تاریخ: ۲۱:۵۶ :: ۱۳۹۹/۰۹/۲۴
بودجه گیلان سال آینده ۲۷ درصد رشد خواهد داشت

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان گفت: اعتبارات استان در لایحه بودجه ۱۴۰۰، در مجموع ۲ هزار و ۳۱۳ میلیارد تومان پیش بینی شده که جایگاه گیلان در بین ۳۱ استان کشور رتبه شانزدهم و بیانگر رشد ۲۷ درصدی است.

کیوان محمدی  عصر دوشنبه در نشست خبری در جمع رسانه های استان اظهار داشت: یک هزار و ۵۳۱ میلیارد تومان در لایجه بودجه ۱۴۰۰، اعتبار تملک دارایی سرمایه ای برای استان پیش بینی شده که در مقایسه با سال قبل ۶۱ درصد رشد را نشان می دهد.

وی سهم گیلان از بودجه ۱۴۰۰ را به نسبت جمعیت معادل ۳.۴ درصد عنوان و تصریح کرد: در واقع اعتبارات هزینه ای گیلان رشد ۵۴ درصدی و اعتبارات تملک رشد ۱۸ درصدی را نشان می دهد که در بخش تملک از متوسط کشور بیشتر رشد داشتیم.

وی با بیان اینکه در بودجه ۱۴۰۰ برای استان ۴۴ پروژه ملی ویژه پیش بینی شده است، گفت: همچنین ۳۳ طرح استانی ویژه در لایحه بودجه سال آینده خواهیم داشت.

محمدی به محورهای لایحه بودجه نیز ۱۴۰۰ اشاره و اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی مبتنی بر رهنمودهای مقام معظم رهبری، سیاست های جمعیتی نظام، تاکید بر توسعه صادرات غیر نفتی و عدم اتکا به نفت و مقابله فعال با ویروس کرونا از جمله محورهای اصلی بودجه سال آینده است.

وی با بیان اینکه دولت مکلف است در ۱۵ آذرماه هر سال لایحه بودجه سال بعد را به مجلس شورای اسلامی اعلام کند، گفت: بودجه مقدرات یک کشور در طول یک سال را گردآوری می کند و کلیه اسناد و مستندات در آن وجود دارد که امسال  ۱۲ آذرماه سه روز زودتر  به مجلس ارائه شد.
وی تنظیم بودجه را نیازمند کار کارشناسی دانست و افزود: لایحه بودجه حاصل کار زبده ترین کارشناسان سازمان برنامه و بودجه و دست اندرکاران دانشگاهی است که با روی هم ریختن دانش و تفکرات خود آن را پیشنهاد می دهند که مجلس شورای اسلامی نیز با کار کارشناسی درباره لایحه بودجه داوری خواهد کرد.
وی با اشاره به تاکید ویژه دولت بر تکمیل طرح های نیمه تمام اظهار کرد: دولت تدبیر و امید در دو دوره گذشته تلاش کرده پروژههای نیمه تمام را به بهره برداری برساند؛  ضمن آنکه توجه ویژه به معیشت مردم از طریق تامین کالاهای اساسی نیز در دستور کار دولت قرار دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان ادامه داد: با وجود ظلمی که  دشمنان بر جمهوری اسلامی روا داشتند، دچار کمبود شدید در کالاهای اساسی نشدیم و این در حالی است که کشورهای دیگر در مقابل این فشارهای سخت با قحطی مواجه می شدند.

وی اظهار داشت: رفاه اجتماعی بالاترین مورد در لایحه بودجه ۱۴۰۰ دولت است و دولت  تمهیدات لازم را برای این امر در بودجه در نظر گرفته است .
محمدی، با اشاره به برخی بدبینی ها نسبت به بودجه سال ۹۹، اضافه کرد: با توجه به پیش بینی های صورت گرفته  در بودجه مشکلی از بابت تامین حقوق و مزایای کارکنان نخواهیم داشت؛ البته این به معنی رفع تمامی مشکلات کشور نیست، اما دولت برنامه ریزی های لازم را برای تامین منابع پیش بینی کرده است.

محمدی، احیای اخلاق، نجات اقتصاد و تعامل با دنیا را رویکرد دولت که همانا رویکرد نظام است، خواند و خاطرنشان کرد: بودجه جزو منابع ملی ما محسوب می شود و نباید دیدگاه جناحی به آن داشته باشیم و در صورت تصویب مجلس، همگان موظف به اجرای آن هستند.
وی با بیان اینکه در دوران جنگ تحمیلی از ۴۰ کشور اسیر داشتیم، اظهار  کرد: امروز نظام سلطه تمام دنیا را وادار به مقابله با ایران از طریق تحریم کرده است و حتی کشورهای علاقمند به همکاری با ایران امکان کمک به ما را ندارند، زیرا سیستم بانک جهانی اجازه جابجایی پول را نمی دهد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان، تحریم های دشمنان را شدیدترین تحریم ها در طول تاریخ دانست و تصریح کرد: در شرایط جنگ اقتصادی هستیم؛ با این وجود کشور به حیات خودش ادامه داده و همه پروژه ها در جریان است.

گیلان با دو و نیم میلیون نفر جمعیت به دلیل واقع شدن در کناره دریای خزر و داشتن بندر استراتژیک از اهمیت بالایی در مبادلات اقتصادی با کشورهای cis و تامین کالاهای اساسی کارخانجات برخوردار است.

print

پاسخی بگذارید