر ۵۰ میلیون ریال پرداخت می شود.

وی افزود : چایکاران و صاحبان کارخانجات چای برای تشکیل پرونده و دریافت این تسهیلات به اداره چای شهرستان محل سکونت خود مراجعه کنند.

رئیس سازمان چای با بیان اینکه دولت ۸۵ درصد هزینه سامانه آبیاری تحت فشار را به صورت بلاعوض به چایکاران پرداخت می کند، گفت: چایکاران دارای مجوز پروانه بهره برداری امکان بهره مندی از این تسهیلات بلاعوض را دارند.

حبیب جهانساز همچنین به اتمام فصل برداشت چای در کشور اشاره کرد و گفت: در سال جاری حدود ۱۳۳ هزار تن برگ سبز چای درجه یک و دو از کشاورزان چایکار استانهای گیلان و مازندران بصورت تضمینی خریداری شده است که از این میزان ۶۱ هزار و ۱۸۰ تن درجه یک (۴۶ درصد) و ۷۱ هزار و ۸۲۰ تن درجه دو (۵۴ درصد) بود.

وی افزود: از این مقدار برگ سبز چای ۲۹ هزار و ۸۸۰ تن چای خشک استحصال شد که در مقایسه با پارسال ۵ درصد افزایش داشته است.

رئیس سازمان چای کشور مجموع مبلغ خرید برگ سبز چای امسال را ۵۱۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و افزود: تاکنون ۴۵۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان معادل حدود۹۰ درصد مطالبات چایکاران گیلان و مازندران پرداخت شده است.

استان های گیلان و مازندران بیش از ۵۰ هزار خانوار چایکار و حدود ۲۸ هزار هکتار باغ چای دارد در این میان ۹۰ درصد باغات چای در استان گیلان و ۱۰ درصد در استان مازندران قرار دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=42041
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.